Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Gal kas žino, kiek dabar kainuoja dienos pietus "Floros simfonijoje"
Atsakyti
Ar kam nors tekę pietauti Senosios Alkos ( jei neklystu ) valgykloje ? mes netoliese gyvensim, šeimininkas teigia, kad pigu ir skanu, įdomu kaip iš tiesų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 07 25, 09:31)
Ar kam nors tekę pietauti Senosios Alkos ( jei neklystu ) valgykloje ? mes netoliese gyvensim, šeimininkas teigia, kad pigu ir skanu, įdomu kaip iš tiesų  ax.gif

Ir man būtų įdomu, sekmadienį važiuosime į Palangą, apsistosime Senojoje alkoje, taigi, domina viskas – ir sąlygos ir maitinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 25, 08:15)
flight a kroksus tau atveze? bigsmile.gif  as tai ta savaitgali taip ir neprisiruosiau vaziuoti blush2.gif

Vyras atvažiavo avaiytgalį, tai atvežė viską, ką buvau pamiršusi smile.gif

Knielita, va įdomu - man kai šiuo metu žmonėss skambina, tai tvirtina, kad neva visur viskas užimta ir neįmnaoma rasti nieko laisvo. Išvada - arba išties, visi internetiniai variantai užimtki, arba visi pigesni variantai užimti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(flight @ 2012 07 25, 10:43)

Knielita, va įdomu - man kai šiuo metu žmonėss skambina, tai tvirtina, kad neva visur viskas užimta ir neįmnaoma rasti nieko laisvo. Išvada  - arba išties, visi internetiniai variantai užimtki, arba visi pigesni variantai užimti smile.gif

tikrai užimti pigesni variantai, bandžiau rasti iki 200, kur nors arčiau jūros ir arčiau basanavičiaus gatvės, be šansų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 07 24, 20:40)
Visi ieško ko nors savaitgaliui arba jau nuo ketvirtadienio - matyt, pagaliau atšilę ir į vasarą panašūs  orai masina.

Laumės juosta Palangoje šį savatgalį, kasmet, net nežiūrint į orą, vietų pritrūksta šituo metu.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 07 25, 09:43)

Knielita, va įdomu - man kai šiuo metu žmonėss skambina, tai tvirtina, kad neva visur viskas užimta ir neįmnaoma rasti nieko laisvo. Išvada  - arba išties, visi internetiniai variantai užimtki, arba visi pigesni variantai užimti smile.gif

Musu draugai vakar vaziavo i Palanga. Sake pakeliui kiek nori stovinciu ir ieskanciu ka priglausti. ir kainos nera labai dideles, tiesiog jie 2+2 issinuomavo uz 95 Lt. prie maximos kambariuka su wc. Dusas ir virtuvyte bendra su kitais ax.gif dar 2 kambariais ax.gif sake vieta labai rami, kiemas grazus, is kambariuko galima isseiti iskart i kiemuka. Tik gaila, kad mes netiltume ten, nes sake max 4 zmones telpa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 25 liepos 2012 - 13:16
gal kuri nors atostogavote štai čia smile.gif labai laukčiau atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
is tikruju,laisvu vietu mazai,skambino mama is Palangos,tai sake,kur tikaki uzmeta,visur lentele VIETU NERA laba daug ieskanciu,kurie is anksto nerezervavo.
Atsakyti
Esam gyvenę keliskart čia,man patiko visai smile.gif

http://palanga.avita...ec2359abf4079a0

Ir čia

http://www.nuoma-pal...u-nuoma-90.html
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2012 07 25, 14:14)
Musu draugai vakar vaziavo i Palanga. Sake pakeliui kiek nori stovinciu ir ieskanciu ka priglausti. ir kainos nera labai dideles, tiesiog jie 2+2 issinuomavo uz 95 Lt. prie maximos kambariuka su wc. Dusas ir virtuvyte bendra su kitais  ax.gif dar 2 kambariais  ax.gif

Už 95 dviems asmenims, ir dušu virtuve dalinasi dar su kitais DvIEM kambariais? doh.gif Tai nepigu, todėl ir rado laisvą.
MEs mokėjom keturiese 110 už dviejų kamb.butuką privačioje teritorijoje, su savo įėjimu, savo vrituvėle ir dušu ir wc, kieme parkavimas, sūpynės, nemokamai malkos ir šašlykinė, fontaniukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 liepos 2012 - 17:29
QUOTE(flight @ 2012 07 25, 18:24)
Už 95 dviems asmenims,  ir dušu virtuve dalinasi dar su kitais DvIEM kambariais? doh.gif  Tai nepigu, todėl ir rado laisvą.
MEs mokėjom keturiese 110 už dviejų kamb.butuką privačioje teritorijoje, su savo įėjimu, savo vrituvėle ir dušu ir wc, kieme parkavimas, sūpynės, nemokamai malkos ir šašlykinė, fontaniukas...

Kurrr? blush2.gif
Atsakyti