Įkraunama...
Įkraunama...

Trumputės pasakos arba šventės praleistos svetur

Vasario 18-oji smile.gif Iki išvykimo į aerouostą likus valandėlė ax.gif Ką nuveikti g.gif Visai šalia viešbučio mačiau gražuolę šv. Joachimo bažnytėlę wub.gif Einu pasižvalgyt...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Na, o toliau laikas bėga tiesiog kaip sugreitintam kine ax.gif

...Aerouostas smile.gif

user posted image

...Skrydis per nuostabiąsias Alpes smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir... sugrįžimas iš pavasariu kvepiančios Romos į tikrų tikriausią pūgą gimtinėj doh.gif
Atsakyti
Na, viskas - baigiu rašyt smile.gif Pažadą įvykdžiau, bet vistiek lieku prie savo nuomonės - manau šis fotoreportažas yra visiškai beprasmis drinks_cheers.gif Nepykit, kad visiškai nieko naujo nei parodžiau, nei parašiau blush2.gif
...Iš antro karto beprotiškai pamilau Romą ir užfiksavau tai ką mano akys matė ar norėjo matyt wub.gif wub.gif wub.gif ...Visai norėčiau po kelių metų dar kartelį sugrįžti į amžinąjį miestą wub.gif Įdomu, kaži kokius pojūčius tada tektų išgyvent g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 22 gegužės 2012 - 00:33
QUOTE(Aidluka @ 2012 05 22, 01:09)
Na, viskas - baigiu rašyt  smile.gif  Pažadą įvykdžiau, bet vistiek lieku prie savo nuomonės - manau šis fotoreportažas yra visiškai beprasmis  drinks_cheers.gif  Nepykit, kad visiškai nieko naujo nei parodžiau, nei parašiau blush2.gif
...Iš antro karto beprotiškai pamilau Romą ir užfiksavau tai ką mano akys matė ar norėjo matyt  wub.gif wub.gif  wub.gif ...Visai norėčiau po kelių metų dar kartelį sugrįžti į amžinąjį miestą wub.gif Įdomu, kaži kokius pojūčius tada tektų išgyvent g.gif

Dar kartą ačiū 4u.gif už virtualų nukėlimą į Romą wub.gif .

O dėl reportažo beprasmiškumo - čia su tavimi tikrai nesutiksiu: negi kiekvieno individualūs įspūdžiai ir tokie nuostabūs vaizdai gali būti beprasmiški?!!! Juk dažnai keliaujam ten, kur daug kas buvo, bet viską matom vis kitaip. Štai ir šiemet (jei viskas bus gerai) keliausiu didele dalimi tavo 2010 metų kelionės į pasaką keliais. Ir jei sugalvočiau pasidalinti savo kelionės įspūdžiais reportaže - tai irgi būtų beprasmiška? Tad mesk iš galvos tokias mintis biggrin.gif - ir keliauk bei rašyk bigsmile.gif .

Ir laukiam įspūdžių iš Krymo ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 22 gegužės 2012 - 08:21
aidluka, visškai pritariu Artūrui15 drinks_cheers.gif ir kaip ir nebeturiu ka naujo pasakyt, tik..... jei tu sugebėjai užburti , kad vėl užsinorėčiau sugrįžt į Roma, vadinasi reportažas buvo thumbup.gif .nes ka ir kaip mes matėm su šeima pirmą karta, tikrai nepaliko tokio pėdsako, bet dabar vėl noriu 100 kartu į Romą doh.gif wub.gif
Atsakyti
Aidluka, ačiū už reportažą - atgaivinot tiek emocijų wub.gif Noriu vėl nukeliauti į Romą ir paklaidžioti tomis mažomis gatvelėmis smile.gif Tikiu, kad šitas noras išsipildys. Beje, ten, kur buvot pasiklydusi, labai panašūs rūmai į Italijos parlamento ar dar kažkokio valdžios pastato. Mes su kolege ten vakare pagal žemėlapį klaidžiojom. Kolegė jau buvo išsigandusi, kad paklydom, bet aš pagal žemėlapį išvedžiau ten, kur reikia smile.gif Galėčiau Italijoje ir be žemėlapio vaikščioti, tiek ten viskas sava ir jauku blush2.gif
Atsakyti
Nemaciau nei vieno beprasmisko fotoreportazo.
Aciu, buvao labai smagu pakeliauti kartu 4u.gif .
Bet as tai labiau laukiu kito fotoreportazo blush2.gif Na net kojikem trepsiu, kaip nekantru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 23, 21:53)
Nemaciau nei vieno beprasmisko fotoreportazo.
Aciu, buvao labai smagu pakeliauti kartu  4u.gif .
Bet as tai labiau laukiu kito fotoreportazo  blush2.gif  Na net kojikem trepsiu, kaip nekantru  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Aš irgi laukiu kvepiančio žydinčiais medžiais ir Krymo kalnais reportažo. biggrin.gif
Atsakyti
Aidluka, Aidluka, apie kokią beprasmybę kalbate doh.gif Kai kuriems žmonėms (tame tarpe ir man ax.gif ) tik keliautojų, rašančių nuostabius fotoreportažus dėka, įmanoma susipažinti su nuostabiomis šalimis drinks_cheers.gif Neturime šiuo metu galimybės realiai kelionei, tai tenkinamės bent virtualiomis ax.gif Tikra atgaiva širdžiai visi SM fotoreportažai wub.gif wub.gif wub.gif

Ps. Mūsų šeimynėlė irgi prisideda prie laukiančių pavasariškojo Krymo mirksiukas.gif
Atsakyti
...Yra kelionių kai grįžus noris šaukt, noris rėkt... širdis tiesiog nenustygsta vietoj wub.gif Yra kelionių, kurios suvirpina širdį ir lieka mielu asmeniniu prisiminimu ax.gif Roma mano širdy išliko būtent tokia...galbūt dėlto ir pasirodė beprasmiška rašyt fotoreportažą smile.gif Bet pažadėjau ir parašiau smile.gif Na, o jei dar kai kam sužadinau malonius prisiminimus ar paskatinau sugrįžti ar pamatyt dar nematytą miestą – tai visai liuks thumbup.gif
Na, bet aš čia ne dėl Romos ax.gif Širdągraužis neduoda man ramybės - be proto kankina duotas ir neįvykdytas pažadas blush2.gif Labai atsiprašau, nesu iš tų žmonių kurie švaistos pažadais, bet šiemet gana dažnai aplanko jausmas lyg būčiau pasiklydus laike... nieko nespėju blush2.gif Nuotraukas šiaip ne taip jau atrinkau, belieka rašyt, o rašyt laiko visiškai neturiu verysad.gif Gal labai nepyksit , jei fotoreportažo iš mūsų širdis užkariavusio Krymo teks palaukti iki rugpjūčio verysad.gif Neužilgo beveik mėnesiui išvažiuojam savo svajonių pasakon wub.gif Net keista, prieš porą mėnesių atrodė, kad šiemet išvis neteks niekur iškeliaut... o netrukus laukia jau antra kelionė... tikiuos ji užburs ne mažiau nei Krymas bigsmile.gif
Pst. Atsiprašau, kad tiesiai šviesiai nesakau kur šį kart patrauksim – esu prietaringa blush2.gif Bijau, kad nenubaidyčiau savo svajonių paukštės ax.gif Galiu pasakyt tik, kad širdis šįkart šaukia visai ne ten kur vos ne pusmetį planavau rolleyes.gif Portugalija telieka ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 22 birželio 2012 - 20:00
Na nejau vistik i Turkija isvaziuojat bigsmile.gif
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(Cobre @ 2012 06 22, 21:30)
Na nejau vistik i Turkija isvaziuojat  bigsmile.gif

Cobryt, tu ir vėl mane bandai demaskuot lotuliukas.gif Na, prisipažįstu...tikriausiai Turkija mirksiukas.gif Bet, juk po žodeliu Turkija gali slėptis tik dažniausiai lietuvių automobiliais lankomas Stambulas ax.gif Net gėda pripažint - manęs Stambulas kažko visai netraukia blush2.gif Na, bet viskas... bijau prisišnekėt - užsitraukiu savo lūpų užtrauktuką ir kol kas tyliu smile.gif Viską papasakosiu grįžus smile.gif
Ai, tiesa, mane neramina vienas „atradimas“ –užsienio reikalų ministerijos puslapy randu informaciją, kad Turkijoj negalioja lietuviškas vairuotojo pažymėjimas
http://www.urm.lt/index.php?1947834530
Ar aš kažko nesuprantu, ar lietuviai išties po Turkiją važinėjas negaliojančiais vairuotojo pažymėjimais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 22 birželio 2012 - 22:30
QUOTE(Aidluka @ 2012 06 22, 22:12)
[CODE]
Cobryt, tu ir vėl mane bandai demaskuot  lotuliukas.gif  Na, prisipažįstu...tikriausiai Turkija  mirksiukas.gif    Bet, juk po žodeliu Turkija gali slėptis tik dažniausiai lietuvių automobiliais lankomas Stambulas  ax.gif  Net gėda pripažint - manęs Stambulas kažko visai netraukia blush2.gif  Na, bet viskas... bijau prisišnekėt - užsitraukiu  savo lūpų užtrauktuką ir kol kas  tyliu smile.gif  Viską papasakosiu grįžus smile.gif
Ai, tiesa, mane neramina vienas „atradimas“ –užsienio reikalų ministerijos puslapy randu informaciją, kad Turkijoj negalioja lietuviškas vairuotojo pažymėjimas 
http://www.urm.lt/index.php?1947834530
Ar aš kažko nesuprantu, ar  lietuviai išties po Turkiją važinėjas negaliojančiais vairuotojo pažymėjimais g.gif

ech, belieka kumscius uz tave lankyti ir savo turkijos marsruta pasivartyti... iki mano svajones issipildymo teks gerokai lukteleti. na ka, tikiuosi bent jau konsultante turesiu biggrin.gif thumbup.gif superine svajone wub.gif
tikiuosi vien Kapadokija neapsiribosite toki kelia nukore mirksiukas.gif As tikriausiai jau visus Turkijos objektus mintinai zinau, taciau kada vaziuosiu, tai dar neaisku. belieka pasidziaugti, kad nors trupinukais pasivezinau toje salyje, bet tai tik padidino nora pavazineti Turkijoje dar daugiau. tikiuosi ir jus pamilsite si nuostabu krasta wub.gif
Atsakyti