noriu ir aš jo, bet žiauriai tingiu užsiimti tarptautiniais siuntimais, tarpininkavimais ir t.t.
o gal jau LT yra kur parsisiusti? ar be tarpininkių kur už protingą kainą?
QUOTE(Juxt @ 2013 12 23, 01:26)
noriu ir aš jo, bet žiauriai tingiu užsiimti tarptautiniais siuntimais, tarpininkavimais ir t.t.
Man Sleek kontūravimo paletė ir labai patinka. Bent jau aš Lietuvoje jos neradau. Yra "varlėje" keli Sleek produktai, bet tik berods šešėliai. Tarpininkavimų jokių nereikia, galima parsisiųsti iš Anglijos tiesiogiai, iš sleekmakeup com. Kadangi tas jų kainų paskaičiavimas labai priminė amerikietišką, bijojau, ar tik iš ten nesiųs, nors visur minima Anglija (bijojau dėl to, kad Amerikės atveju reikėtų ir muitą jau mokėti, nes sakiausi ir + dvi šešėlių paletes). Gundžiausi sakymusi per ebay, bet tikrai tokiu atveju gaunasi permokėjimas. Poros savaičių bėgyje gavau labai tvarkingai ir saugiai supakuotą siuntinuką
QUOTE(Liebchen @ 2013 12 23, 12:07)
Man Sleek kontūravimo paletė ir labai patinka. Bent jau aš Lietuvoje jos neradau. Yra "varlėje" keli Sleek produktai, bet tik berods šešėliai. Tarpininkavimų jokių nereikia, galima parsisiųsti iš Anglijos tiesiogiai, iš sleekmakeup com. Kadangi tas jų kainų paskaičiavimas labai priminė amerikietišką, bijojau, ar tik iš ten nesiųs, nors visur minima Anglija (bijojau dėl to, kad Amerikės atveju reikėtų ir muitą jau mokėti, nes sakiausi ir + dvi šešėlių paletes). Gundžiausi sakymusi per ebay, bet tikrai tokiu atveju gaunasi permokėjimas. Poros savaičių bėgyje gavau labai tvarkingai ir saugiai supakuotą siuntinuką
Aš labai norėjau Sleek'o paletės, užsisakiau lapkričio pradžioj, niekaip nesulaukiau ir šiandien grąžino pinigus
QUOTE(pringle @ 2013 12 23, 17:26)
Aš labai norėjau Sleek'o paletės, užsisakiau lapkričio pradžioj, niekaip nesulaukiau ir šiandien grąžino pinigus
Deja taip, skaičiau ir tokių atsiliepimų Sleek temoje . Man tuo klausimu tiesiog pasisekė, siunčiausi ir apie lapkričio pradžią
QUOTE(Juxt @ 2013 12 11, 00:38)
Man cia dieninis, bet ne kadieninis, t.y kai reikia diena ryskiau atrodyti, bet kiekviena diena, taip neisi, o vakarui tai gal ir ryskesnio reiketu nei cia
Papildyta:
Galvoju isigyti ta MUFE palete, bet neturiu supratimo, kokiu teptuku reikia
Galvoju pirkti Benefit HOOLA.kokie butu apie ja atsiliepimai? zinau kad turi Gisana.idomu butu jusu atsiliepimas, ar apsimoka, ar jus rekuomenduojate ja isigyti?
QUOTE(myglle @ 2013 12 26, 23:28)
Galvoju pirkti Benefit HOOLA.kokie butu apie ja atsiliepimai? zinau kad turi Gisana.idomu butu jusu atsiliepimas, ar apsimoka, ar jus rekuomenduojate ja isigyti?
Turiu Hoola apie menesi laiko. Kadangi norejau matinio bronzanto, esu juo labai patenkinta Nepertamsus, patinka kaip veidas igauna lengvo idegio efekta.
QUOTE(Malena @ 2014 01 10, 18:32)
Man Hoola greitai dingsta nuo veido, kiti turimi bronzantai laikosi ilgiau. Kontūravimui Hoola tikrai puiki
Pas mane misri veido oda, bet Hoola laikosi gan ilgai
QUOTE(Victorious @ 2013 11 21, 12:05)
Ne vieną ir ne kelis kartus esu bandžiusi MUFE kontūravimo paletę ( makiažo kursuose naudojom MUFE kosmetiką) - pati jos nepirkčiau, nes tamsioji dalis tikrai tamsi ir man, šviesiaodei, nelabai tinkama. Renkuosi šviesesnį bronzantą kontūravimui.
Kuria? Ju yra bent keturios
01
02
03
04
Nr.01 mano manymu porcelianines odos savininkems, sau as jos tikrai nepirkciau, ant manes nesimatytu, nors ir sviesia oda turiu.
QUOTE(myglle @ 2013 12 27, 01:28)
As turiu, naudoju ir patinka Bent jau man tai puikiai issilaiko Patinka kad yra visiskai matinis, todel idealus konturavimui Neturi bepageidaujamo ryzo atspalvio bei puikiai pigmentuotas, galima pasireguliuoti intensyvuma
Kuo skiriasi bronzantas nuo korektoriaus (veido konturavimo priemones), video
http://www.youtube.c...h?v=AN5nE1QH5Qg
http://www.youtube.c...h?v=AN5nE1QH5Qg