sveikos. zadejau padidalinti savo ispudziais. rezervave buvom naujos statybos butuka 5 uz 100 lt. na seimininkas prase parasyti sms su vardu butuko apradymu sutarta data ir kaina kuria sutare. musu rezervacija patvirtino. ryta vaziuojant skambinau viskas ok laukia musu. nuvaziavus pasirodo jis gavo kitus klientus kurie moka daugiau uz ta butuka tad mes jam esam nuostolingi. mums pasiulytas kitas dar geresnis var. arciau juros esantis 3 k. butas. nuvaziavus padirodo kad butukas neblogoje vietojeq bet naujumu nekvepia net istolo senas remontas ir baldai. na tevu jaunyste viskas mena...kaina ta pati 100 lt. kadangi vaziavom trumpam ir lauke buvo geras oras nebekilo mintis ieskotis kazko naujo. siaip seimininkas nebepatikimas nes jei bus kas moka daugiau ne jus bet jis gaus buta. kadangi pas si nuomotoja yra daug butu kazka gausit bet neaisku ka ir kur. visumoje sokiravo tai kad virtuveje nera nei indu,puodu,irankiu. nieko! mikrobanges irgi nesitiketi. kadangi man svarbu maista pasisildyti tai labai nemaloniai nustebau. zodziu mano patyrimai nera patys geriausi
QUOTE(Rijama @ 2012 07 03, 18:25)
ryta vaziuojant skambinau viskas ok laukia musu. nuvaziavus pasirodo jis gavo kitus klientus kurie moka daugiau uz ta butuka tad mes jam esam nuostolingi.
Pirma, būtinai čia įdėkit to butuko nuorodą, kad apsaugoti kitas galimas "aukas".
Ir antra - nesinuomočiau, jeigu savininkas neprašo ar kratosi pervesto avanso.
QUOTE(flight @ 2012 07 03, 18:37)
Pirma, būtinai čia įdėkit to butuko nuorodą, kad apsaugoti kitas galimas "aukas".
nuoroda ryt imesiu nes su tel. pakankamai nepatogu ieskot.
avanso neprase nes uzsakem pries 1,5 dienos. nors sake ima avansa. nepatikimas visiskai. jauciu butu avansas grazintu jei butu kas mokejo daugiau...
QUOTE(Alincik @ 2012 07 03, 13:06)
Mano teveliai tenai vakar nuvaziavo savaitei, skambino vakare, sake patenkinti viskuom, seimininkas malonus, kambariai tvarkingi, su patogumais, nebrangu ir beveik paciame Palangos centre!
Ar kambariuose yra virtuvėlės
QUOTE(Gardee @ 2012 07 03, 20:18)
gal kas ilsėjotės čia? būtų gerai kokie nors atsiliepimai. mes planuojame dviese trumpam laikotarpiui, todėl domina pigesni variantai tam, kad naktį tik turėti kur apsistoti
o kainos kokios?
QUOTE(Evuška @ 2012 07 03, 21:41)
o kainos kokios?
vienam skelbime radau, kad para nuo 25 iki 35 lt asmeniui, tačiau neaišku, kaip iš tiesų
QUOTE(flight @ 2012 07 02, 11:08)
Mes šiąnakt grįžom iš čia, gyvenome irgi bute, nes mums netikėtai leido pasirinkti, ir nutarėme, kad bute bus daugiau vietos mums ir mūsų dviračiams.
Tai kaip ir žadėjau, papsakosiu įspūdžius.
Tai kaip ir žadėjau, papsakosiu įspūdžius.
dėkui, mes rytoj keliausim, jeigu niekas nepasikeis nenugąsdinot
QUOTE(Alincik @ 2012 07 03, 13:06)
Mano teveliai tenai vakar nuvaziavo savaitei, skambino vakare, sake patenkinti viskuom, seimininkas malonus, kambariai tvarkingi, su patogumais, nebrangu ir beveik paciame Palangos centre!
Kaip smagu, aciu! jau laukiu tada
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2012 07 03, 21:11)
Ar kambariuose yra virtuvėlės
Virtuvele salia yra kaip supratau.. Ne paciam kambary lyg
kaip ir zadejau imetu nuoroda buto www.skelbiu. lt/skelbimai/iki-liepos-5-dienos-nebrangiai-4253755.html
tik pries zodi lt istrinkit tarpa kad galetumet ieiti i skelbima. tiesiog vietoj rezervuoto vieno gavom visai kita. jei butume vaziave ilgiau dienu tai nebuciau likusi jo kitame bute kai vaziavom vos kelioms pasilikom. bet daugiau cia nesikreipsiu ir kitoms nepatariu.
tik pries zodi lt istrinkit tarpa kad galetumet ieiti i skelbima. tiesiog vietoj rezervuoto vieno gavom visai kita. jei butume vaziave ilgiau dienu tai nebuciau likusi jo kitame bute kai vaziavom vos kelioms pasilikom. bet daugiau cia nesikreipsiu ir kitoms nepatariu.
QUOTE(Rijama @ 2012 07 03, 18:25)
nuvaziavus pasirodo jis gavo kitus klientus kurie moka daugiau uz ta butuka tad mes jam esam nuostolingi.
veje kaip liudna kaip man tokie zmones nesilaikantys duoto zodzio nepatinka pinigu vergai ne kitaip
dabar man visai idomu ir neramu kaip cia bus kai as nuvaziuosiu pas vyriski kur isirinkau kambari, ka rasiu
QUOTE(Gardee @ 2012 07 03, 23:00)
vienam skelbime radau, kad para nuo 25 iki 35 lt asmeniui, tačiau neaišku, kaip iš tiesų
kambariai atrodo is nuotrauku tvarkingi ir grazus, bet pasiskambinkit iskart, nes as kai ieskojau kambario tai skelbime raso 25lt, o kai paskambinu gaunasi ir 35lt ir net buvo pasitaike kad pasake 80lt tai kiek man tinkaciu pagal vieta skelbimu perskambinau kur rase kaina 25lt tai liepos menesiui tokios kainos nebuvo nei pas vienus...
QUOTE(Rijama @ 2012 07 04, 09:06)
kaip ir zadejau imetu nuoroda buto www.skelbiu. lt/skelbimai/iki-liepos-5-dienos-nebrangiai-4253755.html
Ot šmikis Pažiūrėjau - pagal įrengimą, vietą, foto kaina 30 lt žmogui - neįtikėtinai maža, jau vien dėl to reikėtų atsargiau vertinti tokius pasiūlymus.
Beje, kažkas rašė, kad ieškojo už 25 lt žmogui - tai lygiai taip pat, jei tai normalus butas ir dar naujai įrengtas ir ne keli km iki jūros - vargu ar pasiūlymas tikras, normalūs butai už tiek nenuomojami. Greičiausiai uždeda tokią kainą, kad sulauktų daugiau skambučių.
Kažkas rašė, kad nepatikimas šeimininkas gali atvykimo dieną grąžint sumokėtą avansą ir pasiųsti ieškotis ko nors kito. Tai pagal įstatymą, tokiu atveju jis privalo grąžinti dvigubą avansą (nes dėl jo kaltės neįvyko sandoris). Pervestas avansas yra apsauga.