Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

QUOTE(Mon Cheri @ 2013 11 08, 21:23)
Ji gana tamsoka, sakyciau panasiai kaip Benefit Hoola, jei nesat igudus, bus sudetinga gaziai pasidazyti nepadauginant  mirksiukas.gif

Su kontūravimu tai išties nesu gal labai įgudusi, bet skaistalus ir t.t. visad imu ir dažau... kaip čia pasakius.. labai "lengva" ranka, tai galvojau gal ir su šituo būtų panašiai pavykę ax.gif Bet kokiu atveju, jei kas žinot kokį ne oranžinį (bet ir ne tokį, kuris purvinai atrodytų) bronzerį/kontūravimo priemonę, kuri nebūtų pernelyg tamsi šviesiai odai - pasiūlykit, būsiu dėkinga 4u.gif Noriu iš pradžių pasibandyt su pigesniais, o vėliau gal ateitų eilė ir brangesniems (nesinori mėtyt pinigų guerlainam ir panašaus lygio produktams nežinant ar gerai eisis su jais).
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 11 08, 21:36)
Su kontūravimu tai išties nesu gal labai įgudusi, bet skaistalus ir t.t. visad imu ir dažau... kaip čia pasakius.. labai "lengva" ranka, tai galvojau gal ir su šituo būtų panašiai pavykę  ax.gif Bet kokiu atveju, jei kas žinot kokį ne oranžinį (bet ir ne tokį, kuris purvinai atrodytų) bronzerį/kontūravimo priemonę, kuri nebūtų pernelyg tamsi šviesiai odai - pasiūlykit, būsiu dėkinga  4u.gif Noriu iš pradžių pasibandyt su pigesniais, o vėliau gal ateitų eilė ir brangesniems (nesinori mėtyt pinigų guerlainam ir panašaus lygio produktams nežinant ar gerai eisis su jais).

Aš irgi šviesios odos ir taipogi neįgudusi, bet man pasirodė geras variantas. Tikrai neryža (bet galiu palygint tik su Rimmel bronzantu, kuris buvo tikrai ryžas). Daug netepkit ir bus gerai, mano galva wink.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 11 08, 19:36)
O tame Sleek contour kit "Light" nėra per tamsi spalva? Vienur skaičiau, kad labai tinka ir patinka šviesiaodėm, o kitur - kad jau oranžiniais blynais pavirsta. Tai įdomu ar spalva išties tokia, ar čia priklauso nuo kitų "gabumų"?  biggrin.gif Nes pati tai šviesi esu, norisi nelabai brangaus, bet kokybiškesnio produkto, kurį naudodama nedideliais kiekiais galėčiau pasimokyt  ax.gif

as esu sviesiaode ir naudoju sleek light. Man ji nera per tamsi ir oranziniu blynu nepastebejau. Bet jos reikia labai nedaug. Is pradziu lengva padauginti. smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju sleek ir esu šviesiaodė - jokio ryžumo nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, netycia uzejau jusu temuke,buvo labai idomu paskaityti 4u.gif bet iskilo tokiu papildomu klausimeliu blush2.gif gerai padengiu veida kremine pudra,tada konturuoju,paskaistinu skaistaliukais tik zandikaulius?ir viskas?ar dar galima det,o gal butina?kompakt pudra,meteorus ar panasiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vistalegre @ 2013 11 09, 02:33)
Sveikos, netycia uzejau jusu temuke,buvo labai idomu paskaityti 4u.gif bet iskilo tokiu papildomu klausimeliu blush2.gif gerai padengiu veida kremine pudra,tada konturuoju,paskaistinu skaistaliukais tik zandikaulius?ir viskas?ar dar galima det,o gal butina?kompakt pudra,meteorus ar panasiai? 4u.gif

Nėra būtina, pagal poreikius. Vienai reikia paskaistinti- deda meteoritus, kita nori matinio veido- deda sausą pudrą užbaigimui. Aš dedu pagal progą ir pagal odos būklę, jei atrodo kad reikia tai ir perbraukiu pabaigai.
Atsakyti
QUOTE(vistalegre @ 2013 11 09, 02:33)

Aš visad užfiksuoju kreminę pudrą biria/kompaktine/meteoritais ar panašiai ir tik TADA kontūruoju ir skaistalus dedu. Esmė, kad sausi produktai neliptų prie kreminės pudros ir gražiai išsisklaidytų. Man net baisu pagalvoti apie skaistalus ir bronzantą tiesiai ant kreminės (Nesakau, kad tai klaida ar panašiai, bet makiaže yra dalykų, kurie man atrodo baugūs) biggrin.gif
Atsakyti
baugu šiuo atveju dėl to, kad nepasiskirsto ar dėl kažkokių kitų priežasčių ? labai įdomu dabar bigsmile.gif
Atsakyti
Rašiau savo poste, fiksuoju dėl to, kad "Esmė, kad sausi produktai neliptų prie kreminės pudros ir gražiai išsisklaidytų." smile.gif Ir baugu, kad jei neužfiksuosiu, tai plėmais prilips bronzantai/skaistalai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 11 lapkričio 2013 - 18:30
man labai nuo odos būklės priklauso ir nuo pudros. būna kad neužfiksavus kažkaip negražiai limpa, o kartais atvirkščiai g.gif
Atsakyti
Konturuoti dar tik mokinuosi pagal veido forma, mano kvadratinis. smile.gif Esu nusipirkusi Urban Decay Naked Flushed palete bet visaziste sake ji siek tiek per sviesi konturavimui blush2.gif ji pati naudoja Make Up Forever taciau as kazkaip dar nedrystu is jos uzssiakyti, mane konturavo tai aisku man taip nesigauna blush2.gif uzsisakiau ir sepetuka konturavimui biggrin.gif
o siaip pati naudoju tik biria bare minerals pudra tai ant jos puikiai dengiasi, be jokiu plemu.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 13, 13:17)
uzsisakiau ir sepetuka konturavimui  biggrin.gif

koki? as irgi ieskau kokio tinkamo konturavimui, niekaip neissirenku...
Atsakyti