Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(nuotakyte @ 2012 11 13, 14:29)
Laba diena
Nors temute apsnudusi kaip ir Palanga siuo metu,bet gal kas pasiulys kur apsigyventi

O priejūros.lt ir panašūs nebetinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 11 13, 14:20)
O priejūros.lt ir panašūs nebetinka?  g.gif

biggrin.gif tinka,ziurineju,bet zinai is sm atsiliepimai man objektyviausi buna.Lyg ir radau btukua uz 80lt vienai nakciai mum reikia,bet ar nebus tolokai nuo juros. g.gif http://www.priejuros...palangoje-2543/
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 11 13, 15:26)
bet ar nebus tolokai nuo juros. g.gif

Mapsai rodo apie 1.5 km iki jūros (tiesiai).

Man smalsu blush2.gif - o kodėl aktualus atstumas iki jūros ne sezono metu, kai pajūry vėjuota ir šalta ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 lapkričio 2012 - 14:53
QUOTE(flight @ 2012 11 13, 14:38)

Man smalsu blush2.gif  - o kodėl aktualus atstumas iki jūros ne sezono metu, kai pajūry vėjuota ir šalta ?

todel kad vaziuosime butent prie juros,dukra ja dievina,rengsimes super siltai ir vaiksciosim,eisim i gintaro muzieju,nu norisi kad vietoj viskas butu
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 11 13, 17:18)
todel kad vaziuosime butent prie juros,dukra ja dievina,rengsimes super siltai ir vaiksciosim,eisim i gintaro muzieju,nu norisi kad vietoj viskas butu

Tada žiūrėkit kur nors netoli parko ir jūros smile.gif Kokioj Dariaus ir Girėno g., pvz...
Atsakyti
nutarem vaziuoti i druskininkus.
Atsakyti
Fligh aš noriu tau papriestaraut blush2.gif jūra žiema nėra tokiia šalta ir baisi, ji yra tamsesne banguota ir uzburianti, rukanoti rytai ir drėgnas pritvinkes oras yra palaima, o kur osiantys pušynai, Kur apsistoti
nepatarsiu blush2.gif bet Palangoj dabar faina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 18 lapkričio 2012 - 19:57
QUOTE(flight @ 2012 11 13, 14:38)

Man smalsu blush2.gif  - o kodėl aktualus atstumas iki jūros ne sezono metu, kai pajūry vėjuota ir šalta ?

mes visuomet važiuojam prie jūros žiemą.
Jūra nuostabi, žmonių nėra. Svarbu tinkamai apsirengt biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif - aš klausiau, kodėl aktualus atstumas iki jūros (200, 500 ar 800 metrų) ne sezono metu, o ne kodėl važiuojama pajūrin 4u.gif

Aš irgi noriu pajūrin, bet man vienodai, ar nuo būsto iki kopų bus trys šimtai metrų, ar kilometras - pasivaikščiti tokiu metu kaip tik smagu, pušynai, grynas oras..O štai ilgiau pasėdėt kopose - nelabai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 lapkričio 2012 - 21:21
QUOTE(flight @ 2012 11 18, 21:19)
biggrin.gif - aš klausiau, kodėl aktualus atstumas iki jūros (200, 500 ar 800 metrų)  ne sezono  metu, o ne kodėl  važiuojama pajūrin 4u.gif

Aš irgi noriu pajūrin, bet man vienodai, ar nuo būsto iki kopų bus trys šimtai metrų, ar kilometras - pasivaikščiti tokiu metu kaip tik smagu, pušynai, grynas oras..O štai ilgiau pasėdėt kopose - nelabai  smile.gif

mes kai vaikštom parke, palei jūrą, ant tilto, tai porą kilų keliaut miestu iki tikslo visai nesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 11 18, 22:39)
tai porą kilų keliaut miestu iki tikslo visai nesinori biggrin.gif

Toks ten ir "miestas", ypač ne vasarą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 11 18, 21:49)
Toks ten ir "miestas", ypač ne vasarą  bigsmile.gif

tai taip, bet kai gali rinktis, tai kažkaip mes apsistojam dariaus ir girėno g. ar kažkur ten netoliese.
Atsakyti