Vasario 18-oji Iki išvykimo į aerouostą likus valandėlė Ką nuveikti Visai šalia viešbučio mačiau gražuolę šv. Joachimo bažnytėlę Einu pasižvalgyt...
Papildyta:
Na, o toliau laikas bėga tiesiog kaip sugreitintam kine
...Aerouostas
...Skrydis per nuostabiąsias Alpes
Ir... sugrįžimas iš pavasariu kvepiančios Romos į tikrų tikriausią pūgą gimtinėj
Na, viskas - baigiu rašyt Pažadą įvykdžiau, bet vistiek lieku prie savo nuomonės - manau šis fotoreportažas yra visiškai beprasmis Nepykit, kad visiškai nieko naujo nei parodžiau, nei parašiau
...Iš antro karto beprotiškai pamilau Romą ir užfiksavau tai ką mano akys matė ar norėjo matyt ...Visai norėčiau po kelių metų dar kartelį sugrįžti į amžinąjį miestą Įdomu, kaži kokius pojūčius tada tektų išgyvent
...Iš antro karto beprotiškai pamilau Romą ir užfiksavau tai ką mano akys matė ar norėjo matyt ...Visai norėčiau po kelių metų dar kartelį sugrįžti į amžinąjį miestą Įdomu, kaži kokius pojūčius tada tektų išgyvent
QUOTE(Aidluka @ 2012 05 22, 01:09)
Na, viskas - baigiu rašyt Pažadą įvykdžiau, bet vistiek lieku prie savo nuomonės - manau šis fotoreportažas yra visiškai beprasmis Nepykit, kad visiškai nieko naujo nei parodžiau, nei parašiau
Dar kartą ačiū už virtualų nukėlimą į Romą .
O dėl reportažo beprasmiškumo - čia su tavimi tikrai nesutiksiu: negi kiekvieno individualūs įspūdžiai ir tokie nuostabūs vaizdai gali būti beprasmiški?!!! Juk dažnai keliaujam ten, kur daug kas buvo, bet viską matom vis kitaip. Štai ir šiemet (jei viskas bus gerai) keliausiu didele dalimi tavo 2010 metų kelionės į pasaką keliais. Ir jei sugalvočiau pasidalinti savo kelionės įspūdžiais reportaže - tai irgi būtų beprasmiška? Tad mesk iš galvos tokias mintis - ir keliauk bei rašyk .
Ir laukiam įspūdžių iš Krymo .
aidluka, visškai pritariu Artūrui15 ir kaip ir nebeturiu ka naujo pasakyt, tik..... jei tu sugebėjai užburti , kad vėl užsinorėčiau sugrįžt į Roma, vadinasi reportažas buvo .nes ka ir kaip mes matėm su šeima pirmą karta, tikrai nepaliko tokio pėdsako, bet dabar vėl noriu 100 kartu į Romą
Aidluka, ačiū už reportažą - atgaivinot tiek emocijų Noriu vėl nukeliauti į Romą ir paklaidžioti tomis mažomis gatvelėmis Tikiu, kad šitas noras išsipildys. Beje, ten, kur buvot pasiklydusi, labai panašūs rūmai į Italijos parlamento ar dar kažkokio valdžios pastato. Mes su kolege ten vakare pagal žemėlapį klaidžiojom. Kolegė jau buvo išsigandusi, kad paklydom, bet aš pagal žemėlapį išvedžiau ten, kur reikia Galėčiau Italijoje ir be žemėlapio vaikščioti, tiek ten viskas sava ir jauku
Nemaciau nei vieno beprasmisko fotoreportazo.
Aciu, buvao labai smagu pakeliauti kartu .
Bet as tai labiau laukiu kito fotoreportazo Na net kojikem trepsiu, kaip nekantru
Bet as tai labiau laukiu kito fotoreportazo Na net kojikem trepsiu, kaip nekantru
QUOTE(Cobre @ 2012 05 23, 21:53)
Nemaciau nei vieno beprasmisko fotoreportazo.
Aš irgi laukiu kvepiančio žydinčiais medžiais ir Krymo kalnais reportažo.
Aidluka, Aidluka, apie kokią beprasmybę kalbate Kai kuriems žmonėms (tame tarpe ir man ) tik keliautojų, rašančių nuostabius fotoreportažus dėka, įmanoma susipažinti su nuostabiomis šalimis Neturime šiuo metu galimybės realiai kelionei, tai tenkinamės bent virtualiomis Tikra atgaiva širdžiai visi SM fotoreportažai
Ps. Mūsų šeimynėlė irgi prisideda prie laukiančių pavasariškojo Krymo
Ps. Mūsų šeimynėlė irgi prisideda prie laukiančių pavasariškojo Krymo
...Yra kelionių kai grįžus noris šaukt, noris rėkt... širdis tiesiog nenustygsta vietoj Yra kelionių, kurios suvirpina širdį ir lieka mielu asmeniniu prisiminimu Roma mano širdy išliko būtent tokia...galbūt dėlto ir pasirodė beprasmiška rašyt fotoreportažą Bet pažadėjau ir parašiau Na, o jei dar kai kam sužadinau malonius prisiminimus ar paskatinau sugrįžti ar pamatyt dar nematytą miestą tai visai liuks
Na, bet aš čia ne dėl Romos Širdągraužis neduoda man ramybės - be proto kankina duotas ir neįvykdytas pažadas Labai atsiprašau, nesu iš tų žmonių kurie švaistos pažadais, bet šiemet gana dažnai aplanko jausmas lyg būčiau pasiklydus laike... nieko nespėju Nuotraukas šiaip ne taip jau atrinkau, belieka rašyt, o rašyt laiko visiškai neturiu Gal labai nepyksit , jei fotoreportažo iš mūsų širdis užkariavusio Krymo teks palaukti iki rugpjūčio Neužilgo beveik mėnesiui išvažiuojam savo svajonių pasakon Net keista, prieš porą mėnesių atrodė, kad šiemet išvis neteks niekur iškeliaut... o netrukus laukia jau antra kelionė... tikiuos ji užburs ne mažiau nei Krymas
Pst. Atsiprašau, kad tiesiai šviesiai nesakau kur šį kart patrauksim esu prietaringa Bijau, kad nenubaidyčiau savo svajonių paukštės Galiu pasakyt tik, kad širdis šįkart šaukia visai ne ten kur vos ne pusmetį planavau Portugalija telieka ateičiai
Na, bet aš čia ne dėl Romos Širdągraužis neduoda man ramybės - be proto kankina duotas ir neįvykdytas pažadas Labai atsiprašau, nesu iš tų žmonių kurie švaistos pažadais, bet šiemet gana dažnai aplanko jausmas lyg būčiau pasiklydus laike... nieko nespėju Nuotraukas šiaip ne taip jau atrinkau, belieka rašyt, o rašyt laiko visiškai neturiu Gal labai nepyksit , jei fotoreportažo iš mūsų širdis užkariavusio Krymo teks palaukti iki rugpjūčio Neužilgo beveik mėnesiui išvažiuojam savo svajonių pasakon Net keista, prieš porą mėnesių atrodė, kad šiemet išvis neteks niekur iškeliaut... o netrukus laukia jau antra kelionė... tikiuos ji užburs ne mažiau nei Krymas
Pst. Atsiprašau, kad tiesiai šviesiai nesakau kur šį kart patrauksim esu prietaringa Bijau, kad nenubaidyčiau savo svajonių paukštės Galiu pasakyt tik, kad širdis šįkart šaukia visai ne ten kur vos ne pusmetį planavau Portugalija telieka ateičiai
Na nejau vistik i Turkija isvaziuojat
[CODE]
Cobryt, tu ir vėl mane bandai demaskuot Na, prisipažįstu...tikriausiai Turkija Bet, juk po žodeliu Turkija gali slėptis tik dažniausiai lietuvių automobiliais lankomas Stambulas Net gėda pripažint - manęs Stambulas kažko visai netraukia Na, bet viskas... bijau prisišnekėt - užsitraukiu savo lūpų užtrauktuką ir kol kas tyliu Viską papasakosiu grįžus
Ai, tiesa, mane neramina vienas atradimas užsienio reikalų ministerijos puslapy randu informaciją, kad Turkijoj negalioja lietuviškas vairuotojo pažymėjimas
http://www.urm.lt/index.php?1947834530
Ar aš kažko nesuprantu, ar lietuviai išties po Turkiją važinėjas negaliojančiais vairuotojo pažymėjimais
QUOTE(Cobre @ 2012 06 22, 21:30)
Na nejau vistik i Turkija isvaziuojat
Cobryt, tu ir vėl mane bandai demaskuot Na, prisipažįstu...tikriausiai Turkija Bet, juk po žodeliu Turkija gali slėptis tik dažniausiai lietuvių automobiliais lankomas Stambulas Net gėda pripažint - manęs Stambulas kažko visai netraukia Na, bet viskas... bijau prisišnekėt - užsitraukiu savo lūpų užtrauktuką ir kol kas tyliu Viską papasakosiu grįžus
Ai, tiesa, mane neramina vienas atradimas užsienio reikalų ministerijos puslapy randu informaciją, kad Turkijoj negalioja lietuviškas vairuotojo pažymėjimas
Ar aš kažko nesuprantu, ar lietuviai išties po Turkiją važinėjas negaliojančiais vairuotojo pažymėjimais
QUOTE(Aidluka @ 2012 06 22, 22:12)
[CODE]
ech, belieka kumscius uz tave lankyti ir savo turkijos marsruta pasivartyti... iki mano svajones issipildymo teks gerokai lukteleti. na ka, tikiuosi bent jau konsultante turesiu superine svajone
tikiuosi vien Kapadokija neapsiribosite toki kelia nukore As tikriausiai jau visus Turkijos objektus mintinai zinau, taciau kada vaziuosiu, tai dar neaisku. belieka pasidziaugti, kad nors trupinukais pasivezinau toje salyje, bet tai tik padidino nora pavazineti Turkijoje dar daugiau. tikiuosi ir jus pamilsite si nuostabu krasta