QUOTE(Domicele @ 2014 01 09, 09:37)
30 ml 129, bet paskui paskambino, prikabino makaronu ir užsisakiau 60 ml už 189 lt
nu pasitepiau vakar vakare ir siandiena ryte, negaliu pasakyti nei gerai nei blogai, siap gal visai ir nieko
tu rauksliu pas mane kazi kiek ir nera, tikslas yra pastangrinti oda.
Zodziu rasysiu cia savo ispudzius, kad google atsirastu info jei kas nores užsisakyti
nors aisku, kiekvinam gi skirtingai buna, nu bet vistiek
Gavau ir as ta krema vakar per kurjeri, man kainavo kazkodel brangiau uz 60 ml 229Lt mokejau (8 savaiciu formule). Dar nepradejau tepti, taiga ar jis geras - stebuklingas ir vertas tokiu pinigu dar nezinau
, baisoka tik kad veido nesugadinti, nes info is tikruju truksta, tik viliojantis reklaminis ju puslapis, o kvita turiu tik is kurjerio su jo vardu pavarde. Uzsisakiau sausio 3 d., o jau kita diena (sestadieni) paskambino del pristatymo, pinigus sumoki atsiimant preke, kai pristato. Tik ju puslapi - raudonai svieciantis pasiulymas galioja (kaip raso iki tokios tokios dienos, dazniausiai iki sekancios dienos) vis keiciasi, kad tik paskubetum nusipirkti
O kainos ju tokios, kurios man buvo pateiktos (zemiau), nuolaida atrodo ispudinga, tai susigundziau, bet seimos nariai tai nesizavi mano poelgiu, ziuresiu, gal nustebinsiu, o gal ir ne
Pagrindinė kaina (be nuolaidos) -
238 LTL - 4-ių savaičių terapija
476 LTL -8-ių savaičių terapija
Nuolaida
109 LTL
247 LTL
Taigi, Mokėti
129 LTL - 4-ių savaičių terapija
229 LTL - 8-ių savaičių terapija