Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

QUOTE(october' @ 2013 11 20, 10:01)
youtube daug filmukų su juo yra, tikrai geras efektas, nes jo tokia forma, kad galima ir nosį pakontūruot, ir skruostus.
aš tai neradau dar savo mylimiausio, prisipirkus gyvą galą, bet nė vienas nėra tobulas.

Nu ydomu g.gif O kaip jis vadinasi? As irgi daug isbandziau kol atradau sau tinkamus doh.gif
Atsakyti
Sveikos,kažkaip Lt be MUFE Lietuvoj nelabai randu kontūravimui paletės. blush2.gif Gal žinot kur dar kokių rast, ar vis dėlto geriau siųstis iš JAV?
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 11 20, 09:26)
Nu ydomu  g.gif O kaip jis vadinasi? As irgi daug isbandziau kol atradau sau tinkamus  doh.gif

NARS Kabuki Artisan Brush N°21: Ita Brush, šiaip tikrai patogus atrodo
user posted image

Tokio stiliaus pigesnių yra
user posted image
http://www.iherb.com...c...r=null&ic=1

user posted image
Bet šitas pagooglinus labai jau didelis atrodo blink.gif unsure.gif
http://www.iherb.com...c...r=null&ic=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 20 lapkričio 2013 - 13:39
QUOTE(goodies @ 2013 11 14, 16:45)
cia ne konturavimo sepetelis:) real techniques yra kitas konturavimui wink.gif sitas yra setting brush - as ji naudoju pavyzdiui uzfiksuoti koncealeri pudra (labai patogus jo dydis paakiams)

O kodėl negali būti detalaus kontūravimo?
Kiekvienas pasirenka kas jam patogiau ir kokio rezultato nori.
Man net juokas ima iš kažkokio nepasitenkinimo, kad kažkas man ne taip rekomendavo biggrin.gif Juk tūkstantį kartų jau kartota, kad sunku rekomenduot nežinant ko tiksliai norima.
Galima ir su tokiu smulkiu kontūruot:
nuo 2:52 laiko pažiūrėkit
http://www.youtube.c...h?v=FjVDSbrCYMs
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 13, 15:17)
Konturuoti dar tik mokinuosi pagal veido forma, mano kvadratinis.  smile.gif  Esu nusipirkusi Urban Decay Naked Flushed palete bet visaziste sake ji siek tiek per sviesi konturavimui  blush2.gif ji pati naudoja Make Up Forever taciau as kazkaip dar nedrystu is jos uzssiakyti, mane konturavo tai aisku man taip nesigauna  blush2.gif uzsisakiau ir sepetuka konturavimui  biggrin.gif

Ne vieną ir ne kelis kartus esu bandžiusi MUFE kontūravimo paletę ( makiažo kursuose naudojom MUFE kosmetiką) - pati jos nepirkčiau, nes tamsioji dalis tikrai tamsi ir man, šviesiaodei, nelabai tinkama. Renkuosi šviesesnį bronzantą kontūravimui. smile.gif
Atsakyti
Aš išvis kontūruoju veidą su sigma e40 ir jis man labai patogus, nes mažiukas, puikiai blendina, taigi niekad neišeinu su drūžėm per plačiom ar per daug matomom. puikiai padeda ir nosį pakontūruot ir smakrą, jau nekalbu apie skruostikaulius smile.gif o skirtas jis šešėliams blendint, bet man nelabai jis tam patogus, tai prisitaikiau puikiai
user posted image
foto skolinta.
Atsakyti
user posted image

Kontūruota su šiuo šepetėliu.
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 11 29, 20:35)
user posted image

Pouravimo jos ir vardas pasikeite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerinėja @ 2013 12 06, 16:16)
Pouravimo jos ir vardas pasikeite  thumbup.gif

Čia šiaip parašyta Prieš ir Po
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2013 11 20, 13:14)
Sveikos,kažkaip Lt be MUFE Lietuvoj nelabai randu kontūravimui paletės.  blush2.gif  Gal žinot kur dar kokių rast, ar vis dėlto geriau siųstis iš JAV?

Douglase pirkau, bet jau Kaune, Akre yra
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 11 29, 19:35)

Man tai negražu toks ryškus nosies kontūravimas schmoll.gif
Atsakyti
ryškus?
man čia visai vos paryškinta, natūraliai g.gif
Atsakyti