Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

Hiver - ne kartą esu rašiusi apie Sleek Contour kit, kad tai labai geras reikalas. Turiu Light ir naudoju žiemą/vasarą užtepant daugiau ar mažiau pagal poreikį. Esu šviesios odos, bet neperdozuojant pats tas, o kai įdegu, daugiau užtepus vėlgi labai gerai. thumbup.gif Naudojasi taupiai, tik šviesesnė spalva (kurios kartais pakabinu gan daug) jau pusiau susinaudojo, o tamsioji dalis matosi, kad ne nauja, bet nepasakyčiau, kad daug sunaudota, palyginus kiek naudoju. O dėl tų trijų dalių palečių - dar nebuvo, kai pirkau savąją, dabar imčiau tą didesnę, bet ir tai vien dėl gobšumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 02 04, 14:31)
drinks_cheers.gif
šiuo metu, į keliones įsimetu ir  baigiu sunaudoti "neinamą" ant akių spavą iš Catrice le šešėlių ketvertuko, man ji l.panaši į nyx taupe
user posted image

viršutinė, kairiame kampe, o po ją esančia naudoju kaip highliner'į, tamsiausią - rudą - kelionese naudoju antakiams  blush2.gif  tokia kelioninė paletė  lotuliukas.gif

kaip puikiai randate panaudoti ala nenaudojama palete, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 02 04, 14:31)
drinks_cheers.gif
šiuo metu, į keliones įsimetu ir  baigiu sunaudoti "neinamą" ant akių spavą iš Catrice le šešėlių ketvertuko, man ji l.panaši į nyx taupe
user posted image

viršutinė, kairiame kampe, o po ją esančia naudoju kaip highliner'į, tamsiausią - rudą - kelionese naudoju antakiams  blush2.gif  tokia kelioninė paletė  lotuliukas.gif

pasitaisau - dešiniajame kampe blush2.gif doh.gif
QUOTE(LoveIt @ 2014 02 04, 21:14)
kaip puikiai randate panaudoti ala nenaudojama palete, super thumbup.gif

realiai čia tik dėl to, kad tą nyx blush'ą, labai greitai "suvalgau" o siunčiuosi dažniausiai per ebay, kuo toliau tuo labiau nesamoningesnės siuntimo kainos (vis neprisiruošiu su tarpininkėm pirkti) o ir užtrunka ilgiau... todėl esu nuolatinėse tokio atspalvio paieškose čia LT kur galėčiau gauti... ir netikėtai peržiūrėdama savo "turtą" atradau ir jau kaip minėjau, jis patapo "visuomet su manim" kelioninis rinkinukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 02 02, 14:34)
Nesuprantu del Hoola, vienur raso kad tinka konturavimui o kitur kad idealus kaip matinis bronzantas. Bet jeigu ji tinkama kaip bronzantas tai juk tuomet netinka konturavimui, ar kaip?  g.gif
Ar esat kuri bandziusi konturavimui The Balm Bahama Mama?

user posted image

Pagal viska atrodo kad jis turetu buti idealus konturavimui nes turi ta zemeta seselini atspalvi. g.gif

user posted image
user posted image

user posted image
is kaires i desine: Bahama Mama, Benefit Hoola, elf Bronzer, Too Faced Chocolate Soleil

Turiu ir Bahama mama, ir Hoola, ir Too Faced Chocolate.
Neutraliausias iš jų Hoola, nes spalva nei per tamsi, nei per šviesi. Too Faced irgi patinka, naudoju kasdieniam lengvam kotūravimui, bet jis turi šiokio tokio ružavo atspalvio. Bahama Mama - pats tamsiausias, naudoju tik išeigai, kai tikrai noriu paryškinti žandukus kontūruojant, turintis šiek tiek žalumo atspalvio, mano manymu pats netinkamiausias baltaodėms.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 02 04, 18:45)
Hiver - ne kartą esu rašiusi apie Sleek Contour kit, kad tai labai geras reikalas. Turiu Light ir naudoju žiemą/vasarą užtepant daugiau ar mažiau pagal poreikį. Esu šviesios odos, bet neperdozuojant pats tas, o kai įdegu, daugiau užtepus vėlgi labai gerai.  thumbup.gif  Naudojasi taupiai, tik šviesesnė spalva (kurios kartais pakabinu gan daug) jau pusiau susinaudojo, o tamsioji dalis matosi, kad ne nauja, bet nepasakyčiau, kad daug sunaudota, palyginus kiek naudoju. O dėl tų trijų dalių palečių - dar nebuvo, kai pirkau savąją, dabar imčiau tą didesnę, bet ir tai vien dėl gobšumo  biggrin.gif

Aciu 4u.gif O gal galetumet palyginti ja su MUFE nr.2, kuo skirias spalvos? smile.gif

QUOTE(Juxt @ 2014 02 04, 21:06)
jis patapo "visuomet su manim" kelioninis rinkinukas biggrin.gif

Bet tikrai labai sauniai sugalvojot biggrin.gif

QUOTE(Astukasas @ 2014 02 04, 21:19)
Turiu ir Bahama mama, ir Hoola, ir Too Faced Chocolate.
Neutraliausias iš jų Hoola, nes spalva nei per tamsi, nei per šviesi. Too Faced irgi patinka, naudoju kasdieniam lengvam kotūravimui, bet jis turi šiokio tokio ružavo atspalvio. Bahama Mama  - pats tamsiausias, naudoju tik išeigai, kai tikrai noriu paryškinti žandukus kontūruojant, turintis šiek tiek žalumo atspalvio, mano manymu pats netinkamiausias baltaodėms.

O kokio atspalvio ir sviesumo jusu oda? 4u.gif
Atsakyti
Senokai naudojau MUFE, tai sunku dabar palyginti. Bet Sleek, sakyčiau, labiau pigmentuota, taigi universalesnė. Šiaip, nepadauginus, tai gan neutrali spalva, o kalbant apie kainų skirtumą, tai Sleek geriau. PLIUS Sleek šviesi dalis blizgi, o MUFE, ant šviesesnės odos, šviesioji dalis nenaudojama, bent man ji buvo bevertė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 02 05, 14:07)
Senokai naudojau MUFE, tai sunku dabar palyginti. Bet Sleek, sakyčiau, labiau pigmentuota, taigi universalesnė. Šiaip, nepadauginus, tai gan neutrali spalva, o kalbant apie kainų skirtumą, tai Sleek geriau. PLIUS Sleek šviesi dalis blizgi, o MUFE, ant šviesesnės odos, šviesioji dalis nenaudojama, bent man ji buvo bevertė. smile.gif

naudokite vietoj matiniu seseliu smile.gif as kaip tik noriu neblizgios matines dalies. kad ir kokia sviesi oda bet uztepus matines dalies ant tam tikru vietu, geresnis efektas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 05 vasario 2014 - 14:45
Aš jo neturėjau, tik dirbau su ta priemone, sau nepirkčiau smile.gif Man kaip tik geriau šviesų šešėlį panaudoti retais atvejais kur reikia, nei tokį kiekį turėti vienos nereikalingos spalvos smile.gif Jei norima matinio efekto, tada taip, Sleek netiktų nei per kur smile.gif
Atsakyti

Nebandete kuri Tom Ford konturavimo paletes?

http://m.saks.com/pd...p;bmUID=kfZaE.X
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 02 05, 18:28)
Aš jo neturėjau, tik dirbau su ta priemone, sau nepirkčiau smile.gif Man kaip tik geriau šviesų šešėlį panaudoti retais atvejais kur reikia, nei tokį kiekį turėti vienos nereikalingos spalvos smile.gif Jei norima matinio efekto, tada taip, Sleek netiktų nei per kur smile.gif

man sviesus matinis seselius yra vienas einamiausiu kasdieniam makiazui smile.gif
Atsakyti
Turiu sleek konturavimo palete. sviesiausia berods, blond turbut.
Spalva puiki,neryza, purvina, naudojasi smagiai ,kaina maza. Pirksiu dar ir dar.
Bet as visai nenaudoju sviesios dalies,nes nemegstu blizgumo, tai nenoriu uz ja moketi...kazin neturi sleek vien rudos tokios, be to balto blizgalo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 06, 23:27)
Turiu sleek konturavimo palete. sviesiausia berods, blond turbut.
Spalva puiki,neryza, purvina, naudojasi smagiai ,kaina maza. Pirksiu dar ir dar.
Bet as visai nenaudoju sviesios dalies,nes nemegstu blizgumo, tai nenoriu uz ja moketi...kazin neturi sleek vien rudos tokios, be to balto blizgalo?  smile.gif

Gražiai ir minimaliai užtepus tinkamose vietose, net nesakyčiau, kad blizga, daugiau gaiviai švyti smile.gif Bet kiekvienam savo. Deja, neturi tik tamsios dalies atskirai. (P.S., spalva Light) smile.gif
Atsakyti