Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Ar šiuo metu žydi jūra?
Atsakyti
deja, zydi, nera svarus vanduo ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mer irgi uzsisakem atostogu-projektas.lt kambarius, gal kas buvote? seimininkas avanso neima bijau, kad neapgautu, o siaip tai grazus kambariai ir kaina prieinama 4u.gif
Atsakyti
Vakar tik grizom is palangos, labai oras geras pasitaike ir vanduo siltas 19 vakar dar buvo, bangos liuks thumbup.gif Gyvenom gintaro18 irgi patiko, kas norit paprastai arciau juros ir nebrangiai rekomenduoju 4u.gif Svaru tvarkinga, seimininke nesikisa thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, planuojame nuo 16 d. i palanga, bet pagal prognozes, oras nekoks, gal kas is palangiskiu esate, kaip ten dabar orelis
Atsakyti
Sveikos, mergytės smile.gif

Ar Jums yra tekę kada atšaukti rezervaciją ir ar grąžino sumokėtą avansą? Užvakar rezervavau Kunigiškėse nuo 07. 23, ten taip gražiai viskas atrodo, ale neišeis nuvažiuoti sad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Lenok @ 2012 07 13, 00:36)
sveiki, planuojame nuo 16 d. i palanga, bet pagal prognozes, oras nekoks, gal kas is palangiskiu esate, kaip ten dabar orelis

vaje unsure.gif mes irgi nuo 16d vaziuojam i Palanga, gal bus geras oras, labai daznai nepataiko tu prognoziu sinoptikai nuspet g.gif

o as kaip supykau ant to vyro pas kuri galvojau nuomuotis kambari aukstaiciu g 6, kalbejausi pora kartu, kad rezervuotu kambari, kad tikrai nuomuosimes, antradieni dar karta pasiskambinau ar tikrai nepamirso musu, tai atsiliepe moteris ir pasake kad vyras i uzsieni isvaziavo blink.gif doh.gif ir ji nieko nenuomuojanti doh.gif tai blyn jei jau galvojo isvaziuot tai tikriausiai is anksciau zinojo, sunku buvo jam pasakyt, kad nenuomuos mums to kambario, o dabar tik savo reputacija susigadino vyriskis ir man siektiek nuotaika, bet skubiai perziurejau skelbimus internete ir susiradau kita moteryte vasario 16-osios g.23 nuomuojancia kambarius tai dar keliais litais ir pigiau isnuomuoja ji, tai uzsirase kad rezervuojames kambari, nors avanso kai klausiau neeme, bet gal jau si i uzsieni nebeisvaziuos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 13 liepos 2012 - 09:30
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 13, 09:29)
susiradau kita moteryte vasario 16-osios g.23 nuomuojancia kambarius tai dar keliais litais ir pigiau isnuomuoja ji, tai uzsirase kad rezervuojames kambari, nors avanso kai klausiau neeme, bet gal jau si i uzsieni nebeisvaziuos biggrin.gif  doh.gif

nu jo, visko pasitaiko su tais šeimininkais doh.gif

pažiūrėjau skelbimą kur jūs važiuosit ir matau, kad tame pačiame name nuomoja dvi skirtingos moterytės, gal ten namas iš dviejų pusių g.gif nes mes ten irgi važiuosim, bet mūsų šeimininkė ima avansą. Du skelbimai, namas tas pats, bet kambariai, virtuvė ir wc skirtingi nufotkinti, tai ir manau, kad dvi šeimininkės g.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliukė @ 2012 07 13, 11:35)
nu jo, visko pasitaiko su tais šeimininkais doh.gif

pažiūrėjau skelbimą kur jūs važiuosit ir matau, kad tame pačiame name nuomoja dvi skirtingos moterytės, gal ten namas iš dviejų pusių g.gif nes mes ten irgi važiuosim, bet mūsų šeimininkė ima avansą. Du skelbimai, namas tas pats, bet kambariai, virtuvė ir wc skirtingi nufotkinti, tai ir manau, kad dvi šeimininkės g.gif

oi, visgi ne i ta pacia vieta vaziuosim, supainiojau doh.gif bet dabar man paciai klaustukas, kuri teks issiaiskint doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2012 07 13, 12:48)
oi, visgi ne i ta pacia vieta vaziuosim, supainiojau doh.gif bet dabar man paciai klaustukas, kuri teks issiaiskint doh.gif  biggrin.gif

o kas per neaiskumai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 13 liepos 2012 - 12:11
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 13, 11:52)
o kas per neaiskumai?  unsure.gif

ai, nu as kaip itari persona budama doh.gif tai jau prisigalvojus visko buvau biggrin.gif bet tiesiog ta vieta, kur mes busim, is tiesu priklauso dviems seimininkems, vienai pirmas aukstas, kitai-antras smile.gif kainos vienodos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 07 12, 06:36)
Vakar tik grizom is palangos, labai oras geras pasitaike ir vanduo siltas 19 vakar dar buvo, bangos liuks thumbup.gif Gyvenom gintaro18 irgi patiko, kas norit paprastai arciau juros ir nebrangiai rekomenduoju 4u.gif Svaru tvarkinga, seimininke nesikisa thumbup.gif

Google man ju nerodo (nuotrauku)verysad.gif ,gal galite nuorodele ,ar nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 13 liepos 2012 - 14:51
QUOTE(ointriga @ 2012 07 13, 14:50)
Google man ju nerodo (nuotrauku)verysad.gif ,gal galite nuorodele ,ar nera g.gif

ivedus i google gintaro 18 viska kuo puikiausiai rodo.
Atsakyti