Ar kam nors tekę pietauti Senosios Alkos ( jei neklystu ) valgykloje ? mes netoliese gyvensim, šeimininkas teigia, kad pigu ir skanu, įdomu kaip iš tiesų
QUOTE(lili* @ 2012 07 25, 09:31)
Ar kam nors tekę pietauti Senosios Alkos ( jei neklystu ) valgykloje ? mes netoliese gyvensim, šeimininkas teigia, kad pigu ir skanu, įdomu kaip iš tiesų
Ir man būtų įdomu, sekmadienį važiuosime į Palangą, apsistosime Senojoje alkoje, taigi, domina viskas ir sąlygos ir maitinimas
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 25, 08:15)
flight a kroksus tau atveze? as tai ta savaitgali taip ir neprisiruosiau vaziuoti
Vyras atvažiavo avaiytgalį, tai atvežė viską, ką buvau pamiršusi
Knielita, va įdomu - man kai šiuo metu žmonėss skambina, tai tvirtina, kad neva visur viskas užimta ir neįmnaoma rasti nieko laisvo. Išvada - arba išties, visi internetiniai variantai užimtki, arba visi pigesni variantai užimti
Sveikos
tikrai užimti pigesni variantai, bandžiau rasti iki 200, kur nors arčiau jūros ir arčiau basanavičiaus gatvės, be šansų
QUOTE(flight @ 2012 07 25, 10:43)
Knielita, va įdomu - man kai šiuo metu žmonėss skambina, tai tvirtina, kad neva visur viskas užimta ir neįmnaoma rasti nieko laisvo. Išvada - arba išties, visi internetiniai variantai užimtki, arba visi pigesni variantai užimti
tikrai užimti pigesni variantai, bandžiau rasti iki 200, kur nors arčiau jūros ir arčiau basanavičiaus gatvės, be šansų
QUOTE(flight @ 2012 07 24, 20:40)
Visi ieško ko nors savaitgaliui arba jau nuo ketvirtadienio - matyt, pagaliau atšilę ir į vasarą panašūs orai masina.
Laumės juosta Palangoje šį savatgalį, kasmet, net nežiūrint į orą, vietų pritrūksta šituo metu.
QUOTE(flight @ 2012 07 25, 09:43)
Musu draugai vakar vaziavo i Palanga. Sake pakeliui kiek nori stovinciu ir ieskanciu ka priglausti. ir kainos nera labai dideles, tiesiog jie 2+2 issinuomavo uz 95 Lt. prie maximos kambariuka su wc. Dusas ir virtuvyte bendra su kitais dar 2 kambariais sake vieta labai rami, kiemas grazus, is kambariuko galima isseiti iskart i kiemuka. Tik gaila, kad mes netiltume ten, nes sake max 4 zmones telpa
is tikruju,laisvu vietu mazai,skambino mama is Palangos,tai sake,kur tikaki uzmeta,visur lentele VIETU NERA laba daug ieskanciu,kurie is anksto nerezervavo.
Esam gyvenę keliskart čia,man patiko visai
http://palanga.avita...ec2359abf4079a0
Ir čia
http://www.nuoma-pal...u-nuoma-90.html
http://palanga.avita...ec2359abf4079a0
Ir čia
http://www.nuoma-pal...u-nuoma-90.html
QUOTE(knielita @ 2012 07 25, 14:14)
Musu draugai vakar vaziavo i Palanga. Sake pakeliui kiek nori stovinciu ir ieskanciu ka priglausti. ir kainos nera labai dideles, tiesiog jie 2+2 issinuomavo uz 95 Lt. prie maximos kambariuka su wc. Dusas ir virtuvyte bendra su kitais dar 2 kambariais
Už 95 dviems asmenims, ir dušu virtuve dalinasi dar su kitais DvIEM kambariais? Tai nepigu, todėl ir rado laisvą.
MEs mokėjom keturiese 110 už dviejų kamb.butuką privačioje teritorijoje, su savo įėjimu, savo vrituvėle ir dušu ir wc, kieme parkavimas, sūpynės, nemokamai malkos ir šašlykinė, fontaniukas...
QUOTE(flight @ 2012 07 25, 18:24)
Už 95 dviems asmenims, ir dušu virtuve dalinasi dar su kitais DvIEM kambariais? Tai nepigu, todėl ir rado laisvą.
MEs mokėjom keturiese 110 už dviejų kamb.butuką privačioje teritorijoje, su savo įėjimu, savo vrituvėle ir dušu ir wc, kieme parkavimas, sūpynės, nemokamai malkos ir šašlykinė, fontaniukas...
Kurrr?