Aidluka, labai Jums dėkoju už nuostabius fotoreportažus, jau taip smagiai jie skaitosi man Ir, kas svarbiausia, baisiai jie užkrečia kažkur važiuot ir pamatyt, pajaust
Kadangi dabar du maži vaikai, vienas iš jų visai mažas, tai apie tolimas keliones tik svajojam ir tupim vietoj, t. y. namuose Ir va paskaičiau Jūsų fotoreportažą ir tik tada supratau, kad kaimynė Latvija juk yra O ir Lietuvėlėje tikrai yra kur keliaut ir ką parodyt vaikučiam Tai jau šiemet per tulpių žydėjimą į Rundalės dvarą lekiam tikrai - vaikams dokumentai jau užsakyti
Tik, sakykit, o kur Jūs ieškotės informacijos apie lankytinas vietas LAtvijoje? Ar kažkokį vadovą turit ar Latviškuose puslapiuose ieškote?
QUOTE(soledada @ 2014 03 31, 14:25)
Aidluka, labai Jums dėkoju už nuostabius fotoreportažus, jau taip smagiai jie skaitosi man Ir, kas svarbiausia, baisiai jie užkrečia kažkur važiuot ir pamatyt, pajaust
Soledada, dėkui Net neįsivaizduojat kaip smagu girdėti, kad mano reportažai užkrečia keliauti Vien dėl tokio įvertinimo verta rašyti, o ne galvoti, kad beprasmiškai gaištu laiką pasakodama apie tai, kas, rodos, ir taip visiems senų seniausiai žinoma Gaila tik, kad pastaraisiais metais niekaip nesugebu atrasti laiko reportažų rašymui Negana to, kad pernykštė kelionė po Alpes dar neaprašyta, likimas, visai netikėtai, suteikė šansą pakeliauti po nuostabią, pavasariniais žiedais pasidabinusią, Slovėniją Išgyvenom fantastišką pasaką, o juk dar visai neseniai buvau didžiulėj nevilty manydama, kad apie keliones šiais metais teks tik pasvajoti Gerai, kad tos svajonės pildosi Svajonės pildosi, o aš savo gerbėjams lieku skolinga jau ne vieną, o du reportažus Tikiuos, kad iki rudens pavyks bent vieną iš jų pradėti
...Tik, sakykit, o kur Jūs ieškotės informacijos apie lankytinas vietas LAtvijoje? Ar kažkokį vadovą turit ar Latviškuose puslapiuose ieškote?
Aš ne vieną dėmesio vertą vietelę ne tik Latvijoj, bet ir kitose šalyse esu atradusi labai primityviai nuotraukų pagalba Turėdama laisvo laiko mėgstu pakeliauti google mapso ir google eartho platybėse ir, jei kokia nuotrauka užkabina, nerandu sau vietos, kol neišsiaiškinu kur konkrečiai vienas ar kitas vaizdelis randasi
Šiaip, planuojantiems keliauti po Latviją, turiu kelis pasiūlymus:
-Visų pirmiausia siūlau paskaityti labai neblogą Latvijos turizmo puslapį ten tikrai rasite nemažai informacijos :
http://www.latvia.travel/en/top-10
-Nuvykus į Latviją, būtinai užsukite į kokį TIC (turizmo informacijos centrą) Ten nemokamai galite pasirinkti ne tik lankstinukų apie lankytinas Latvijos vietas, bet ir smulkių kiekvieno Latvijos regiono žemėlapių
-Na, dar vienu kelionės pagalbininku gali tapti DK kelionių vadovas po Baltijos šalis:
http://www.knyguklub...p;anid=1cdb1720
Pst. Aš labai mėgstu DK kelionių vadovus, bet, konkrečiai apie šią knygą kol kas dar nieko negaliu pasakyti - tai vienintelis lietuvių kalba išleistas DK vadovas, kurio aš dar neturiu Na, bet greit turėsiu pamačius nemažą nuolaidą, neatsispyriau pagundai ir šiandien jį užsisakiau
Papildyta:
...Kadangi dabar du maži vaikai, vienas iš jų visai mažas, tai apie tolimas keliones tik svajojam ir tupim vietoj, t. y. namuose Ir va paskaičiau Jūsų fotoreportažą ir tik tada supratau, kad kaimynė Latvija juk yra O ir Lietuvėlėje tikrai yra kur keliaut ir ką parodyt vaikučiam Tai jau šiemet per tulpių žydėjimą į Rundalės dvarą lekiam tikrai - vaikams dokumentai jau užsakyti
Soledada, gal dar nepavėlavau parašyti - jei turėsit laiko, siūlau aplankyti ir visai netolies Rundalės esantį labai gražų Tervetės gamtos parką Ten ne tik mažyliai, bet ir Jūs patys pateksit tikrų tikriausioj pasakon
http://www.latvia.tr...s-gamtos-parkas
Na, o vasarą, vaikų rojų rojum Latvijoj, be abejo, tampa Ventspilis Kadangi patys mažų vaikų nebeturim, o senesnių metų visos nuotraukos prapuolė numirus kompo kietajam diskui , tai šįkart tegaliu pasidalinti keliais pernykščio Ventspilio gėlių kilimų vaizdeliais
QUOTE(Aidluka @ 2014 05 03, 07:47)
Net neįsivaizduojat kaip smagu girdėti, kad mano reportažai užkrečia keliauti Vien dėl tokio įvertinimo verta rašyti, o ne galvoti, kad beprasmiškai gaištu laiką pasakodama apie tai, kas, rodos, ir taip visiems senų seniausiai žinoma Gaila tik, kad pastaraisiais metais niekaip nesugebu atrasti laiko reportažų rašymui Negana to, kad pernykštė kelionė po Alpes dar neaprašyta, likimas, visai netikėtai, suteikė šansą pakeliauti po nuostabią, pavasariniais žiedais pasidabinusią, Slovėniją Išgyvenom fantastišką pasaką, o juk dar visai neseniai buvau didžiulėj nevilty manydama, kad apie keliones šiais metais teks tik pasvajoti Gerai, kad tos svajonės pildosi Svajonės pildosi, o aš savo gerbėjams lieku skolinga jau ne vieną, o du reportažus Tikiuos, kad iki rudens pavyks bent vieną iš jų pradėti
Aidluka, net neįsivaizduojat, kaip laukiam jūsiško pasakojimo o čia tokia gera naujiena galime tikėtis net dviejų tik ilgai negaiškit, vasara artėja, ką gali žinoti, Slovakija ne taip toli, todėl galėtų tapti daugelio maršrutu
Jungiuosi ir aš prie laukiančių
Jungiuosi ir aš prie laukiačiųjų būrio pernai kiek matėm Slovėnijos,tiek ji mums patiko įdomu,ką jūs lankėt Slovėnijoje
Mergaitės, smagu girdėti, kad laukiat mano pasakojimų Kadangi reportažų rašymui šiuo metu visiškai neturiu laiko, dabar galiu pasiūlyti bent FB pažiūrėti keletą manosios Slovėnijos nuotraukų
Pavasaris Slovėnijoj
Pavasaris Slovėnijoj
QUOTE(Aidluka @ 2014 05 12, 22:47)
Mergaitės, smagu girdėti, kad laukiat mano pasakojimų Kadangi reportažų rašymui šiuo metu visiškai neturiu laiko, dabar galiu pasiūlyti bent FB pažiūrėti keletą manosios Slovėnijos nuotraukų
Pavasaris Slovėnijoj
Pavasaris Slovėnijoj
Kokia nuostabi pavasarinė Slovėnija ačiü,kad pasidalinot vaizdais
QUOTE(Juritute @ 2014 05 12, 22:34)
Kokia nuostabi pavasarinė Slovėnija ačiü,kad pasidalinot vaizdais
Grožių grožis
...Žinau, kad laukiate kur kas įdomesnių mano reportažų iš kur kas įspūdingesnių šalių Bet... noriu vėl visus pakviesti mūsų artimiausion kaimynėn Latvijon ir pasidalinti nuostabiai praleisto savaitgalio įspūdžiais Jei kas manęs paklaustų, kaip įsivaizduoju tobulą savaitgalį, net nemirktelėdama išpyškinčiau savąjį tobulybės receptą : puikus oras, kempingas ant jūros kranto, dieviškas saulėlydis, pasivaikščiojimas vaizdingu pajūriu, maudynės, romantiškas vakarojimas prie laužo bei šiek tiek patenkintas pažinimo jausmas Paskutinysis šiųmetis pavasario savaitgalis būtent toks ir buvo
Taigi, keliaukim Latvijon Praėjęs penktadienis jau nuo pat ryto priminė tikrų tikriausią vasarą Mano vyrukai atvyko paimti manęs iš darbo jau susikrovę visą mantą netveriam savam kaily kaip norim kuo greičiau atidaryti savo savaitgalinių kelionių sezoną Nuotaika puiki, tik truputį neramina tai, kad dar ne sezonas ir gali būti sunku surasti jau veikiantį kempingą Bet, pasirodo, nuogastaujam visiškai be reikalo prie Tūjos be jokio vargo randam puikų kempingą ant pat jūros kranto Statom palapinę, kepam šašlykus ir kaifuojam gėrėdamiesi dievišku saulėlydžiu Svajonių savaitgalis prasideda
Taigi, keliaukim Latvijon Praėjęs penktadienis jau nuo pat ryto priminė tikrų tikriausią vasarą Mano vyrukai atvyko paimti manęs iš darbo jau susikrovę visą mantą netveriam savam kaily kaip norim kuo greičiau atidaryti savo savaitgalinių kelionių sezoną Nuotaika puiki, tik truputį neramina tai, kad dar ne sezonas ir gali būti sunku surasti jau veikiantį kempingą Bet, pasirodo, nuogastaujam visiškai be reikalo prie Tūjos be jokio vargo randam puikų kempingą ant pat jūros kranto Statom palapinę, kepam šašlykus ir kaifuojam gėrėdamiesi dievišku saulėlydžiu Svajonių savaitgalis prasideda