QUOTE(leticia @ 2012 10 05, 22:39)
Taip, kas vienam super, kitam nelabai, bet kas visiems visiems super, tai is tikro super
Va va, tikra teisybė
Aš tai irgi ilgą laiką su savo oda vargau, mat net dvi savaites per mėnesį (apima laikotarpį prieš ciklą, per jį ir po) oda būna nusėta spuogeliais. Realiai tai pagalvojus, kad tas laikotarpis sudaro puse mėnesio, tai net šiurpas nueina, nes nespėji susitvarkyti odos, o jau vėl pradeda kilti. O ir šiaip pas mane mišri oda, tai kiek visko buvau bandžius niekas neveikė, nes tai labai riebi pasidarydavo, tai jau per sausa... Kai nueidavau pas kirpėją, ji man sakydavo, kad išsausėjo oda, nors man pačiai tai kitaip atrodydavo, nes labai berdavo.
Bet ačiū dievui viskas jau praeitį, nes kartą bendradarbė pasikvietę kartu nueiti į nemokamą grožio konsultaciją. Viena nenorėjo, tai nusprendžiau surizikuot, juk nieko neprarasiu. Prie mūsų dar viena kolegė prisijungė. Tai nepatikėsit, kad ir kaip skeptiškai žiūrėjau į visą šį reikalą, nuo tol pasikeitė viskas: ir mąstymas, kaip reikia prižiūrėti save, ir šiaip daug naudingos informacijos sužinojau
Ne tik profesionaliai išaiškino kodėl ir kaip viskas vyksta su ta oda, bet ir išrašė, kaip dabar pamenu, ale grožio receptą. Iš pradžių atrodė juokingai, bet dabar kai pagalvoju, turiu būt dėkinga savo jau buvusiai kolegei, nes bėdų su oda nebeturiu. Net savo vyrui per šventes sudovanojau vyrišką liniją, o jis tai išrankus ir visiškas skeptikas. O dabar tepa ant savo veiduko priemones ir džiaugiasi
jau tie vyrai kaip maži vaikai
Tai va, tokia mano istorija.
Beje, jei įdomu ir reikia kam panašios pagalbos, galiu pasidalinti nuoroda, kurią man viena pažįstama per FB persiuntė, gal kam pravers. Ten anketos pobūdžio, bet kaip supratau tai viskas iš tos pačios operos, nes panašius klausimus ir man buvo uždavę.
http://######/f/-21-...zhvlsm.fullpage
Tiesa, o ar kas esate naudojusios Dr. Nona produktus? Man viena pažįstama pasiūlė išbandyti druskas vonelėms, tai dabar galvoju ar verta su jomis žaist