Įkraunama...
Įkraunama...

Trumputės pasakos arba šventės praleistos svetur

Aidluka, labai Jums dėkoju už nuostabius fotoreportažus, jau taip smagiai jie skaitosi man thumbup.gif Ir, kas svarbiausia, baisiai jie užkrečia kažkur važiuot ir pamatyt, pajaust wub.gif

Kadangi dabar du maži vaikai, vienas iš jų visai mažas, tai apie tolimas keliones tik svajojam ir tupim vietoj, t. y. namuose doh.gif Ir va paskaičiau Jūsų fotoreportažą ir tik tada supratau, kad kaimynė Latvija juk yra smile.gif O ir Lietuvėlėje tikrai yra kur keliaut ir ką parodyt vaikučiam smile.gif Tai jau šiemet per tulpių žydėjimą į Rundalės dvarą lekiam tikrai - vaikams dokumentai jau užsakyti thumbup.gif
Tik, sakykit, o kur Jūs ieškotės informacijos apie lankytinas vietas LAtvijoje? Ar kažkokį vadovą turit ar Latviškuose puslapiuose ieškote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(soledada @ 2014 03 31, 14:25)
Aidluka, labai Jums dėkoju už nuostabius fotoreportažus, jau taip smagiai jie skaitosi man thumbup.gif  Ir, kas svarbiausia, baisiai jie užkrečia kažkur važiuot ir pamatyt, pajaust wub.gif

Soledada, dėkui 4u.gif Net neįsivaizduojat kaip smagu girdėti, kad mano reportažai užkrečia keliauti thumbup.gif Vien dėl tokio įvertinimo verta rašyti, o ne galvoti, kad beprasmiškai gaištu laiką pasakodama apie tai, kas, rodos, ir taip visiems senų seniausiai žinoma drinks_cheers.gif Gaila tik, kad pastaraisiais metais niekaip nesugebu atrasti laiko reportažų rašymui ax.gif Negana to, kad pernykštė kelionė po Alpes dar neaprašyta, likimas, visai netikėtai, suteikė šansą pakeliauti po nuostabią, pavasariniais žiedais pasidabinusią, Slovėniją wub.gif Išgyvenom fantastišką pasaką, o juk dar visai neseniai buvau didžiulėj nevilty manydama, kad apie keliones šiais metais teks tik pasvajoti unsure.gif Gerai, kad tos svajonės pildosi thumbup.gif Svajonės pildosi, o aš savo gerbėjams lieku skolinga jau ne vieną, o du reportažus rolleyes.gif Tikiuos, kad iki rudens pavyks bent vieną iš jų pradėti mirksiukas.gif

...Tik, sakykit, o kur Jūs ieškotės informacijos apie lankytinas vietas LAtvijoje? Ar kažkokį vadovą turit ar Latviškuose puslapiuose ieškote? blush2.gif

Aš ne vieną dėmesio vertą vietelę ne tik Latvijoj, bet ir kitose šalyse esu “atradusi” labai primityviai… nuotraukų pagalba blush2.gif Turėdama laisvo laiko mėgstu “pakeliauti“ google maps’o ir google earth’o platybėse ir, jei kokia nuotrauka užkabina, nerandu sau vietos, kol neišsiaiškinu kur konkrečiai vienas ar kitas vaizdelis randasi bigsmile.gif

Šiaip, planuojantiems keliauti po Latviją, turiu kelis pasiūlymus:

-Visų pirmiausia siūlau paskaityti labai neblogą Latvijos turizmo puslapį – ten tikrai rasite nemažai informacijos :
http://www.latvia.travel/en/top-10

-Nuvykus į Latviją, būtinai užsukite į kokį TIC (turizmo informacijos centrą) smile.gif Ten nemokamai galite pasirinkti ne tik lankstinukų apie lankytinas Latvijos vietas, bet ir smulkių kiekvieno Latvijos regiono žemėlapių thumbup.gif

-Na, dar vienu kelionės pagalbininku gali tapti DK kelionių vadovas po Baltijos šalis:
http://www.knyguklub...p;anid=1cdb1720
Pst. Aš labai mėgstu DK kelionių vadovus, bet, konkrečiai apie šią knygą kol kas dar nieko negaliu pasakyti - tai vienintelis lietuvių kalba išleistas DK vadovas, kurio aš dar neturiu ax.gif Na, bet greit turėsiu – pamačius nemažą nuolaidą, neatsispyriau pagundai ir šiandien jį užsisakiau thumbup.gif

Papildyta:
...Kadangi dabar du maži vaikai, vienas iš jų visai mažas, tai apie tolimas keliones tik svajojam ir tupim vietoj, t. y. namuose doh.gif  Ir va paskaičiau Jūsų fotoreportažą ir tik tada supratau, kad kaimynė Latvija juk yra smile.gif  O ir Lietuvėlėje tikrai yra kur keliaut ir ką parodyt vaikučiam smile.gif Tai jau šiemet per tulpių žydėjimą į Rundalės dvarą lekiam tikrai - vaikams dokumentai jau užsakyti thumbup.gif

Soledada, gal dar nepavėlavau parašyti - jei turėsit laiko, siūlau aplankyti ir visai netolies Rundalės esantį labai gražų Tervetės gamtos parką smile.gif Ten ne tik mažyliai, bet ir Jūs patys pateksit tikrų tikriausioj pasakon wub.gif

http://www.latvia.tr...s-gamtos-parkas

Na, o vasarą, vaikų rojų rojum Latvijoj, be abejo, tampa Ventspilis wub.gif Kadangi patys mažų vaikų nebeturim, o senesnių metų visos nuotraukos prapuolė numirus kompo kietajam diskui doh.gif , tai šįkart tegaliu pasidalinti keliais pernykščio Ventspilio gėlių kilimų vaizdeliais smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O, Aidluka, kaip nudziuginai mus , laukiam kiekvieno tavo pasakojimo, o dabar dar ir Slovenijos lauksim.
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2014 05 03, 07:47)
Net neįsivaizduojat  kaip smagu girdėti, kad  mano reportažai užkrečia keliauti thumbup.gif  Vien dėl tokio įvertinimo verta rašyti, o ne galvoti, kad beprasmiškai gaištu laiką pasakodama apie tai, kas, rodos, ir taip visiems senų seniausiai žinoma drinks_cheers.gif  Gaila tik, kad pastaraisiais metais niekaip nesugebu atrasti  laiko reportažų rašymui ax.gif  Negana to, kad pernykštė kelionė po Alpes dar neaprašyta, likimas,  visai netikėtai, suteikė šansą pakeliauti po nuostabią, pavasariniais žiedais pasidabinusią,  Slovėniją wub.gif  Išgyvenom fantastišką pasaką, o juk dar visai neseniai  buvau didžiulėj nevilty manydama, kad apie keliones šiais metais teks tik pasvajoti unsure.gif  Gerai, kad tos svajonės pildosi thumbup.gif  Svajonės pildosi, o aš savo gerbėjams  lieku skolinga  jau ne vieną, o  du reportažus rolleyes.gif Tikiuos, kad iki rudens pavyks bent vieną iš jų pradėti  mirksiukas.gif

Aidluka, net neįsivaizduojat, kaip laukiam jūsiško pasakojimo wub.gif o čia tokia gera naujiena thumbup.gif galime tikėtis net dviejų drinks_cheers.gif tik ilgai negaiškit, vasara artėja, ką gali žinoti, Slovakija ne taip toli, todėl galėtų tapti daugelio maršrutu wub.gif
Atsakyti
Pritariu, kad aprašyti fotoreportažai tampa savotiškais ,, paruoštukais'' kelionėms. Arba nukreipia svajones ,,reikiama kryptimi", laukiame drinks_cheers.gif book.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie laukiančių smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie laukiačiųjų būrio 4u.gif pernai kiek matėm Slovėnijos,tiek ji mums patiko 4u.gif įdomu,ką jūs lankėt Slovėnijoje wink.gif
Atsakyti
Mergaitės, smagu girdėti, kad laukiat mano pasakojimų 4u.gif Kadangi reportažų rašymui šiuo metu visiškai neturiu laiko, dabar galiu pasiūlyti bent FB pažiūrėti keletą manosios Slovėnijos nuotraukų smile.gif

Pavasaris Slovėnijoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 12 gegužės 2014 - 21:59
QUOTE(Aidluka @ 2014 05 12, 22:47)
Mergaitės, smagu girdėti, kad laukiat mano pasakojimų 4u.gif Kadangi reportažų rašymui šiuo metu visiškai neturiu laiko, dabar galiu pasiūlyti bent  FB pažiūrėti keletą manosios Slovėnijos nuotraukų smile.gif

Pavasaris Slovėnijoj

Kokia nuostabi pavasarinė Slovėnija wub.gif ačiü,kad pasidalinot vaizdais wub.gif
Atsakyti
Grožių grožis Slovėnijoje.
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2014 05 12, 22:34)
Kokia nuostabi pavasarinė Slovėnija  wub.gif  ačiü,kad pasidalinot vaizdais  wub.gif

Grožių grožis wub.gif
Atsakyti
...Žinau, kad laukiate kur kas įdomesnių mano reportažų iš kur kas įspūdingesnių šalių smile.gif Bet... noriu vėl visus pakviesti mūsų artimiausion kaimynėn Latvijon ir pasidalinti nuostabiai praleisto savaitgalio įspūdžiais wub.gif Jei kas manęs paklaustų, kaip įsivaizduoju tobulą savaitgalį, net nemirktelėdama išpyškinčiau savąjį tobulybės “receptą” : puikus oras, kempingas ant jūros kranto, dieviškas saulėlydis, pasivaikščiojimas vaizdingu pajūriu, maudynės, romantiškas vakarojimas prie laužo bei šiek tiek patenkintas pažinimo jausmas thumbup.gif Paskutinysis šiųmetis pavasario savaitgalis būtent toks ir buvo drinks_cheers.gif
Taigi, keliaukim Latvijon bigsmile.gif Praėjęs penktadienis jau nuo pat ryto priminė tikrų tikriausią vasarą thumbup.gif Mano vyrukai atvyko paimti manęs iš darbo jau susikrovę visą mantą – netveriam savam kaily kaip norim kuo greičiau atidaryti savo savaitgalinių kelionių sezoną tourist5.gif vacation1.gif Nuotaika puiki, tik truputį neramina tai, kad dar ne sezonas ir gali būti sunku surasti jau veikiantį kempingą ax.gif Bet, pasirodo, nuogastaujam visiškai be reikalo – prie Tūjos be jokio vargo randam puikų kempingą ant pat jūros kranto thumbup.gif Statom palapinę, kepam šašlykus ir kaifuojam gėrėdamiesi dievišku saulėlydžiu wub.gif Svajonių savaitgalis prasideda bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti