Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(angeloangel @ 2012 07 27, 11:21)
o ne nuo rugpjūčio 1 ji prasideda g.gif

Gal? unsure.gif jei taip tuomet zmoniu maziau nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 27, 12:24)
Gal? unsure.gif  jei taip tuomet zmoniu maziau nebus schmoll.gif

hmm teks slėptis biggrin.gif nors man basanavičiaus gatvė nelabai aktuali, labiau parką mėgstam ax.gif ir paplūdimį teks rinktis atokesnį, arba eiti labai anksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 07 27, 12:30)
hmm teks slėptis  biggrin.gif  nors man basanavičiaus gatvė nelabai aktuali, labiau parką mėgstam ax.gif ir paplūdimį teks rinktis atokesnį, arba eiti labai anksti biggrin.gif

Parke tikrai zmoniu maziau,jei paejus per parka prie juros, ten galima rasti vietos ir papludimyje. Prie tilto visada daug zmoniu .O parke faina, pavesis , tylu,tik dviraciai kartais pralekia.
Atsakyti
QUOTE(tulpe5 @ 2012 07 27, 15:01)
Parke tikrai zmoniu maziau,jei paejus per parka prie juros, ten galima rasti vietos ir papludimyje. Prie tilto visada daug zmoniu .O parke faina, pavesis , tylu,tik dviraciai kartais pralekia.

ten dar nebuvom, reiks gal apsižvalgyt, tik, kad mums su trim atžalom sunku toli eiti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 07 27, 17:04)
ten dar nebuvom, reiks gal apsižvalgyt, tik, kad mums su trim atžalom sunku toli eiti rolleyes.gif

mes visuomet labai toli einam ir tik mažąjį vežam, kiti tegu miklina kojas, sveika pasivaikščioti.
Atsakyti
kad mano visi trys nelabai dideli :-D tam kuriam 5 dar nueis ir grįš, antram tik 3 jis pavargs, o mažoji vežime kas be ko :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 27 liepos 2012 - 17:31
Musiskiai nuo metuku ismoko vaziuoti balansinais dviratukais, budami dvieju metu jau vaziavom be vezimaicio tik su dviratukais. Zinokit atstumus nuvazuoja tikrai didelius vaikai ir be jokio vargo. Triju jau vazinejom nuo parko iki lino. Mes ir i pliaza su jais ir i miesta biggrin.gif nebuvo jokiu pavargau, panesk smile.gif Mes beveik kasdien nuo maximos eidavom iki parko pliazo nes ten ramiau, maziau zmoniu. O siais metais nuo tos pacios vietos vazinejom iki atrakcionu ir ten prisizaide traukdavom iki lino mazdaug i pliaza smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 27 liepos 2012 - 20:49
kazi koki orai prognozuojami rytoj ir pirmadieni ? noretusi saules be lietaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2012 07 27, 21:48)
Musiskiai nuo metuku ismoko vaziuoti balansinais dviratukais, budami dvieju metu jau vaziavom be vezimaicio  tik su dviratukais. Zinokit atstumus nuvazuoja tikrai didelius vaikai ir be jokio vargo. Triju jau vazinejom nuo parko iki lino. Mes ir i pliaza su jais ir i miesta  biggrin.gif nebuvo jokiu pavargau, panesk smile.gif Mes beveik kasdien nuo maximos eidavom iki parko pliazo nes ten ramiau, maziau zmoniu. O siais metais nuo tos pacios vietos vazinejom iki atrakcionu ir ten prisizaide traukdavom iki lino mazdaug i pliaza smile.gif

NA NE VISI VAIKAI VIENODI smile.gif MANIŠKIAI TIKRAI DAUG NENUEIS, DVIRAČIU VAŽIUOT NENORI IR KĄ AŠ JAM doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 07 28, 10:35)
NA NE VISI VAIKAI VIENODI smile.gif MANIŠKIAI TIKRAI DAUG NENUEIS, DVIRAČIU VAŽIUOT NENORI IR KĄ AŠ JAM doh.gif

maniškiai irgi dviračiu nelabai, bet vaikšto nes buvo priversti, kadangi aš viena dviejų vežimų vežt negalėjau.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 07 28, 10:42)
maniškiai irgi dviračiu nelabai, bet vaikšto nes buvo priversti, kadangi aš viena dviejų vežimų vežt negalėjau.

mes irgi nemažai po Palangą apeinam, į pajūrį irgi km nueit galim, bet po jūros, kai jie nusidavę, ypač mažasis, zyzia, tai kam kankintis, jei galima arčiau jūros susirast gyvenamą vietą smile.gif manau, kai jie bus didesni važiuosim jau į NIDĄ, nes vien dėl to nevažiuojam db, kadangi ten atstumai dideli iki jūros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 07 28, 10:52)
mes irgi nemažai po Palangą apeinam, į pajūrį irgi km nueit galim, bet po jūros, kai jie nusidavę, ypač mažasis, zyzia, tai kam kankintis, jei galima arčiau jūros susirast gyvenamą vietą smile.gif manau, kai jie bus didesni važiuosim jau į NIDĄ, nes vien dėl to nevažiuojam db, kadangi ten atstumai dideli iki jūros doh.gif

mums irgi čia buvo, vieną dieną keliavom nuo jūros namo, žiūrim mūsų trečiasis kažkaip keistai eina, kojos pinasi, o jis sau į vežimą įsikibęs eina ir miega biggrin.gif
Atsakyti