Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (IX tema)

QUOTE(Perrin @ 2012 07 27, 21:46)
"Лучший друг моего мужа"
http://oko-kino.ru/l...2009/9-1-0-2160

Pažiūrėjau. Lengvutis, toks gerietiškas ax.gif
Atsakyti
Su dideliu malonumu pažiūrėjau "Остров ненужных людей". Net gaila, kad pasibaigė verysad.gif Daug labiau patiko nei "Dingę (Lost)"

Dabar žiūriu "Физика или химия". Užsikabinau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti kazka panasaus i sita seriala Личные обстоятельства ,nes sitas labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausraa14 @ 2012 07 29, 16:14)
Gal kas gali rekomenduoti kazka panasaus i sita seriala Личные обстоятельства  ,nes sitas labai patiko  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žiūrėjau ''Десантура. Никто, кроме нас.'' /2009/. Laaabai patiko. Apie tris gerus draugus, apie jų narsą, drąsą, meilę (du iš jų pamilsta vieną ir tą pačią merginą), pasiaukojimą. Visko čia yra... Aktoriai puikūs. Mielai pažiūrėčiau kažką panašaus.
2/3"Десантура"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 29 liepos 2012 - 17:28
laba visoms 4u.gif
o as vakar PAGALIAU damusiau "Doroga na ostrov Pashi".
gal dar kazka galite rekomenduoti is Sergejaus Sendyko filmu?
buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Lengvai puikus (kaip du minusai traukia vienas kitą) ''Созданы друг для друга / По закону притяжения'' /2007/ Man patiko. Ramiam vakarui- pats tas. Yra ir humoro elementų...
ролик Созданы друг для друга / По закону притяжения
user posted image
Ne į temą.
Mat gi koks spritnas Танцы со звёздами 2010. Пашков - Наумова
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 29 liepos 2012 - 21:56
Na ką,oras šiandien leidžia žiūrėt filmus,tai ir žiūrim smile.gif Aš ir žiūriu Gromovus-jau ir teliko gal 6 serijos ir noriu pasakyt,kad neatsimenu ar dar per kokį filmą tiek žliumbiau,neskaitant Rojaus obuoliukų g.gif Va ir dabar,kai tą mažiuką Gromovuką Nikitą paėmė į ligoninę,o jis tokiooooom akytėm pažiūrėjo-neatlaikiau verysad.gif Man jis toks panašus į mano mažiulį:ir blondinas,garbanius,tik mano Juliuko gal akytės ne tokios didelės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 07 30, 15:30)
Na ką,oras šiandien leidžia žiūrėt filmus,tai ir žiūrim  smile.gif  Aš ir žiūriu Gromovus-jau ir teliko gal 6 serijos ir noriu pasakyt,kad neatsimenu ar dar per kokį filmą tiek žliumbiau,neskaitant Rojaus obuoliukų  g.gif  Va ir dabar,kai tą mažiuką Gromovuką Nikitą paėmė į ligoninę,o jis tokiooooom akytėm pažiūrėjo-neatlaikiau  verysad.gif  Man jis toks panašus į mano mažiulį:ir blondinas,garbanius,tik mano Juliuko gal akytės ne tokios didelės  wub.gif

Gromovai man wub.gif thumbup.gif reikes kada pakartoti,nes seniai ziurejau.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 07 30, 15:30)
noriu pasakyt,kad neatsimenu ar dar per kokį filmą

Sakiau gi, sakiau .... tongue.gif Nuostabiai tie vaikučiai vaidina. Nikita - tai iš vis, mažas, bet taip natūraliai. Ir tas biznierius Romka, ar kaip ten jo vardas...
Man tai darbas neleidžia žiūrėt ax.gif Nuo antradienio nepažiūrėjau nei vienos daktaro serijos. Dar ta olipiada...
Šiandien 22,15 visos stabdoms filmus ir serialus ir žiūrom kaip plauks mūsų Meilutytė !!!
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 07 30, 15:49)

Šiandien 22,15 visos stabdoms filmus ir serialus ir žiūrom kaip plauks mūsų Meilutytė !!!

SLUŠAJU I POVINUJUS pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 07 30, 14:30)
Na ką,oras šiandien leidžia žiūrėt filmus,tai ir žiūrim  smile.gif  Aš ir žiūriu Gromovus-jau ir teliko gal 6 serijos ir noriu pasakyt,kad neatsimenu ar dar per kokį filmą tiek žliumbiau,neskaitant Rojaus obuoliukų  g.gif  Va ir dabar,kai tą mažiuką Gromovuką Nikitą paėmė į ligoninę,o jis tokiooooom akytėm pažiūrėjo-neatlaikiau  verysad.gif  Man jis toks panašus į mano mažiulį:ir blondinas,garbanius,tik mano Juliuko gal akytės ne tokios didelės  wub.gif

Tai pala, dar yra kita dalis "Gromovy. Dom nadežd". Aš nuo tos pradėjau, nes kažkaip ją pirmą atradau...

QUOTE(Vilioja @ 2012 07 30, 14:49)

QUOTE(Julsita @ 2012 07 30, 16:24)
SLUŠAJU I POVINUJUS   pioneer.gif

pioneer.gif

Ar to serialo su Ilja Noskovu dar nerodo?
Atsakyti