QUOTE(linole @ 2012 05 14, 21:21)
Aciu uz prikelta tema.
Prahos grozis Jusu nuotraukose - uzburiantis.
Vis tik prisiminimai per 10 metu isblesta. O be to su agentura vaziuota.
Ech, gera vel matyti.
Linole, ačiū labai
Mane irgi svaigina Prahos prisiminimai - atrodo nemažai miestų esu aplankius (nors labiau mėgstam gamtą
), bet Praha vienas iš tų kur grįžčiau ir grįžčiau - tikrai liko dalelė širdies jame
O seną temą - už pagalbą iš visos širdies dėkoju Ašai
, prikėliau tam, kad galėčiau įvykdyt pažadus... jau esu tiek visiems prisižadėjus, kad kartais šiek tiek nedrąsu ir į SM užsukt
Na, bet atleiskit - kažkaip šiemet visokių įsipareigojimų turiu daugiau nei laiko
Kažkada buvau žadėjus niekada neberašyt - bet... širdis neleidžia "užspaudus" laikyt malonius kelionių prisiminimus ir savo... "aidlukiškas" nuotraukas
Taigi, bandau tęsėti pažadus
Žinau, kad visi laukiat šviežutėlių naujienų iš pavasario žieduos paskendusio Krymo
, bet ... nepykit - tegu įspūdžiai šiek tiek dar paguli mano prisiminimų lentynėjėj
...Visus pažadus reikia vykdyti iš eilės
Pirmiausia - nors netikiu kad ką nors naujo ar įdomaus pamatysit ar sužinosit, bet kad pažadėjau - bandysiu parodyt Romą
Tokią Romą, kokia ji išliko mano prisiminimuos
Papildyta:
...Taip jau gavos, kad kelionė į Romą sutapo su Lietuvos valstybės atkūrimo diena vasario 16-ąja
Taigi, ją irgi galėčiau priskirti prie šventinių savaitgalių kelionių...Na, gal neteisingai išsireiškiau pavadindama šią išvyką kelione... ne mūsų šeimos kelionė tai buvo, o tik mano ... komandiruotė
Labai gaila, kad šįkart neturėjau tiek laisvo laiko , kad galėčiau iššniukštinėt visą Roma, bet vis tiek... kiek pamačiau, tiek užteko, kad pakeisčiau savo negatyvią nuomonę apie šį labai gražų miestą ir grįžčiau namo jį įsimylėjus
Taigi, visų pirmiausia kuo nuoširdžiausiai norėčiau atsiprašyti visų Romos mylėtojų kad be jokio pagrindo ne vienąkart išdrįsau paburnot ant šio puikaus miesto...Atvirai pasakius, net nežinau ką tiksliai turėjau galvoj teigdama, kad prieš porą metų lankantis Roma man nepatiko
Na, tąkart labai akis badė... gatvės prekeiviai, narkomanai ir prostitutės
O kai jie dar savo paslaugas vos ne ant kiekvieno kampo pradėjo siūlyt, kantrybė išvis trūko...niekur dar nebuvo tekę patirt tokio agresyvaus lindimo prie turistų
Matyt ši negatyvi patirtis ir tuo metu Romoje tvyrojęs 40 laipsnių karštis užgožė visa ką tuomet teko pamatyt ir patirt Romoj
Tikiuos šis fotoreportažas nors truputį pataisys mano reputaciją
...Roma tikrai vienas iš gražiausių senutės Europos miestų
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...