labas rytas visoms
vakar pradejau ziuret DOROGA NA OSTROV PASHI_pradzioj nlb, bet nuo pirmos serijos vidurio pradejo patikt. Toks intriguojantis, pilnas netiketumu su baimes elementais.
aciu, kuri ji rekomendavo
Ačiū, bandysiu И все-таки я люблю
.
QUOTE(TaGre @ 2012 07 25, 09:17)
.
Pabandykit, mažum patiks (man patiko)
Pažiūrėjau pusę Все включено ir išjungiau. man pasirodė tik laiko gaišimas. na, nebent jau visai neturi ko veikti
Pradėjau Я лечю. Pažiūrėjau 2 serijas. Kolkas neužkabino, bet bandysiu toliau, mažu dar užkabins.
O aks dėl moterų daktaro, man va kas įdomu kaip man pasirodė, tai ten buvo tikros . Tai kaip ten tas filmavimas vyko...ir gimdymai....O gal man tik pasirodė...
Pradėjau Я лечю. Pažiūrėjau 2 serijas. Kolkas neužkabino, bet bandysiu toliau, mažu dar užkabins.
O aks dėl moterų daktaro, man va kas įdomu kaip man pasirodė, tai ten buvo tikros . Tai kaip ten tas filmavimas vyko...ir gimdymai....O gal man tik pasirodė...
QUOTE(Ramsius @ 2012 07 25, 09:32)
Pažiūrėjau pusę Все включено ir išjungiau. man pasirodė tik laiko gaišimas. na, nebent jau visai neturi ko veikti
Nu visai čia jau prastai, nieks neįdomu nieks nekabina
QUOTE(Visgi @ 2012 07 25, 08:38)
Nu visai čia jau prastai, nieks neįdomu nieks nekabina
Nu mat...sakau kad išpindėjau
manes jis irgi neuzkabino esu kazkada prabegom ziurejusi ir bandziau vel ziureti nuo pradziu, tai man toks silpnokas vienzo neziuresiu pradejau ziureti KULINAR
QUOTE(Ramsius @ 2012 07 25, 09:32)
..
Nu va matai,kaip gali skirtis skoniai..O man jis jau taip patiko,taip patiko.. Aš jam už ginekologą aukštesnį balą rašyčiau.. Aš jam 10 iš 10 ir skiriu... O maž aš ne objektyvi,nes pagrindiniam vaidmenyj mano mylimukas V.Galkinas ir man to užtenkla,kad filmas jau būtų geras Nu bet dabar smegenuoju,kad lyg nuo šito filmo aš jį ir įsimylėjau Ar nuo Dalneboiščikų A jūs neprisimenat,kurį pirmiau aš žiūrėjau ?
QUOTE(Julsita @ 2012 07 25, 09:24)
Nu va matai,kaip gali skirtis skoniai..O man jis jau taip patiko,taip patiko.. Aš jam už ginekologą aukštesnį balą rašyčiau.. Aš jam 10 iš 10 ir skiriu... O maž aš ne objektyvi,nes pagrindiniam vaidmenyj mano mylimukas V.Galkinas ir man to užtenkla,kad filmas jau būtų geras Nu bet dabar smegenuoju,kad lyg nuo šito filmo aš jį ir įsimylėjau Ar nuo Dalneboiščikų A jūs neprisimenat,kurį pirmiau aš žiūrėjau ?
QUOTE(TaGre @ 2012 07 25, 09:17)
.
Ir manęs šitas eilėj laukia.... Baigsiu ginekologą, tada Ja liečiū, tada... tada... ir tada jau griebsiu
O Gromovus tikrai pažiūrėkit. Vien dėl vaikų vaidybos verta. Man labai labai patiko rusiukų vaidyba.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=381089
QUOTE(Julsita @ 2012 07 25, 10:24)
Nu va matai,kaip gali skirtis skoniai..O man jis jau taip patiko,taip patiko.. Aš jam už ginekologą aukštesnį balą rašyčiau..
Baigsiu vieną, pažiūrėsiu kitą ir jau kad tėkšiu savo autoritetingą nuomonę Maždaug apie Naujus metus
QUOTE(Vilioja @ 2012 07 25, 11:15)
*O Gromovus tikrai pažiūrėkit. Vien dėl vaikų vaidybos verta. Man labai labai patiko rusiukų vaidyba.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=381089
**Baigsiu vieną, pažiūrėsiu kitą ir jau kad tėkšiu savo autoritetingą nuomonę Maždaug apie Naujus metus
* Įkalbėjot-siunčiuosi,bet kadu žiūrėsiu-nežinau,nes šiandien startuoju su 201 Voroninų serija Po Svetoforo nusprendžiau,kad dabar miegamajam tik komedijas žiūrėsiu,o per tv visai patiko pora serijų matytų,bet niorvina vertimas.Taip,kad nusprendžiau parsisiųsti originalo kalba
** Na tai maždaug vienu metu pasidalinsim nuomonėm .Aš tuomet Gromovus turėčiau būt įpusėjus
QUOTE(Julsita @ 2012 07 25, 10:24)
A jūs neprisimenat,kurį pirmiau aš žiūrėjau ?
Va čia geras klausimas O gal kas tadu prisimena ar aš esu mačiusi ar tik vis dar ruošiausi žiūrėti ''Счастливчик Пашка'' /2011/
nu nipomniu nors tu ką