Kazkas neaisku kodel istryne mano zinute
Rytoj jau vaziuojam i Palanga, kaip oras ?
Ir kaip su babutem ant gatves ar didelis pasirinkimas, nes kaip suprantu cia nelabai kas kontaktais dalinasi
QUOTE(lilget @ 2012 08 14, 08:52)
Ir kaip su babutem ant gatves ar didelis pasirinkimas, nes kaip suprantu cia nelabai kas kontaktais dalinasi
mes dabar palangoje,oras geras,kiek buvom nelyjo nei laso,saule,silta,bobuciu pilna,o mes ryt isvaziuojam jau
QUOTE(lilget @ 2012 08 14, 07:52)
"bobutes" net ir ziema savatgaliais stovi. man tai toks jausmas, kad jos ten ir gyvena
Oras neblogas, savaitgali irgi nebloga zada.
Oras tikrai neblogas - saulytė per miglą, vėjuko beveik nėra, mano vaikai trumpomis rankovėmis. Maudėmės ir vakar, ir šiandien.
Mes ir galvojam gal nuo ketvirtadienio lėkti prie jūros, bet labai bijom dėl orų ar tikrai galima pagulėti bent pliaže? ar jau neapsimoka važiuoti ? kažkodėl web kamera, kuri tiltą rodo neužkrauna
Palangoje kiek zinau buvo neblogas oras paskutines dienas, tik siandien apniuke lyg. Mes rezervavomes butuka savaitgaliui. Tikiuosi oras labai nenuvils.
Tiesa, kainos jau pakrite butuku. Mes radom uz 100 Lt. vieno kamabario butuka. Dabar belieka tiketis kad oras bus palankus atostogoms prie juros ir mes galesime isvykti.
Tiesa, kainos jau pakrite butuku. Mes radom uz 100 Lt. vieno kamabario butuka. Dabar belieka tiketis kad oras bus palankus atostogoms prie juros ir mes galesime isvykti.
Siandien oras labai geras, saulute sviecia
QUOTE(lilget @ 2012 08 16, 09:45)
Laikykite gera ora-nepaleiskite
QUOTE(lilget @ 2012 08 16, 09:45)
o kokia t' nes gismeteo rodo 17,o kitur ir 23
kaip vanduo-maudosi žmonės