Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(flight @ 2012 07 04, 09:41)
Tai pagal įstatymą, tokiu atveju jis privalo grąžinti dvigubą avansą (nes dėl jo kaltės neįvyko sandoris). Pervestas avansas yra apsauga.

gal galima suzinoti, koks istatymas, issispausdinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 07 04, 10:41)
Tai pagal įstatymą, tokiu atveju jis privalo grąžinti dvigubą avansą (nes dėl jo kaltės neįvyko sandoris). Pervestas avansas yra apsauga.

Pagal įstatymą tikrai neprivalo grąžinti dvigubo avanso. Rankpinigius taip, bet ne avansą schmoll.gif
Atsakyti
Seikos supermamos. Aš irgi atuostogauju Palangoje. Kaip matau yra problemos su užsakymais . Tai aš sakau iš savo partirties, geriausiai nuomotis kur jau žinai, kas yra kas. Aš jau daug metų važiuoju į Švenaią ir Palanngą ir nuomuoju tik į tas pačias vietas. Tai nors žinai ką gali laukti. Šeimininkai visai kitaip žiūri į pastovius nuomotojus ir kainos yra kitokios. Tai gerų paieškų ir gero oro. Važiuoju į Šventają nnuo liepos 22 d. s savaites, į Palangą nuo rugjūčio 13 d. 1 savaitę. Visoms gerų atostogų.
Atsakyti
QUOTE(tzenonas1 @ 2012 07 04, 12:25)
geriausiai nuomotis kur jau žinai, kas yra kas.  Aš jau daug metų važiuoju į Švenaią ir Palanngą ir nuomuoju tik į tas pačias vietas. Tai nors  žinai ką gali laukti. Šeimininkai visai kitaip žiūri į pastovius nuomotojus ir kainos yra kitokios.

pritariu tokiai nuomoniai 4u.gif bet kai pirma karta prisireike nuomuotis kambari tai ir nera tos nuolatines vietos, tenka rizikuot ir ieskotis kur nuomuotis doh.gif jeigu viskas bus tvarkoj su tuo vyru ir neapgaus musu tai ir kita karta kai reikes kambario nuomuosimes pas ji, aisku kai pazinos zmogu tai ir del kainos kitaip bus galima susideret jau tada smile.gif
As tai ir laukiu ir bijau to vaziavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 04, 13:33)
pritariu tokiai nuomoniai 4u.gif  bet kai pirma karta prisireike nuomuotis kambari tai ir nera tos nuolatines vietos, tenka rizikuot ir ieskotis  kur nuomuotis doh.gif  jeigu viskas bus tvarkoj su tuo vyru ir neapgaus musu tai ir kita karta kai reikes kambario nuomuosimes pas ji, aisku kai pazinos zmogu tai ir del kainos kitaip bus galima susideret jau tada smile.gif
As tai ir laukiu ir bijau to vaziavimo biggrin.gif

Linkiu, kad viskas bus gerai. O kitais metais viel ten važiuosite. tai gerų atuostogų.
Atsakyti
Dar variantas - Sm rekomendacijos ir kiti atsiliepimai internete.

Beje, mane kartais stebina variantai pasiūloje, kuriuose kaina jau nebe super pigi, o tarkim - vidutinė, sakykim, max iki 200 lt/para visai šeimai (pats pigiausias sektorius - jau atskira kategorija, ten ko nors daug reikalauti būtų net neetiška, svarbu lova, stogas virš galvos). Bet kai kurių elementarių , atostogoms reikalingų dalykų nėra. Na pvz., apartamente ar net bute nėra drabužių spintos blink.gif Arba, nėra galimybės bent kur nors pasidžiauti šlapią rankšluostį - o pajūryje didžioji dauguma juk maudosi, ar ne? smile.gif Arba, rašo "kambarys keturiems ar net penkiems" , o realiai - vos du tilptų, sugrūsta sukišta.
Mūsų pastarasis poilsio variantas Palangoje (nameliai ir butas Žiogupio g.) kaip tik turėjo viską, ko reikia, nuo a iki z (na, nebent tik mikrobangės trūko prie pilnos laimės), ir kaina buvo išties adekvati - bet tokių mažuma...
Gal esu išleptina, gal vertinu viską kaip yra "pas mus Šventojoje" - nežinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 liepos 2012 - 12:18
QUOTE(tzenonas1 @ 2012 07 04, 12:54)
Linkiu, kad viskas bus gerai. O kitais metais viel ten važiuosite. tai gerų atuostogų.

aciu, jums taip geru atostogu ir gero oro atostogaujant.

QUOTE(flight @ 2012 07 04, 13:05)
Dar variantas - Sm rekomendacijos ir kiti atsiliepimai internete.

ieskojau ir as visur bet kokiu atsiliepimu ir prie skelbimo ir sm. bet gerai neradau blogo nei vieno atsiliepimo apie ta vyra smile.gif

matau nauju zmoguciu temoj apsilanko, tai gal kas ir zinos vyriski pas kuri isirinkau nuomuotis kambari, jis Aukstaiciu g. 6 nuomuoja kambarius nuosavam name.
Atsakyti
Sveikos,
katik suzinojau kad visgi pavyks mums si savaitgali istrukti prie juros smile.gif ar palanga ar sventoji ar kitur, mums nera svarbu smile.gif svarbu rasti kur apsistoti dviem naktelem, du suauge ir du vaikai smile.gif iki 100 litu uz para smile.gif gal kas turi kokiu pasiulymu? nes kiek skambinau visur uzkista, o taip norisi.....
Atsakyti
Išeitis - važiuot su palapine, vietos tiikrai bus, o ir pigiau wink.gif

Iki 100 lt/para keturiems - tikiu, kad viskas juodai užimta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 liepos 2012 - 19:14
QUOTE(denisse @ 2012 07 04, 18:38)
Sveikos,
katik suzinojau kad visgi pavyks mums si savaitgali istrukti prie juros smile.gif ar palanga ar sventoji ar kitur, mums nera svarbu smile.gif svarbu rasti kur apsistoti dviem naktelem, du suauge ir du vaikai smile.gif iki 100 litu uz para smile.gif gal kas turi kokiu pasiulymu? nes kiek skambinau visur uzkista, o taip norisi.....

Per ilgaji savaitgali vargiai ar rasit uz tiek. uz zmogu kiek skambinau ima nuo 30 be patogumu ar su dalinais tik ir aisku atutinkamas kambariukas iki 60-80 lt. vaikas irgi tokia pat kaina. mes pakeitem savo planus ir prie juros vaziuosim koki kita savaitgali. tada ir zmoniu maziau nes drauge dabar Palangoje tai sake jau vakar daug buvo zmoniu. siandien jau nuo ryto parduotuves uzkistos. tai kas desis ryt...
vaziuosim kai maziau bus zmoniu gal tada ir kainos nebus tokios. mums siule 5 uz 300 parai 1 kambario butuka seimininku name. sake viso 18 kv. na sutilpti sunkiai butu o ir kaina neverta tiek moketi bent mano akimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 05 liepos 2012 - 09:47
QUOTE(knielita @ 2012 07 05, 10:44)
mums siule 5 uz 300 parai 1 kambario butuka seimininku name. sake viso 18 kv. na sutilpti sunkiai butu o ir kaina neverta tiek moketi bent mano akimis.

Košmaras doh.gif Tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
O gal kas nors šiame butuke buvote? Norėčiau atsiliepimų 4u.gif Ko trūksta? Bet šiaip čia viskas užimta iki rugpjiūčio 27 d.
Atsakyti