Lyrinė komedija ok, lauksim tada. Tik kaži kada ji baigs apdoroti, nes skaičiau kad ''...Съемки картины начались в Москве в феврале 2012 года и окончатся 9 марта.'', nu bet baika mes kantrios, palauksim. Šią aktorę pamenu iš žiūrėto filmo ''Zолушка'' /2012/.
O aš jau 3 serijas pažiūrėjau Ir nužlimbt kokį decimetrą spėjau Man labai geras filmas Tai dabar dvi šeimynas stebiu:virtuvėj Gromovus,miegamajam Voroninus Ir abeji labai patinka
Laba
Antro ir aš tikrai nemačiusi, o dėl pirmojo- kažkurioje temoje kaip išpeikė jį, tai ir likau nežiūrėjusi, nors pagal aprašymą jis man pasirodė priklonas toks Kaip sakoma, gal geriau vieną kartą pažiūrėti nei dešimt kart išgirst Sakiau vistiek gal kada aš į jį 'akį užmesiu'. Va tep
Jei pirma pažiūrėsit (pirmaji)- -brūkštelkit
Jau kaip prisimenu šį filmą, toks man graudulingas... Ir dar pati dainuoja... Ольга Филиппова - Райские яблочки Jau dovanokit, prisiminimai užplūdo (taip gaila abiejų)
Sveikos ,siandie gavau rekomendacija sita paziuret ar kuri matet ,sake neblogas Пончик Люся
Bandziau ziureti kazkada, bet turbut net pirmos serijos nedakankinau Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 07 26, 22:47)
Jau kaip prisimenu šį filmą, toks man graudulingas... Ir dar pati dainuoja... Ольга Филиппова - Райские яблочки Jau dovanokit, prisiminimai užplūdo (taip gaila abiejų)