Labai aciu uz info. livingpalanga irgi jau ziurinejau, buvau susisiekusi su vadybininke. Ten Maironio g. buteliai domintu, bet reiketu imti 2, tai gaunasi apie 300 lt parai. Is tiesu gal kas buvote juose? SKELBIU irgi ziuriu ir kontaktuoju - tai mano zinuteje *infected* adresiukas - kazkaip supermama ji blokavo. Bet gaunu dauguma atsakymu - uzimta. GELBEKITE - gal kas ka nors pazistate Palangoje, kas turetu didesni buteli 4 + 1 vaikas.
Kad atidarė viešai puiku,bet šokiravo šitas straipsnis:
http://bendraukime.l...ieno-skundo.htm
http://bendraukime.l...ieno-skundo.htm
nu nieko sau babike
gaila, vienais metais ten buvom apsistoje, vaikams patiko...
gaila, vienais metais ten buvom apsistoje, vaikams patiko...
QUOTE(Rijama @ 2012 06 13, 15:19)
Siaip Palangoj ar Sventojoj daug kur net uz keliu men. maziuka ima kaip uz suaugusi zmogu, mat jie daug elektros sunaudoja, daug vandens, rekia, kiti dar piesia, siukslina ar aplamai baisus tie vaikai cia man aiskino viena moteryte apie vaikus. atrodo taip ad atvaziavus tik ir puolam maudytis, namie sedet, elektra naudot ir valgyt gamint, o vaikai tik siaucia ir svetima turta niokioja
Daug kur ima uz maziuka, bet ne visi.. Pati esu palangiske, patys nuomojam, musu nuoma orientuota seimoms su vaikais... stengiames kasmet atnaujinti, renuovuoti, kad tik zmones butu patenkinti... Ir kazin ,ar mes daugiau surenkam per tuos 2 menesius, ar isleidziam renovacijom...
O kad puola maudytis, tai tikrai...
Ir nereikia pykti,nes tai tiesa.. ryte apsikakojusius vaikus prausia ,per pietus is juros pareje visi puola i dusa, o vakare damos savo grazias galveles plauna...tai ka? taip yra..
QUOTE(3lena @ 2012 06 13, 16:02)
bet is esmes tai tikrai daugmaz tiesa pasake, panasiai ir buna... vaikai yra vaikai ir siaucia gi, ir valgyt jiems darom, ir maudom ir t.t. Na betgi iskart paskytu, kad nenuomojam su mazais vaikais ir viskas butu aisku, o dabar tie pamokslai, fuuu. Gerai (pfu pfu pfu) kad man dar taip nepasitaike
QUOTE(simbail @ 2012 06 20, 09:57)
Oi ne ne, mes tiek niekad nemokam ir nemokėsim.
Na o Palangai su Pervalka manau nėr ko lygintis (aikš žiūrint kas ko ieško) taigi šiemet iš mūsų palangiškiai negaus nei lito kaip sakant Tad štai tokia mano patirtis
Na o Palangai su Pervalka manau nėr ko lygintis (aikš žiūrint kas ko ieško) taigi šiemet iš mūsų palangiškiai negaus nei lito kaip sakant Tad štai tokia mano patirtis
Tikrai Palanga nenubiednes be jusu
QUOTE(tulpe5 @ 2012 06 20, 14:30)
Mes visada pirmiausia ieskom kambariu ,ar butuko kuo arciau juros ir megstam ilsetis netoli botanikos parko.Teko ilsetis ir arciau Lino poilsio namu,bet vistiek traukia arciau parko.O moketi 200lt uz para , man kolkas absurdas,t ikrai, tuomet geriau vaziuot i Turkija , puiku viesbuti su puikiu maitinimu ir puikiu oru.Man l.patinka Palanga, bet jei oras nenusiseka, tai uz ka tuomet tuos 200lt. moketi?Vaziuojam su vaikais ,tai puse namu isvezame,ir basutes ir botai ir siltos striukes...kazkas nerealaus.. Neziurint i visus nepatogumus , norisi i Palanga nuvaziuoti
Ir as noriu i Turkija visai seimai uz 200lt i diena...
QUOTE(Bussinkka @ 2012 06 22, 13:41)
Su tokiu poziuriu i vaikus man baisu darosi. Ne duok Dieve patekti pas tokius seimininkus kurie vaiku nemyli ir seimos su vaikais yra nepageidaujamos. Kiek kartu teko nuomotis tfu tfu tfu bet viskas gerai buvo. Buvo kartu kai visai uz vaika nemokejome, buvo prase simboliskai 10lt, bet kad visa suma arba pasakytu dvigumai daugiau ta ne
O mums buvo,kad su 8 mėn. dukryte iš vis bobulė atsisakė priimt, nes mes ją gi maudysim nors buvo telefonu kalbėta, rezervuota, sutarta ir .......
Mes praeitais metai radom gera butuka, labai viskas patiko, maloni seimininke, bet vienas dalykas labai sunervino. Niekada nesivezam savo patalynes kai galima isnuomoti vietoje. Atnesa seimininke du komplektukus patalynes, nes buvom keturiese. Pradejus ruostis miegui pastebejau kad po viena pagalves uzvalkala ideta, klausiu seimininkes, galvojau gal pamirso ideti, o ji man sako i komplekta ieina tik vienas nu blin galvoju kas cia per naujove, teko dar damoketi ir tada atnese dar du komplektus, nors mums tik pagalvem uzvalkalu reikejo siais metai jau gana, imsiu savo
QUOTE(lili* @ 2012 06 22, 12:45)
O mums buvo,kad su 8 mėn pamatę dukryte iš vis bobulė atsisakė priimt, nes mes ją gi maudysim nors buvo telefonu kalbėta, rezervuota, sutarta ir .......
nu jo 8 menesiu kudikis tiek vandens gi sunauduos idomu ka tie zmones galvoja, ko jie taip bijo turiu du vaikus kurie maudytis labai nemegsta tai visada greitai apsiprasiam ir viskas, suauges desimt kartu daugiau gali vandens sunauduot
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 06 21, 14:54)
Laba diena , gal galetumete pasidalinti kontaktais , labai jau "skaniai" skamba Jusu pasakojimas , aciu
naglio apartamentai naglio aleja 10
QUOTE(avilnius @ 2012 06 22, 10:24)
kurioj vietoj si aikstele, gal kas tiksliau pasakys?
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 06 23, 10:05)
kurioj vietoj si aikstele, gal kas tiksliau pasakys?
Meilės alėja einant tarp Žvejų gatvės ir Lino. Nuo Žvejų gatvės einant link Lino sekančiam kvartaliuke. Užkišta ji ten taip įdomiai Ten šalia yra kažkokia nemokama jogos palapinė ar stovyklėlė