Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

QUOTE(Gunda @ 2014 02 03, 08:29)

Šita http://www.nyxcosmet...wder-blush.aspx?

Bet čia juk skaistalai... g.gif

Tai tame ir reikalas kad gali buti ir skaistalai, ir bronzantas, ir kas tik nori gal netgi akiu seseliai, bet svarbu kad butu atitinkama spalva kuri sukurtu seseli.
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2014 02 03, 00:52)
NYX Taupe yra labai gera spalva kontūravimui

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2014 02 03, 00:39)
Tą patį buvau pradėjus rašyti, bet norėjo kažko natūralesnio, tai nesupratau, čia apie sudėtį ar rezultatą kalba eina, tai patylėjau biggrin.gif .

biggrin.gif apie sudėtį 4u.gif Naudoju viskam Dr. Hauschka bronzantą, bet kontūravimui per silpnas reikalas doh.gif
Papildyta:
Ačiū, merginos, einu swatchų ieškoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 02 03, 18:34)
biggrin.gif apie sudėtį 4u.gif Naudoju viskam Dr. Hauschka bronzantą, bet kontūravimui per silpnas reikalas doh.gif
Papildyta:
Ačiū, merginos, einu swatchų ieškoti bigsmile.gif

Gal jus labai labai ruda? Man jis pasirode geras iv. Odos sviesumams, tiek blyskiaveidems, tiek ir idegusioms.
Aisku, jei norisi, kad matytusi konturavimas, gal taip ryskiai ir nebus, bet as megstu naturaluma ir nepritariu siuolaikiniu youtuberiu konturavimo stiliui doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Hiver @ 2014 02 03, 09:30)
Tai tame ir reikalas kad gali buti ir skaistalai, ir bronzantas, ir kas tik nori gal netgi akiu seseliai, bet svarbu kad butu atitinkama spalva kuri sukurtu seseli.

tai pati ir atsakėt į savo klausimą smile.gif gali/negali būti bronzantas kontūravimo priemonė priklauso tik nuo to ar konkrečios odos atvejui ta priemonė yra tinkama ar ne.
Atsakyti
Is kur perkate NYX kosmetika? per tarpininkes ar pacios siunciates?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 02 03, 19:41)
Gal jus labai labai ruda? Man jis pasirode geras iv. Odos sviesumams, tiek blyskiaveidems, tiek ir idegusioms.
Aisku, jei norisi, kad matytusi konturavimas, gal taip ryskiai ir nebus, bet as megstu naturaluma ir nepritariu siuolaikiniu youtuberiu konturavimo stiliui doh.gif
Na nelabai, bet ir ne porcelianinė g.gif Na tamsumo man iš Dr. H užtenka, bet kažkaip nunyksta jis man nuo veido gan greit, o ir labiau į pilkumą spalvos norėtųsi, labiau "šešėlio", kaip merginos ir rašė. g.gif Na tas NYX rašo šviesiaodėms g.gif
user posted image
Šiaip jau man laaabai patiko MUFE http://www.makeupfor...shadow?sku=5893 tik atspalvio nebežinau g.gif patiko spalva, bet kad ten jau labai sintetika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2014 02 02, 23:39)
Tą patį buvau pradėjus rašyti, bet norėjo kažko natūralesnio, tai nesupratau, čia apie sudėtį ar rezultatą kalba eina, tai patylėjau biggrin.gif .

biggrin.gif

QUOTE(Gunda @ 2014 02 03, 07:29)

o koks skirtumas kuom kontūruoti, jei spalva tinka? ax.gif
labai natūraliai atrodo bigsmile.gif

aha, rašo, kad šviesiaodėms. Bet daugiau produkto užgriebus ar daugiau kartų pabrūžinus, manau tiktų ir saikingai įdegusiai odai. Nebent jau nebeatrodytų taip patraukliai ir natūraliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becel: 03 vasario 2014 - 22:48
kai pradejau konturuoti ir pradejo sis tas gautis, man nebeuztenka tik bronzanto (naudoju UD Naked Flushed palete), butinai reikia sviesios matte spalvos, kolkas naudoju seseli bet jau pati kyla ranka pirkti MUFE face sculpta doh.gif ir dar reikia kirsto sepetuko nors konturavimui isigijau kita bet visgi ji suspaudziu kai konturuojuosi, geriau gaunasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 01 11, 12:51)
Kuria? biggrin.gif Ju yra bent keturios

01
user posted image
user posted image
02
user posted image

03
user posted image

04
user posted image
Nr.01 mano manymu porcelianines odos savininkems, sau as jos tikrai nepirkciau, ant manes nesimatytu, nors ir sviesia oda turiu. ax.gif

as nesu visiska sviesiaode bet man labiausiai tinkama 2 smile.gif
Atsakyti
Ereba, imkit The Balm Bahama Mama, tamsumo tikrai uzteks, o ir ne ryza jinai smile.gif

Tik nezinau ar sudetis jums tiks:
Ingredients: Isoeicosane, Silica, Polyethylene, Zinc Stearate, Polyisobutene, Dimethicone. Colorants.

http://www.thebalm.c...ahama-mama.html

QUOTE(žvarba @ 2014 02 03, 20:00)
tai pati ir atsakėt į savo klausimą smile.gif gali/negali būti bronzantas kontūravimo priemonė priklauso tik nuo to ar konkrečios odos atvejui ta priemonė yra tinkama ar ne.

Tai tas tai taip, del to ir nuomones ivairios. smile.gif Bet tai vistiek nepalengvina mano apsisprendimo reikia man jo ar nereikia. lotuliukas.gif

QUOTE(Becel @ 2014 02 03, 22:46)
aha, rašo, kad šviesiaodėms. Bet daugiau produkto užgriebus ar daugiau kartų pabrūžinus, manau tiktų ir saikingai įdegusiai odai. Nebent jau nebeatrodytų taip patraukliai ir natūraliai  g.gif

Man irgi susidare toks ispudis, ir gal net ne tiek sviesiaodems kiek salto atspalvio odos savininkems. ax.gif Ypac baltaodems su rausvu odos atspalviu kurioms visi bronzantai dazniausiai per ryzi.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 03, 23:41)
kai pradejau konturuoti ir pradejo sis tas gautis, man nebeuztenka tik bronzanto (naudoju UD Naked Flushed palete), butinai reikia sviesios matte spalvos, kolkas naudoju seseli bet jau pati kyla ranka pirkti MUFE face sculpta doh.gif ir dar reikia kirsto sepetuko nors konturavimui isigijau kita bet visgi ji suspaudziu kai konturuojuosi, geriau gaunasi smile.gif

as nesu visiska sviesiaode bet man labiausiai tinkama 2 smile.gif

Visiska sviesiaode turit omeny baltaodes? smile.gif Tai joms man atrodo 1 labiau tinkama, o 2 daugiau sviesiaodems bet ne baltaodems. Man irgi antra turbut butu geriausiai, ax.gif turiu sviesia oda, pudru atspalvis irgi ties 2 numeriu paprastai.
Vat as irgi galvoju kad prie konturavimo gerai butu ta sviesioji dalis.

O ka galvojat apie sitas paletes? 4u.gif

Sleek Face Kontour Kit

light, medium, dark
user posted image

ant rankos visos trys
http://f.lnwfile.com...aw/st/ru/ah.jpg

arba

Sleek Face Form

fair, light, medium, dark

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 vasario 2014 - 10:21
QUOTE(Becel @ 2014 02 03, 23:46)
biggrin.gif
o koks skirtumas kuom kontūruoti, jei spalva tinka?  ax.gif
l

drinks_cheers.gif
šiuo metu, į keliones įsimetu ir baigiu sunaudoti "neinamą" ant akių spavą iš Catrice le šešėlių ketvertuko, man ji l.panaši į nyx taupe
user posted image

viršutinė, kairiame kampe, o po ją esančia naudoju kaip highliner'į, tamsiausią - rudą - kelionese naudoju antakiams blush2.gif tokia kelioninė paletė lotuliukas.gif
Atsakyti