Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

http://www.youtube.c...h?v=OUf2JCQwc2w

Man cia grazus dieninis variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 10, 22:55)

Grazu,bet mane stebina tiek priemoniu ant veido.

Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 12 11, 00:08)

kiekvienai dienai unsure.gif
ir čia dar tik contour'ingas + highlight'ingas
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 12 10, 23:08)

Mane taip pat. Apskritai labai daug youtube grozio guru krauna tiesiog tona makiazo ant veido, ypac kai ispopuliarejo konturavimas, tai tas sviesa atspindincias priemones paakiu zonoj, ant veido visur kaip prisitepa, bronzanta irgi ant skruostu taip riebiai istepa ir po to sako, kad svarbu gerai isblendinti ir bus naturalus makiazas biggrin.gif Galima tik isivaizduoti, kaip visa tai atrodo realybej, manau, kad tiesiog tragiskai ir labai matosi.
Kazkodel prof. vizaziste Lisa Eldridge niekada nepritepa tiek priemoniu ir to niekad nepataria kaip budo tureti grazu makiaza.
Atsakyti
šiaip manau (na tikiuosi biggrin.gif ) dauguma youtube tutorial makeup filmukų kūrėjų spec. būtent tam video padidina kiekį (ryškiau dažosi) nes kamera suvalgo nemažai ryškumo, nes realiai, iš arti tai manau turėtų atrodyti, kaip tas žodis... cakey
Papildyta:
vien tik paakių zonoj, šitiek maskuoklių, 'šviesintojų' prieš tai krempudra, o viskas dar užfiksuota kompaktine ar biria...
Atsakyti
va kokį video radau biggrin.gif
tik leniškai šneka, tai nesupratau ką pasakoja bet iš vaizdo galima suprasti procesą
tereikia 3 spalvų pieštukų
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 12 14, 20:01)
va kokį video radau  biggrin.gif
tik leniškai šneka, tai nesupratau ką pasakoja bet iš vaizdo galima suprasti procesą

Na ir murzė ji pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 12 14, 20:01)
va kokį video radau  biggrin.gif

Peržiūrėjau video, tai kaip suprantu ji nesidažo su pieštukais, o tik parodė jų pagalba kokiose vietose ką tepti. Pradžioj parodė su kuo kontūruoja-L'oreal bronzatas, inglot skaistalai ir dar kažkas.
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 15, 19:49)
Peržiūrėjau video, tai kaip suprantu ji nesidažo su pieštukais, o tik parodė jų pagalba kokiose vietose ką tepti. Pradžioj parodė su kuo kontūruoja-L'oreal bronzatas, inglot skaistalai ir dar kažkas.

gali būti, kaip minėjau lenkiškai (net rusiškai) nešprekinu biggrin.gif
bet esu kažkur lyg mačius kad ištikrųjų su pieštukais kontūrina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 12 15, 19:26)
gali būti, kaip minėjau lenkiškai (net rusiškai) nešprekinu   biggrin.gif
bet esu kažkur lyg mačius kad ištikrųjų su pieštukais kontūrina  g.gif

Tikrai būna, kad su pieštuku paryškina, na bet ne šitaip, kad jau visai veidą nusipiešti laugh.gif
Va pvz. nuo 5:54 min.: http://www.youtube.c...oiEiV3cdM#t=354
Atsakyti
šiaip gi galima su bet kuo kontūruoti, tamsesniu pagrindu, maskuokliu - kas keliais tonais tamsesnis už veido (makiažo pagrindo) spalvą, tą patį pieštuką - jei jis minkštas kreminis manau lengvai galima išblendinti. reiks kada pabandyti, labai nepatinka apsikrauti priemonėmis kelionėse, o čia - įsimeti kelis pieštukus, užtvirtinimui kažką ir vsio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 15, 20:34)
Tikrai būna, kad su pieštuku paryškina, na bet ne šitaip, kad jau visai veidą nusipiešti  laugh.gif
Va pvz. nuo 5:54 min.: http://www.youtube.c...oiEiV3cdM#t=354

aš tą ir turėjau omeny, ten mano dėtame video tai tikrai per daug užpiešta - normaliai turbūt nepaskirstytum, arba labai kliockai matytūsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 15 gruodžio 2013 - 19:47
As sita Sleek konturavima nusipirkau, ir pigus ir bronzato spalva gera, neryza.
Atsakyti