Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Naminė @ 2012 08 16, 11:25)
o kokia t' g.gif  nes gismeteo rodo 17,o kitur ir 23 g.gif
kaip vanduo-maudosi žmonės g.gif

Oras siltesnis nei vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal turite kokiu komentaru apie Palangos zuvedra viesbuti?
Atsakyti
Na panasu i tai, kad siais metais mes jau buvom Palangoje paskutini karta sad.gif
Atradom labai nebloga butuka, bangu gatveje. Jei kas dar planuojasi atostogas galiu tikrai rekomenduoti atskira vieno kambario butuka, jaukus, siuolaikiskas, namas su rakinama laiptine, administratore, tvarka visur. Virtuveje visi butini irankiai, puodai, wc, dusas. kambaryje 4 miegamos vietos, bet mes vezemes savo pripuciama ciuzinuka dar tad tilpom laisvai 2 suauge ir 3 vaikai. kas man patiko tai tikrai jaukus, svarus, tvarkingas butukas uz labai gera kaina, mes mokejom 100 Lt. uz 5 zmones. Minusai mano akimis butas be balkono, 4 aukstas. bet kadangi laiptine rakinama + dirba zmogus tai maciau daug dviraciu, vezimeliu paliekamu pirmojo auksto hole.
Jei ka domins galiu pasidalinti kontaktais, nes kiek teko nuomotis sis butukas man tikrai patiko ir kitais metais manau jei kaina labai nekils vel ten vaziuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2012 08 19, 22:49)
Na panasu i tai, kad siais metais mes jau buvom Palangoje paskutini karta sad.gif
Atradom labai nebloga butuka, bangu gatveje. Jei kas dar planuojasi atostogas galiu tikrai rekomenduoti atskira vieno kambario butuka, jaukus, siuolaikiskas, namas su rakinama laiptine, administratore, tvarka visur. Virtuveje visi butini irankiai, puodai, wc, dusas. kambaryje 4 miegamos vietos, bet mes vezemes savo pripuciama ciuzinuka dar tad tilpom laisvai 2 suauge ir 3 vaikai. kas man patiko tai tikrai jaukus, svarus, tvarkingas butukas uz labai gera kaina, mes mokejom 100 Lt. uz 5 zmones. Minusai mano akimis butas be balkono, 4 aukstas. bet kadangi laiptine rakinama + dirba zmogus tai maciau daug dviraciu, vezimeliu paliekamu pirmojo auksto hole.
Jei ka domins galiu pasidalinti kontaktais, nes kiek teko nuomotis sis butukas man tikrai patiko ir kitais metais manau jei kaina labai nekils vel ten vaziuosim smile.gif

O jura toli?
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 08 16, 17:04)
Sveiki, gal turite kokiu komentaru apie Palangos zuvedra viesbuti?

kol neturejom savo namu Palangoje,apsistodavom Zuvedroj,per pazintis gaudavom kambari vidury vasaros,naujai suremontuota,salygos normalios,ramu,arti jura,man buvo labai patogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 20 rugpjūčio 2012 - 10:52
Na va, pabuvome Palangoje. Apsistojome tolokai nuo juros, bet labai jaukiai ir tvarkingai. +labai rami vieta. Ir valgeme Volungeje. Pigu ir skanu smile.gif Poilsiaujantiems ir besiruosiantiems ilsetis- geru oru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2012 08 20, 09:31)
O jura toli?

sakyčiau ne vsai arti , pagal maps.lt pasižiūrėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2012 08 20, 08:31)
O jura toli?

Paejeti reikejo mums apie 10 gal 15 min. na ejimas musu letokas smile.gif letu zingsneliu eidavo vaikinukai, nebent kai vaziuodavom su dviratukais tada jau jura pasiekt galima greiciau smile.gif kas patiko tai iseidavom i vaiku zaidimu aikstele thumbup.gif tad prie juros ar nuo jos eidami vis uzsukdavom pasizaisti o ir vakarais joje seldavo vaikai thumbup.gif
pats namas bangu/ganyklos gatves kampas. Salia parduotuvele, uz gatves Iki cento kita parduotuvele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 20 rugpjūčio 2012 - 13:21
QUOTE(vetruze @ 2012 08 20, 12:51)
kol neturejom savo namu Palangoje,apsistodavom Zuvedroj,per pazintis gaudavom kambari vidury vasaros,naujai suremontuota,salygos normalios,ramu,arti jura,man buvo labai patogu

dekui uz atsakyma, jau grizau, apsilankeme ir likome labai patenkinti, super, jura visai salia, viesbucio numeris ( ememe liuksa) patiko, jauku, svaru, ramu, jei dar kada sumastysim vaziuoti i Palanga, tai grisime mielai i Palangos zuvedra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 08 21, 11:44)
dekui uz atsakyma, jau grizau, apsilankeme ir likome labai patenkinti, super, jura visai salia, viesbucio numeris ( ememe liuksa) patiko, jauku, svaru, ramu, jei dar kada sumastysim vaziuoti i Palanga, tai grisime mielai i Palangos zuvedra smile.gif

o kaip kaina?
aš kažkada žiūrinėjau, tai man daugoka pasirodė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 08 22, 09:50)
o kaip kaina?
aš kažkada žiūrinėjau, tai man daugoka pasirodė  blush2.gif

mes trys asmenys 2suauge ir vaikas mokejome 400lt. uz para ( su pusryciais).
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 08 22, 10:31)
mes trys asmenys 2suauge ir vaikas mokejome 400lt. uz para ( su pusryciais).

sveiki, o kaip pati aplinka zuvedroj?tvarkinga?gal matet kaip daug maz atrodo pagerinti dvivieciai,nes galvojam uzsisakyti? 4u.gif o kaip maistas?
Atsakyti