Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

QUOTE(guodzik @ 2013 11 13, 14:17)
o siaip pati naudoju tik biria bare minerals pudra tai ant jos puikiai dengiasi, be jokiu plemu.

Taip, nes ji biri. Kalbėjom, kad nelygiai gali dengtis neužfiksavus KREMINĖS pudros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 11 13, 20:01)
koki? as irgi ieskau kokio tinkamo konturavimui, niekaip neissirenku...

sita g.gif
http://www.iherb.com...ace-Brush/42315
man patinka EM sepeteliai,tik paskutini karta gavau brokuota verysad.gif bet iherb'as grazino pinigus smile.gif
Atsakyti
Man kazkuri nare rekomendavo sita sepeteli konturavimui:
Real Techniques
Jo dydis
Bet gavus ji nustebau jis toks maziukas, ar tikrai konturavimo sepeteliai turi but mazi? Kazkaip isivaizdavau kad bus dydzio kaip skaistalu sepetelis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 14 lapkričio 2013 - 15:08
QUOTE(Vai2lka @ 2013 11 14, 17:05)
Man kazkuri nare rekomendavo sita sepeteli konturavimui:
Real Techniques
Jo dydis
Bet gavus ji nustebau jis toks maziukas, ar tikrai konturavimo sepeteliai turi but mazi? Kazkaip isivaizdavau kad bus dydzio kaip skaistalu sepetelis  g.gif

cia ne konturavimo sepetelis:) real techniques yra kitas konturavimui wink.gif sitas yra setting brush - as ji naudoju pavyzdiui uzfiksuoti koncealeri pudra (labai patogus jo dydis paakiams)
Atsakyti
QUOTE(goodies @ 2013 11 14, 16:45)
cia ne konturavimo sepetelis:) real techniques yra kitas konturavimui wink.gif sitas yra setting brush - as ji naudoju pavyzdiui uzfiksuoti koncealeri pudra (labai patogus jo dydis paakiams)

Nu ir paklausyk zmogau doh.gif nemaciau kad jis toks mazas kol negavau, galvojau zino ka siulo doh.gif nenaudoju as seseliu ar maskuokliu tai pinigai i bala smile.gif
Atsakyti
jis taip pat puikus gali buti highliteriui wink.gif
Atsakyti
kontūravimui turiu sigmos f05, bet labiau patinka ir dažiau naudojamas CS skaistalų šepetėlis - kuris yra gan smulkus ir man puikus kontūringui įrankis
Atsakyti
Aš irgi šepetėlio paieškose... Ar patogu tie nekirsti? Nes aš visada įsivaizdavau, kad šepetėlis turi būti kirstu galu g.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 11 19, 21:42)
Aš irgi šepetėlio paieškose... Ar patogu tie nekirsti? Nes aš visada įsivaizdavau, kad šepetėlis turi būti kirstu galu g.gif

čia jau nuo žmogaus, rankos ir pan.priklauso. man patogūs ir tokie ir tokie, tik renkuosi smukesnius ne tokius didelius
Atsakyti
kalbant aie šepetukus kontūravimui, girdėjau daug gerų dalykų apie šį
http://t0.gstatic.co...UMyWpn6gBEHa8o0
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2013 11 20, 09:32)
kalbant aie šepetukus kontūravimui, girdėjau daug gerų dalykų apie šį
http://t0.gstatic.co...UMyWpn6gBEHa8o0

Neatrodo labai patogus g.gif Ir is viso nlb isivaizduoju kaip juo naudotis reiktu:bigsmile:
O siaip is savo patirties galiu pasakyti, kad idealiausias sepetelis konturavimui yra Sigma F05, jei norisi svelnesnio perejimo tada tik skruostam naudojo Dior'o skaistalu thumbup.gif Jei norisi visam veidui suteikti lengvo ydegio efakta tada Sigma F30 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 11 20, 09:58)
Neatrodo labai patogus  g.gif Ir is viso nlb isivaizduoju kaip juo naudotis reiktu:bigsmile:
O siaip is savo patirties galiu pasakyti, kad idealiausias sepetelis konturavimui yra Sigma F05, jei norisi svelnesnio perejimo tada tik skruostam naudojo Dior'o skaistalu  thumbup.gif Jei norisi visam veidui suteikti lengvo ydegio efakta tada Sigma F30  wub.gif

youtube daug filmukų su juo yra, tikrai geras efektas, nes jo tokia forma, kad galima ir nosį pakontūruot, ir skruostus.
aš tai neradau dar savo mylimiausio, prisipirkus gyvą galą, bet nė vienas nėra tobulas.
Atsakyti