Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(flight @ 2012 07 26, 20:27)
Įdomu, o Latvijoje ant smūgio paprasta ką nors gero gauti?  g.gif

Tiesa pasakius, zinau tik tiek kad liepos viduryje norint atostogauti buvo pranesta pries 1,5 sav. del namuku nuomos, nes musu giminaiciai nuolat ten vaziuoja. Kaip dabar nesu tikra, bet kainos lyginant su musu namukais geresnes ir papludymiai apytusciai ir pramogu vaikams daug smile.gif Atostogavo jie kaip supratau 2-juose kambariuose su brolio seimyna. Kiekvienas turejo po atskira kambari 4-vieti. Dusas, virtuvyte, Wc. Terasa, kiemas su uzsiemimu vaikams. Seimai 7 n. tai atsejo 700 Lt. Na zinoma, dalinosi liuksu su kita seima, bet jie nuolat vaziuoja kartu tad manau cia jiems privalumas biggrin.gif
Kaip dabar nezinau, nelabai vilioja mus Latvija, nors kas zino kaip ateityje...
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2012 07 26, 22:54)
Tiesa pasakius, zinau tik tiek kad liepos viduryje norint atostogauti buvo pranesta pries 1,5 sav.  del namuku nuomos, nes musu giminaiciai nuolat ten vaziuoja. Kaip dabar nesu tikra, bet kainos lyginant su musu namukais geresnes ir papludymiai apytusciai ir pramogu vaikams daug smile.gif Atostogavo jie kaip supratau 2-juose kambariuose su brolio seimyna. Kiekvienas turejo po atskira kambari 4-vieti. Dusas, virtuvyte, Wc. Terasa, kiemas su uzsiemimu vaikams. Seimai 7 n. tai atsejo 700 Lt. Na zinoma, dalinosi liuksu su kita seima, bet jie nuolat vaziuoja kartu tad manau cia jiems privalumas biggrin.gif
Kaip dabar nezinau, nelabai vilioja mus Latvija, nors kas zino kaip ateityje...

Nevažiuoju į Latviją, esu įsimylėjusi Palangą, nors ir kaip keistai tai daug kam atrodo. Pažįstu porą šeimų kurios važiuoja į Latvijos pajūrį, vieni ilsisi pas seniai pažįstamą žmogų, kiti nuomojasi "vagonėlį". Iš abiejų pasakojimų susidariau įspūdį, kad ten pigiau ir švariau ilsėtis, žmonių mažiau, tualetų daugiau. Bet aš nekeisčiau Palangos į Latviją, nuo vaikystės man ji į kraują įaugo biggrin.gif , yra buvę tokių metų, kai net balandžio mėnesį užsisakydavau Palangoje gyvenamąją vietą.
Tiesa, dar žinau kad neitin toli nuo sienos gyvenantys žmonės į Latviją ryte išvažiuoja, vakare grįžta.
Atsakyti
Nežinau, ką kaip ir už kiek siūlo, bet bobulės
išvažiavimą/įvažiavimą į Palanga šiandien vakare tiesiog apgulusios buvo abejose gatvės pusėse.

Žmonių daug Palangoj, jūra murzina, bet vanduo šiltas.

Dėl senosios alkos valgyklos, tai čia skonio reikalas, mano tėčiui skanu, mamai nelabai, bet ten ateina ir vietiniai, matyt dėl kainų

QUOTE(Indare @ 2012 07 24, 22:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Prajuokinot cia su ta reklama  biggrin.gif
Ikelsiu atsakyma el.pastu i mano paklausima del laisvu 5 dienu rugpjucio pradzioje:

Laba diena,
  galime pasiulyti apartamenta is dvieju kambariu (miegamasis +mini svetaine). Apartamente dusas, tualetas, kriaukle, saldytuvas, du televizoriai. Pirmame aukste yra virtuve, kur galima pasigaminti valdyti. Kaina 240 Lt parai. I kaina ieina kava, arbat ir parkavimo aikstele.

Visada reikia skambinti ir tartis, skelbimuose kainos daznai neatitinka tikroves smile.gif  Aisku, cia retesnis variantas, kad kaina mazesne nei nurodyta skelbime, nes dazniausiai buna atvirksciai  biggrin.gif

na aš jums ne skelbimą įmečiau, o citatą iš jų internetinio psl
http://www.laguna-hotel.lt/
Atsakyti
kas vaziuoja i sventaja patarimas, vaziuokite pro HBH, apleksite kamsti prie ivaziavimo i Palanga ax.gif
flight, tu beros pajuryje dabar, gal gali pakomentuoti, ar tikrai situacija tokia "pobaise", siandien vaziuoju, tai biski taip neramu darosi blush2.gif, gal nevaziuoti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif žiūriu, kaip sunku surast gyvenamą vietą, pati tą patyriau, ilgai ir nuobodžiai ieškojau, kol radau doh.gif tikiuosi pirmadienį nuvažiavus nenusivilti blush2.gif

QUOTE(Martyna @ 2012 07 26, 22:54)

blink.gif man savaitės atostogos pigiau kainavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 27, 08:52)
kas vaziuoja i sventaja patarimas, vaziuokite pro HBH, apleksite kamsti prie ivaziavimo i Palanga  ax.gif
flight, tu beros pajuryje dabar, gal gali pakomentuoti, ar tikrai situacija tokia "pobaise", siandien vaziuoju, tai biski taip neramu darosi blush2.gif, gal nevaziuoti blush2.gif 

Situacija pobaisė, Basanavičium praeiti neįmanoma, prie jūros vietos rasti jau irgi tik susiglaudus begalima, apie nuomą tai iš vis tyliu, visur užimta biggrin.gif

Ketvirtadienio vakaras Palangoje biggrin.gif

O šiaip tai bet kada galima pasižiūrėti Palangą tiesiogiai, na bent jau tiltas matosi, šiuo metu tuštoka, bet apie pietus bus tiršta smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evuška: 27 liepos 2012 - 08:42
QUOTE(Evuška @ 2012 07 27, 08:40)
Situacija pobaisė, Basanavičium praeiti neįmanoma, prie jūros vietos rasti jau irgi tik susiglaudus begalima, apie nuomą tai iš vis tyliu, visur užimta biggrin.gif

Ketvirtadienio vakaras Palangoje biggrin.gif

O šiaip tai bet kada galima pasižiūrėti Palangą tiesiogiai, na bent jau tiltas matosi, šiuo metu tuštoka, bet apie pietus bus tiršta smile.gif smile.gif

Aciu labai 4u.gif , man nuoma ir Basanavke neaktualu blush2.gif , baisiausia ivaziavimas ax.gif, o savaitgali dar kiek ruosiasi vaziuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 27, 08:52)
flight, tu beros pajuryje dabar, gal gali pakomentuoti, ar tikrai situacija tokia "pobaise",

Ta prasme, ar žmonių daug? Taip, labai daug. Į centrą nosies nekišu, paplūdimius arčiau miestelio - irgi. Važiuojam nuošaliau.
Jūra vakar buvo dumblina, žiūrėsim, kaip šiandien bus.

P.s. čia kaip suprantu, buvo klausat apie Šventąją? Nes esu būtent čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 liepos 2012 - 08:55
QUOTE(flight @ 2012 07 27, 08:51)
Ta prasme, ar žmonių daug? Taip, labai daug. Į centrą nosies nekišu, paplūdimius arčiau miestelio - irgi. Važiuojam nuošaliau.
Jūra vakar buvo dumblina, žiūrėsim, kaip šiandien bus.

P.s. čia kaip suprantu, buvo klausat apie Šventąją? Nes esu būtent čia  4u.gif

as klausiau aplamai 4u.gif aciu tau labai mirksiukas.gif mes irgi tokiais atvejais su dviraciai vaziuojam i papludymi tarp palangos ir sventosios ax.gif nors papludymis prie chatos, bet ten zmoniu buna doh.gif
dar galvosiu ar sisavaitgali lekti, bet oras labai fainas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 27 liepos 2012 - 09:17
Tikiuosi kitą savaitę apmažės žmonų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 07 27, 10:51)
Tikiuosi kitą savaitę apmažės žmonų biggrin.gif

o si savaitgali ne juros svente? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 27, 12:14)
o si savaitgali ne juros svente? g.gif

o ne nuo rugpjūčio 1 ji prasideda g.gif