Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (IX tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 07 25, 13:42)
Va čia geras klausimas lotuliukas.gif O gal kas tadu prisimena ar aš esu mačiusi ar tik vis dar ruošiausi žiūrėti ''Счастливчик Пашка'' /2011/
nu nipomniu nors tu ką  doh.gif  mastau.gif

blush2.gif
Neatsimenu..Man ir taip būna..Jau kelis serialus parsisiuntus iš naujo ir pradėjus žiūrėt ir,kas geriausia,kokioj trečioj serijoj susivokus,kad aš šitą jau mačius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 07 25, 14:07)
...Man ir taip būna..Jau kelis serialus parsisiuntus iš naujo ir pradėjus žiūrėt ir,kas geriausia,kokioj trečioj serijoj susivokus,kad aš šitą jau mačius  doh.gif

Bėda biggrin.gif Sugaištamas laikas tik ane?
Pasimokiau ir aš tsakant, tai pradėjau fiksuoti ką žiūrėjau. Pažiūriu ir užfiksuoju, pažiūriu ir užfiksuoju, nes tų filmų marios o galvoje atminties kortelės talpa ribota hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 25 liepos 2012 - 13:25
Tada sekantis bus - Gromovai biggrin.gif Gaika, kad to laiko serialams mažokai verysad.gif
Iš Rojaus obuoliukų atradau aktorę, kuri tetą Šurą vaidina. Jau liežuvėlis thumbup.gif Kai kurias frazes net užsirašiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 07 25, 14:22)
Bėda biggrin.gif Sugaištamas laikas tik ane?
Pasimokiau ir aš tsakant, tai pradėjau fiksuoti ką žiūrėjau. Pažiūriu ir užfiksuoju, pažiūriu ir užfiksuoju, nes tų filmų marios o galvoje atminties kortelės talpa ribota hihihi.gif

Tai va-per tą laiką jau kito serialo 3 serijas būčiau pažiūrėjus lotuliukas.gif
O kur ir kaip tu juos fiksuoji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 07 25, 17:00)
O kur ir kaip tu juos fiksuoji  g.gif

Paprasčiau ir nebūna, nepatikėsit bet FB esu pasidariusi asmeninę 'privačią' užrašinę sau pavadinimu ''2012''. Pažiūriu, ir ten įkeliu tik filmo nuotrauką su pavadinimu ir metais, na pvz: ''Беглец'' /2011/
Nesimakaluoja po to tie filmai man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 25 liepos 2012 - 16:12
Siunčiuosi šį serialą,atrodo visai nieko,kažin kaip žiūrėsis,gal kas žiūrėjote g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linutukas0316 @ 2012 07 25, 18:03)
gal kas žiūrėjote g.gif

Man patiko ši šeimyninė komedija, net labai! Su malonumu žiūrėjau visus filmo sezonus.
Atsakyti
Gromovus ziurejau labai seniai,labai patiko thumbup.gif net mano vyras ziurejo biggrin.gif

o as nezinau ka noriu ziureti doh.gif ilgu serialu nenoriu kol kas schmoll.gif na daugiausiai 8 seriju.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 07 25, 17:11)
Paprasčiau ir nebūna, nepatikėsit bet FB esu pasidariusi asmeninę 'privačią' užrašinę sau pavadinimu ''2012''. Pažiūriu, ir ten įkeliu tik filmo nuotrauką su pavadinimu ir metais, na pvz: ''Беглец'' /2011/
Nesimakaluoja po to tie filmai man.

Matei kaip čia šiuolaikiškai thumbup.gif

QUOTE(linutukas0316 @ 2012 07 25, 18:03)
Siunčiuosi šį serialą,atrodo visai nieko,kažin kaip žiūrėsis,gal kas žiūrėjote g.gif

Nerealus thumbup.gif Mes atsitraukt negalėdavom iki paryčių plyštančiais nuo juoko pilvais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linutukas0316 @ 2012 07 25, 17:03)
user posted image

O tai pala...ar tu pirmus 3 sezonus matei?
Šiaip tai super thumbup.gif galima sakyt nuo jų porasidėjo mano rusiškū serialų aistra...MB pasistengė tongue.gif
Na, neskaitant mano vienintelio ir mylimiausio tarybinių laikų Tarnybinio romano thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 07 25, 19:42)
Nerealus  thumbup.gif  Mes atsitraukt negalėdavom iki paryčių plyštančiais nuo juoko pilvais  thumbup.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 07 25, 23:49)
Šiaip tai super thumbup.gif galima sakyt nuo jų porasidėjo mano rusiškū serialų aistra...

Galiu tik pritarti visu 100%, žiūrėdavom visa šeima ir kvatodavom. Kada bežiūrėtum, kad ir pakartotinai netyčia per TV- vienas malonumas smile.gif
Atsakyti
Ei, mergai...Kam patiko moteru daktaras, prasom, su Ilja Noskovu Настоящая любовь http://seriallonline_net/love2012.php. Tik, berods...dar nerodo..... doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 25 liepos 2012 - 23:36