Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

Nesuprantu del Hoola, vienur raso kad tinka konturavimui o kitur kad idealus kaip matinis bronzantas. Bet jeigu ji tinkama kaip bronzantas tai juk tuomet netinka konturavimui, ar kaip? g.gif

Ar esat kuri bandziusi konturavimui The Balm Bahama Mama?

user posted image

Pagal viska atrodo kad jis turetu buti idealus konturavimui nes turi ta zemeta seselini atspalvi. g.gif

user posted image
user posted image

user posted image
is kaires i desine: Bahama Mama, Benefit Hoola, elf Bronzer, Too Faced Chocolate Soleil
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 02 vasario 2014 - 14:02
QUOTE(Hiver @ 2014 02 02, 13:34)
vienur raso kad tinka konturavimui o kitur kad idealus kaip matinis bronzantas.

tai kodėl jei tinkamas kaip matinis bronzantas, netinkamas kontūruoti?? Juk kontūravimui kaip tik ir renkamės matinius bronzantus, nelabai suprantu kas Jums neaišku,- man viskas logiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2014 02 02, 17:59)
tai kodėl jei tinkamas kaip matinis bronzantas, netinkamas kontūruoti?? Juk kontūravimui kaip tik ir renkamės matinius bronzantus, nelabai suprantu kas Jums neaišku,- man viskas logiška smile.gif

Ne. schmoll.gif Paziurekit sita video, dar karteli cituoju nuoroda 4u.gif
QUOTE(Hiver @ 2014 01 25, 20:08)
Kuo skiriasi bronzantas nuo korektoriaus (veido konturavimo priemones), video 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=AN5nE1QH5Qg

Jeigu rusiskai nesuprantat trumpai isversiu 4u.gif bronzantas yra skirtas suteikti veidui idegio efekta, todel jo atspalvis gali tureti ryzumo, buti siltas, jis gali buti su blizgiom dalelem, nes jis skirtas imituoti idegi, o konturavimo priemone turi buti be blizguciu ir su pilkumu, saltesnes spalvos, tokios kaip su zemes atspalviu, nes jo spalva turi imituoti veido oda seselyje.

Jums mokykloje nereikedavo piesti? Nes pvz. tapyboje tai norint pavaizduoti daikto seseline puse naudojamos tokios pilkos kartais net melsvos spalvos kad ta seseli tiksliau imituoti, taip ir cia, spalvine apgaule. biggrin.gif

Atsakyti
Bronzantu spalvu palete labai plati,jie gali buti matiniai,blizgus,pilksvi,rausvi,rusvi ir t.t.ir pan.jeigu man tinka BRONZANTAS kuris saltos rusvos spalvos matinis tai kodel as ji tureciau vadinti korektoriumi,kokios gi spalvos tas tada korektorius,ar jis padaro kazka kito.
Hitlaiteri juk nebutina naudoti butent kur parasyta hitliter tam tinka ir sviesus satininiai seseliai,o kreminius skaistalus gali atstoti ir lupdazis.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 02 02, 21:43)
... BRONZANTAS kuris saltos rusvos spalvos matinis...

Labai ieškau kokio natūralesnio, gal ką patartumėt ne iš brangiausiųjų?
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 02 02, 22:51)
Labai ieškau kokio natūralesnio, gal ką patartumėt ne iš brangiausiųjų?

sunku ka patarti...kazkada naudojau catrice matini bronzanta darken skin jis matinis,neturi ryzumo,dabar naudoju pupos keturiu spalvu bronzanta irgi matinis,maisau tarpusavyje keleta spalvu,man patinka ,nes galima isgauti ar saltesni,siltesni,sviesesni tamsesni varianta.pupos bronzikas lengvai retusuojasi,nedaro klecku.patinka.negaliu ikelti foto,nei nuorodos...vadinasi pupa 4 sun bronzing powder
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 02 vasario 2014 - 22:09
QUOTE(rentabili @ 2014 02 02, 21:43)
Bronzantu spalvu palete labai plati,jie gali buti matiniai,blizgus,pilksvi,rausvi,rusvi ir t.t.ir pan.jeigu man tinka BRONZANTAS kuris saltos rusvos spalvos matinis tai kodel as ji tureciau vadinti korektoriumi,kokios gi spalvos tas tada korektorius,ar jis padaro kazka kito.
Hitlaiteri juk nebutina naudoti butent kur parasyta hitliter tam tinka ir sviesus satininiai seseliai,o kreminius skaistalus gali atstoti ir lupdazis.

Nu zodziu tuomet trumpai:

Bronzanta (priemone kuria imituojam idegi) reikia tinktis tokios spalvos, kokios buna JUSU ODA KAI IDEGA.

Konturavimo priemone (skruostikaulio idubimui imituoti) reikia rinktis tokios spalvos kokios buna JUSU ODA SESELYJE.

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 02 02, 23:08)
Nu zodziu tuomet trumpai:

Bronzanta (priemone kuria imituojam idegi) reikia tinktis tokios spalvos, kokios buna JUSU ODA KAI IDEGA.

Konturavimo priemone (skruostikaulio idubimui imituoti) reikia rinktis tokios spalvos kokios buna JUSU ODA SESELYJE.

taip iseina bronzantas i ruduma,korektorius i pilkuma.prisiminiau kad chanel turi toki korektoriu,jis pilkas.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 02 02, 22:05)
sunku ka patarti...kazkada naudojau catrice matini bronzanta darken skin jis matinis,neturi ryzumo,dabar naudoju pupos keturiu spalvu bronzanta irgi matinis,maisau tarpusavyje keleta spalvu,man patinka ,nes galima isgauti ar saltesni,siltesni,sviesesni tamsesni varianta.pupos bronzikas lengvai retusuojasi,nedaro klecku.patinka.negaliu ikelti foto,nei nuorodos...vadinasi pupa 4 sun bronzing powder

4u.gif
Atsakyti
NYX Taupe yra labai gera spalva kontūravimui
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2014 02 02, 23:52)
NYX Taupe yra labai gera spalva kontūravimui

Tą patį buvau pradėjus rašyti, bet norėjo kažko natūralesnio, tai nesupratau, čia apie sudėtį ar rezultatą kalba eina, tai patylėjau biggrin.gif .
Atsakyti
[quote=Becel,2014 02 02, 23:52]NYX Taupe yra labai gera spalva kontūravimui
[/quote

Šita http://www.nyxcosmet...wder-blush.aspx?
Bet čia juk skaistalai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunda: 03 vasario 2014 - 08:37