As kadangi nelabai pietaujanti Palangoje, mes vaziuojame i Kaipeda, Girulius, nu dar HBH ir tai tik ne per sezono ikarsti.Tai vat gal prie progos kada uzsuksiu i ta Simfonija kol dar seznoas neprasidejes koki savaitgali. Visada taipbuna kai panoseje tai ir nereikia ieskoma pramogu toliau
Taip Flight Gargzdai tikras isigelbejimas vasara, nusuki 2 km i sona, nieko ieskoti nereikia, tieisiai pavaziuoji ir iskar agromna maxima ir salia Norfa.
Zinok vsara maximoje palangoje nikas nikas , greiau jau tada IKI, cia is praktikos kalbu. Ir Kretingoje ne ka geriau-kamsatis, visi vaziuoja sustoja pakeliui tai penktadieni geriau nesikisti
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 24, 14:58)
As kadangi nelabai pietaujanti Palangoje, mes vaziuojame i Kaipeda, Girulius
O kas Giruliuose gero, iš maitinimo įstaigų?
Aš čia temoj pasiskaičius irgi neatsispyriau nueit į tą simfoniją.
Gal per daug tikėjaus, gal man nepasisekė, vienok jokio atradimo aš ten neatradau.
Aptarnavimas tik tiek kad ne pats atsineši, bet daugiau tai jautiesi kažkieno ramybę sutrikdęs.
Dėl picų komentuot negaliu, nes man jos visur neskanios.
Bet va dėl žaidimų aikštelės, kad ir su trūkumais, bet pliusas didelis, nes gavau nors kelias minutes ramybės nuo pastovaus tampymo į kairę ir dešinę ir barimosi visgi kieno aš mama.
Gal per daug tikėjaus, gal man nepasisekė, vienok jokio atradimo aš ten neatradau.
Aptarnavimas tik tiek kad ne pats atsineši, bet daugiau tai jautiesi kažkieno ramybę sutrikdęs.
Bet va dėl žaidimų aikštelės, kad ir su trūkumais, bet pliusas didelis, nes gavau nors kelias minutes ramybės nuo pastovaus tampymo į kairę ir dešinę ir barimosi visgi kieno aš mama.
Gal kas čia buvot?
http://www.skelbiu .lt/skelbimai /palangos-centre-patrauklia-kaina-nuomojamas-18-kv-m-1-15139822.html
Ištrinkit tarpus po sklebiu ir skelbimai , kitaip nuoroda neįsideda
Paprastas, nedidukas....
Gal palangiškės žinos, kartais ar jo langai ne į autobusų stotį su google street view pabandžiau paieškot matomo vaizdo pro langą
http://www.skelbiu .lt/skelbimai /palangos-centre-patrauklia-kaina-nuomojamas-18-kv-m-1-15139822.html
Ištrinkit tarpus po sklebiu ir skelbimai , kitaip nuoroda neįsideda
Paprastas, nedidukas....
Gal palangiškės žinos, kartais ar jo langai ne į autobusų stotį su google street view pabandžiau paieškot matomo vaizdo pro langą
QUOTE(keistuole @ 2013 04 24, 15:01)
Aš čia temoj pasiskaičius irgi neatsispyriau nueit į tą simfoniją.
Pritariu Nieko ypatingo man toj Floros simfonijoje Tik tas, kad pati aplinka graži, o daugiau
QUOTE(Kamillota @ 2013 04 24, 17:49)
Pritariu Nieko ypatingo man toj Floros simfonijoje Tik tas, kad pati aplinka graži, o daugiau
nors ir mes gyvename netoli,bet retai uzsukam i Floros Simfonija,anksciau buvo geriau,bet paskutiniais metais pgedo....,nera labai blogai,bet ...
QUOTE(spaliukė @ 2013 04 24, 18:33)
Man Palangoje rekomendavo armėnų kavinę Basanavičiaus g. Pati kažkaip vis neužsukdavau, o va sako, kad porcijos didžiulės, labai skanu ir autentiška viskas, nes šeimininkai patys armėnai ir ten šeimos biznis, tad būtinai išbandysiu
bet reikia valgyti atitinkamus patiekalus pvz. šašlyką. visa kita, bent man pasirodė gana standartiška ir ne taip įspūdinga.
QUOTE(Kamillota @ 2013 04 24, 17:49)
Buvo konkretus klausimas - kur nueit pavalgyt Palangoje, kad meniu būtų įvairus, nuo picų, blynelių iki kepsnių; kad būtų kur vaikui pažaisti, nenuobodžiauti.
Man pvz., irgi aktualu žinot daugiau panašių vietų Palangoje. Kur meniu - labai įvairus, aplinka - graži (būtina - normali erdvė valgyti lauke, vasarą nemėgstu sėdėt viduje), būtina - vaikų žaidimo aiktelė, tinkanti įvairaus amžiaus vaikams (mini čiuožyklėlė ir sūpynėlės dvimetukams mums nebetinka, vaikai vyresni, bet žaisti dar mėgsta).
Jei pasiūluytumėt dar kokį variantą , būčiau dėkinga.
Papildyta:
QUOTE(spaliukė @ 2013 04 24, 19:33)
Man Palangoje rekomendavo armėnų kavinę Basanavičiaus g. Pati kažkaip vis neužsukdavau, o va sako, kad porcijos didžiulės, labai skanu ir autentiška viskas, nes šeimininkai patys armėnai ir ten šeimos biznis, tad būtinai išbandysiu
O ten picos, blyneliai, tradiciniai kepsniukai yra? Normali vaikų žaid. aikštelė yra?
QUOTE(flight @ 2013 04 24, 14:01)
O kas Giruliuose gero, iš maitinimo įstaigų?
Mes vaziuojame i "zverelius" (tikslaus pavadinimo kazkaip neatkreipiau demesio )
aplinka tokia alia medziotoju namelis. O kavine randasi vaziuojant nuo Palangos pamario gatve, pravaziavus stovyklas, nuosavu namu kvartaleli, pasukama i desine ir beveik iki pliazo vaziuojama. labai matoma vieta, nes ten zmones i pliaza atvaziuoja.
jetus geda, bet nepasakysiu tiksliai pavadinimo reiks vyro uzklausti kaip gi tiksliai tie zvereliai vadinasi.
O siaip Flight jei megstate pakeliauti iki K. nerijos ar KLP, rekomenduoju uzsukti i Ridikus prie naujosios perkelos, toks labai netradicinis restoranas su savita aplinka ir maistas l.skanus.
QUOTE(Tyla @ 2013 04 23, 15:38)
Sveiki,
Ziuriu cia daugiausia diskutuojama apie "stoga" virs galvos :-) Busiu labai dekinga, jei parekomenduosit, kur skaniai, kokybiskai ir uz protinga kaina galima Palangoje ne sezono metu pavalgyti (nes turbut toli grazu ne visos kavinukes veikia). Vaziuosim savaitei geguzes pirmom dienom su 8 metuku vaiku. Tai butu gerai, jei rekomenduotumet vieta tinkama ir suaugusiam ir vaikui (picos, blyneliai ir .t.t) Aciuuuuuuuuuuu
Ziuriu cia daugiausia diskutuojama apie "stoga" virs galvos :-) Busiu labai dekinga, jei parekomenduosit, kur skaniai, kokybiskai ir uz protinga kaina galima Palangoje ne sezono metu pavalgyti (nes turbut toli grazu ne visos kavinukes veikia). Vaziuosim savaitei geguzes pirmom dienom su 8 metuku vaiku. Tai butu gerai, jei rekomenduotumet vieta tinkama ir suaugusiam ir vaikui (picos, blyneliai ir .t.t) Aciuuuuuuuuuuu
Jei pakeliui, tai pusyno sanatorijoje labai neblogi kompleksiniai pietus savaites begyje... paprastai sriuba, uzkandis, pagrindinis patiekalas. Vienais metais kompleksiniai buvo ir gabijos restorane. Dar viena super vieta buvome rade, tik pamenu, kad viesbutyje netoli juros, lygiagreciai basanaviciaus gatvei.. bet nepamenu gatves pavadinimo.
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 25, 11:02)
Mes vaziuojame i "zverelius" (tikslaus pavadinimo kazkaip neatkreipiau demesio )
O siaip Flight jei megstate pakeliauti iki K. nerijos ar KLP, rekomenduoju uzsukti i Ridikus prie naujosios perkelos, toks labai netradicinis restoranas su savita aplinka ir maistas l.skanus.
Ačiū O gegužės viduryje tie "Žvėreliai" (?) Giruliuose dirba?