Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Čia šiaip klausimas iškilo... Gal kuriom moterim yra tekę žingsniuoti pajūriu pro vyrų pliažą?? Kaip ten vyrai reaguoja į einančias pajūriu moteris?
Na vyrams tai ne kas, kurie eina pro moterų pliažą, piktos tos moterys...
Atsakyti
Vyrai,jaučiu,ne tokie pikti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 07 08, 21:32)
Vyrai,jaučiu,ne tokie pikti  hihihi.gif

Gal dar ir prisijungti pasiūlytų bigsmile.gif
Atsakyti
Manau,kad taip lotuliukas.gif Nors turėtų gėjų ten nemažai būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2012 07 07, 19:54)
Sveikos:) kilo man toks apsiprekinimo klausimas - kiek esam buvę Palangoj, vis gyvendavom kur netoli Maximos, o dabar išsinuomavome pačioje Žvejų gatvės pradžioje (netoli jūros), ar ten yra kokių prekybos taškų?

Buvusi "cento", dabar IkI vadinasi smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif vakar grizom is Palangos,isinuomavom 2 kambariu buta,taikos gatvei,iki juros pestute gal kokie 4km.vaziuvom 4 suauge ir 1 vaikas,butas dideli,gal kokiu 70kv,svesus,erdvus,nuoma buvo nuo zmogaus po 50lt,tai sumokejom uz para 200lt thumbup.gif man ten patiko,pas ta pacia seimoninke yra dar mazesnis butas,yra du kambariai,tualetas ir didele vonia,ir remontas geresnis,tik ten nera pacios virtuvesmyra tik saldytuvas ir mikrobangine 4u.gif seimininke labai mandagi,neradompatalynes dar vienos,tai ji 10 min atlekia,parode kur gulejo,o mes akli nematem biggrin.gif jei kam bus idomu,numeriu galesiu parasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2012 07 05, 12:11)
Ieškome kambario Palangoje maždaug tarp Basanavičiaus g. ir Jūratės g. Kad jūra, Basanavičiaus gatvė ir žaidimų aikštelė būtų ne per toliausiai smile.gif Išsirinkome /tokį variantą.

Gal kas esate buvę ir pasidalintumėte atsiliepimais?

Beje, šeimininkė saskaitos numerio neduoda ir avansą prašo pervesti paštu. Pasakė vardą, pavardę ir adresą. Kažkaip įdomiai, niekad dar neteko pinigų vesti paštu g.gif  Ar čia patikima? Nes banke tai lieka įrodymas, kad pavedimas padarytas, ir paskrtį galima nurodyti.

Laba diena,
ir kokie jūsų atsiliepimai? Kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neva1 @ 2012 07 09, 11:22)
Laba diena,
ir kokie jūsų atsiliepimai? Kokia kaina?  4u.gif

Mes dar tik važiuosim rugpjūčio 7 d. Kaina už kambarį 100 Lt parai. Būsim 2 suaugę ir dukrytė.
O pavedimą paštu padariau, tikiuosi, kad viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 07 08, 19:09)
Trumpam laikui visados priima viešbučiai  4u.gif Per booking.com pažiūrėkite užimtumą, gal rasite pagal savo poreikius.

Dar, jei tiktų Šventoji, galėčiau  pasiteirauti.

Viešbučiai tai taip, bet norisi šiek tiek pigiau rasti blush2.gif
Šventoji mums atsarginis variantas - jeigu nieko nerasime Palangoje, tuomet bandysime ieškoti Šventojoje. Dėkui už pasiūlymą, jeigu paieškos pasisuktų į Šventąją, tuomet parašysiu Jums AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ar yra kas nors atostogavęs šiame bute smile.gif įdomu, ar nėra drėgmės ir šiaip, kokių nors minusų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 07 09, 10:00)
Sveiki 4u.gif vakar grizom is Palangos,isinuomavom 2 kambariu buta,taikos gatvei,iki juros pestute gal kokie 4km.vaziuvom 4 suauge ir 1 vaikas,butas dideli,gal kokiu 70kv,svesus,erdvus,nuoma buvo nuo zmogaus po 50lt,tai sumokejom uz para 200lt thumbup.gif man ten patiko,pas ta pacia seimoninke yra dar mazesnis butas,yra du kambariai,tualetas ir didele vonia,ir remontas geresnis,tik ten nera pacios virtuvesmyra tik saldytuvas ir mikrobangine 4u.gif seimininke labai mandagi,neradompatalynes dar vienos,tai ji 10 min atlekia,parode kur gulejo,o mes akli nematem biggrin.gif jei kam bus idomu,numeriu galesiu parasyt 4u.gif

Na taip, ilgasis savaitgalis kainas gerokai sukele doh.gif doh.gif
Tiesiog su mazais vaikais tokiu atstumu nebesinoretu net mums megstantiems pasivaiksciojimus iveikineti kasdien po pora-trejeta kartu prie juros ir namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Santuri2 @ 2012 07 08, 21:04)
Čia šiaip klausimas iškilo... Gal kuriom moterim yra tekę žingsniuoti pajūriu pro vyrų pliažą?? Kaip ten vyrai reaguoja į einančias pajūriu moteris?
Na vyrams tai ne kas, kurie eina pro moterų pliažą, piktos tos moterys...

aš tai nekreipdavau dėmesio ir žigsniuodavau, labiau nervuodavos maniškis smile.gif

QUOTE(flight @ 2012 07 09, 13:00)
Prašau pagalbos smile.gif gal kas šiom dienom važiuosite į Palangą, Šventąją ar Karklę iš Vilniaus,ir galėtų prigriebt mano  kroksus? Palikau namie,et..

aš važiuosiu šeštadienį.
Bet galima pasinaudot siuntų terminalais, kol jie taiko akciją
Atsakyti