QUOTE(Aruna @ 2014 10 22, 08:41)
Kaip smagu jusu sitos isvykos
Aha, patinka mums po Latviją pamaklinėti Dar turiu keletą įdomių vietelių parodyti
O mes siemet atvirksciai, ne vieno lietuviu ekipazo nesutikomm nors ta Europos dalis, tai ranka paduot. Net keista. Pasirodo visi i Norvegija buvo suvaziave
Arūna, tai ir mes keliaudami po vakarų Europą beveik niekada nesutikdavom lietuvių arba sutikdavom labai mažai ant vienos rankos pirštų galėdavom suskaičiuoti O šįkart Norvegijoj tikrai vyko kažkas neįtikėtino Elementarus pavyzdys prie Trolių kelio atvažiavom vidurnaktį, išlipus iš mašinos, net nepajudėdama iš vietos, suskaičiavau net septynis netoliese esančius automobilius lietuviškais numeriais, apie sutiktų žmonių kiekį net patyliu
...Is tikruju, tia vaziuoja lietuviai, tik ar tingi ar nenori dalintsi informacija. Todel ir patinka man rusu puslapiai, kur zmones deda kalnus idomiausios informacijos ir patart visada paskuba. Sako labai geri ir estu puslapiai, reiks kada panarsyt
Aš irgi labai labai dėkinga esu rusų forumams tikrai daug sudėtingiau būtų be jų pagalbos planuotis keliones Beje, kai ruošiaus į Slovėniją, tai net lenkiškai ir slovėniškai google vertėjo pagalba rinkau informaciją Ir galiu pasakyti - visai neblogai gavos nors vertimas nelabai koks, bet esmę suprasti vistiek pavyko