Ieškome kambario Palangoje maždaug tarp Basanavičiaus g. ir Jūratės g. Kad jūra, Basanavičiaus gatvė ir žaidimų aikštelė būtų ne per toliausiai Išsirinkome /tokį variantą.
Gal kas esate buvę ir pasidalintumėte atsiliepimais?
Beje, šeimininkė saskaitos numerio neduoda ir avansą prašo pervesti paštu. Pasakė vardą, pavardę ir adresą. Kažkaip įdomiai, niekad dar neteko pinigų vesti paštu Ar čia patikima? Nes banke tai lieka įrodymas, kad pavedimas padarytas, ir paskrtį galima nurodyti.
QUOTE(Indare @ 2012 07 05, 12:11)
Beje, šeimininkė saskaitos numerio neduoda ir avansą prašo pervesti paštu. Pasakė vardą, pavardę ir adresą. Kažkaip įdomiai, niekad dar neteko pinigų vesti paštu Ar čia patikima? Nes banke tai lieka įrodymas, kad pavedimas padarytas, ir paskrtį galima nurodyti.
Hm, keistai. Sakyčiau, gal kokia bobutė, kuri nemoka ijnternetu naudotis ir banko sąskaitas tikrinti, bet kaip tuomet sugebėo įkelti skelbimą su visom foto į priejūros lt. puslapį?
QUOTE(Meilute777 @ 2012 07 05, 12:36)
O gal kas nors šiame butuke buvote? Norėčiau atsiliepimų Ko trūksta? Bet šiaip čia viskas užimta iki rugpjiūčio 27 d.
Aš šiame name visalaiką atuostogaunu, bet netame bute, namas yra naujos statybos. Tai vieta tikrai yra nebloga, iki jūros apie 1 km. netoli Basanavičiaus gatvė parkas ir Maxima. Man asmeniškai ten labai patinka.
QUOTE(knielita @ 2012 07 05, 10:44)
vaziuosim kai maziau bus zmoniu gal tada ir kainos nebus tokios. mums siule 5 uz 300 parai 1 kambario butuka seimininku name. sake viso 18 kv. na sutilpti sunkiai butu o ir kaina neverta tiek moketi bent mano akimis.
O ką, žmogeliai gaudo gerą progą užsidibrti iš tokių "ekspromtinių", juk kažkas, laabai norintis pajūrin, vis tiek išsinuomos
Beje, galima apsigyventi Klaipėdoje ir prie jūros plaukt į Smiltynę Pvz., dvijų miegamųjų apartamentai su virtuvėle, 50 m 2
http://www.booking.c...58094412353d4X4
QUOTE(flight @ 2012 07 05, 11:35)
O ką, žmogeliai gaudo gerą progą užsidibrti iš tokių "ekspromtinių", juk kažkas, laabai norintis pajūrin, vis tiek išsinuomos
Beje, galima apsigyventi Klaipėdoje ir prie jūros plaukt į Smiltynę Pvz., dvijų miegamųjų apartamentai su virtuvėle, 50 m 2
kiekvienas stengiasi uzsidirbti ir tai manau daugelis cia supranta. taciau pamenu pernai situacija eini link turgaus ir bobulytes puola siulyt butukus kambariukus. buvom net sumaste kad prasitesim atostogas kelioms
is dienomis bet musu butukas jau isnuomotas buvo. tada uz 2-ju kamb. puikiai suremontuota butuka mokejom 120. buvom 2+3
bobulytes sugebejo mums pasiulyti uz 180 lt. deretis net nejo juk tiek zmoniu buvo tada paprasta darbo diena na persasi isvada geriau tuscias nei su nuomininkais ir nuostolingais 120 lt.
del kainu nesinuomociau apskritai uz 300 ar 250 nei buto, nei apartamentu. atostogos geras dalykas bet imi skaiciuoti tada kas geriau ir kur
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2012 07 05, 11:35)
kiekvienas stengiasi uzsidirbti ir tai manau daugelis cia supranta. taciau pamenu pernai situacija eini link turgaus ir bobulytes puola siulyt butukus kambariukus. buvom net sumaste kad prasitesim atostogas kelioms
is dienomis bet musu butukas jau isnuomotas buvo. tada uz 2-ju kamb. puikiai suremontuota butuka mokejom 120. buvom 2+3
bobulytes sugebejo mums pasiulyti uz 180 lt. deretis net nejo juk tiek zmoniu buvo tada paprasta darbo diena na persasi isvada geriau tuscias nei su nuomininkais ir nuostolingais 120 lt.
del kainu nesinuomociau apskritai uz 300 ar 250 nei buto, nei apartamentu. atostogos geras dalykas bet imi skaiciuoti tada kas geriau ir kur
QUOTE(knielita @ 2012 07 05, 14:47)
Na, kiekvienas savaip supranta atostogas, yra žmonių, kurie gali sau leisti viešbučius ar apartamentus ir už tuos 300 ir už daugiau, žinoma, tada kaina turėtų atitikti kokybę. Kiekvienas sektorius turi savo klientą - nuo namelių su bendrais patogumais iki koteždų, vilų ir t.t.
Man tai irgi, geriau kelios pigios atostogos per metus nei vienos prabangios
Gal kas žinot, ar Palangoj yra kokia savitarnos skalbykla, ar šiaip kažkas, kur normalia kaina galima gaut skalbimo paslaugas.
Nes aš su vaikais pritrūkstu rūbų, o kiekvieną vakarą stovėt prie kriauklės kažkaip visai noro nėr
Nes aš su vaikais pritrūkstu rūbų, o kiekvieną vakarą stovėt prie kriauklės kažkaip visai noro nėr
Sveikos:) kilo man toks apsiprekinimo klausimas - kiek esam buvę Palangoj, vis gyvendavom kur netoli Maximos, o dabar išsinuomavome pačioje Žvejų gatvės pradžioje (netoli jūros), ar ten yra kokių prekybos taškų?
QUOTE(Retisa @ 2012 07 07, 20:54)
Sveikos:) kilo man toks apsiprekinimo klausimas - kiek esam buvę Palangoj, vis gyvendavom kur netoli Maximos, o dabar išsinuomavome pačioje Žvejų gatvės pradžioje (netoli jūros), ar ten yra kokių prekybos taškų?
Žinoma kad yra, ten pradžioj kertant Žvejų g. šalia Smilčių g. skersgatvio yra maisto prekių parduotuvė, ne Maxima, bet būtiniausių dalykų rasit Link jūros einant visokių prekiautojų kurortinėm prekėm taip pat bus
QUOTE(saulytėea @ 2012 07 08, 17:40)
Sveikos, na kas esat Palangoj ar grizot nesenai kaip juroj vanduo ar bent kiek susiles? Aciu
Vakar maudžiaus - nesinorėjo į krantą išlipti,labai šiltas buvo
mes ką tik grįžom iš Palangos, Žiogupio gatvės viskas tvarkoje. patiko. kaina gera. viskas tvarkinga, tik kaip minėjo flight, iš garažo jautėsi kvapas, pasakėm šeimininkui, jis paėmė lygtai kažką iš ten, bet visvien vos kvapas buvo. bet šiaip įvertinčiau 9,5 iš 10 balų manau