Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (IX tema)

labas rytas visoms 4u.gif
vakar pradejau ziuret DOROGA NA OSTROV PASHI_pradzioj nlb, bet nuo pirmos serijos vidurio pradejo patikt. Toks intriguojantis, pilnas netiketumu su baimes elementais. thumbup.gif thumbup.gif
aciu, kuri ji rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 25 liepos 2012 - 07:37
Ačiū, bandysiu И все-таки я люблю…. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 07 25, 09:17)
Ačiū, bandysiu И все-таки я люблю….  4u.gif

Pabandykit, mažum patiks smile.gif (man patiko)
Atsakyti
Pažiūrėjau pusę Все включено ir išjungiau. man pasirodė tik laiko gaišimas. na, nebent jau visai neturi ko veikti schmoll.gif
Pradėjau Я лечю. Pažiūrėjau 2 serijas. Kolkas neužkabino, bet bandysiu toliau, mažu dar užkabins.
O aks dėl moterų daktaro, man va kas įdomu kaip man pasirodė, tai ten buvo tikros nestuke.gif. Tai kaip ten tas filmavimas vyko...ir gimdymai....O gal man tik pasirodė...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 07 25, 09:32)
Pažiūrėjau pusę Все включено ir išjungiau. man pasirodė tik laiko gaišimas. na, nebent jau visai neturi ko veikti schmoll.gif
Pradėjau Я лечю. Pažiūrėjau 2 serijas. Kolkas neužkabino, bet bandysiu toliau, mažu dar užkabins.

Nu visai čia jau prastai, nieks neįdomu nieks nekabina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 07 25, 08:38)
Nu visai čia jau prastai, nieks neįdomu nieks nekabina smile.gif

Nu mat...sakau kad išpindėjau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
manes jis irgi neuzkabino schmoll.gif esu kazkada prabegom ziurejusi ir bandziau vel ziureti nuo pradziu, tai man toks silpnokas g.gif vienzo neziuresiu schmoll.gif pradejau ziureti KULINAR smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Ramsius @ 2012 07 25, 09:32)

..

Nu va matai,kaip gali skirtis skoniai..O man jis jau taip patiko,taip patiko.. Aš jam už ginekologą aukštesnį balą rašyčiau.. Aš jam 10 iš 10 ir skiriu... O maž aš ne objektyvi,nes pagrindiniam vaidmenyj mano mylimukas V.Galkinas ir man to užtenkla,kad filmas jau būtų geras g.gif Nu bet dabar smegenuoju,kad lyg nuo šito filmo aš jį ir įsimylėjau g.gif Ar nuo Dalneboiščikų g.gif A jūs neprisimenat,kurį pirmiau aš žiūrėjau ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 07 25, 09:24)
Nu va matai,kaip gali skirtis skoniai..O man jis jau taip patiko,taip patiko.. Aš jam už ginekologą aukštesnį balą rašyčiau.. Aš jam 10 iš 10 ir skiriu... O maž aš ne objektyvi,nes pagrindiniam vaidmenyj mano mylimukas V.Galkinas ir man to užtenkla,kad filmas jau būtų geras  g.gif  Nu bet dabar  smegenuoju,kad lyg nuo šito filmo aš jį ir įsimylėjau  g.gif  Ar nuo Dalneboiščikų  g.gif A jūs neprisimenat,kurį pirmiau aš žiūrėjau  lotuliukas.gif

schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 07 25, 09:17)
Ačiū, bandysiu И все-таки я люблю….  4u.gif

Ir manęs šitas eilėj laukia.... Baigsiu ginekologą, tada Ja liečiū, tada... tada... ir tada jau griebsiu lotuliukas.gif
O Gromovus tikrai pažiūrėkit. Vien dėl vaikų vaidybos verta. Man labai labai patiko rusiukų vaidyba.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=381089

QUOTE(Julsita @ 2012 07 25, 10:24)
Nu va matai,kaip gali skirtis skoniai..O man jis jau taip patiko,taip patiko.. Aš jam už ginekologą aukštesnį balą rašyčiau..

Baigsiu vieną, pažiūrėsiu kitą ir jau kad tėkšiu savo autoritetingą nuomonę lotuliukas.gif Maždaug apie Naujus metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 07 25, 11:15)

*O Gromovus tikrai pažiūrėkit. Vien dėl vaikų vaidybos verta. Man labai labai patiko rusiukų vaidyba.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=381089
**Baigsiu vieną, pažiūrėsiu kitą ir jau kad tėkšiu savo autoritetingą nuomonę lotuliukas.gif  Maždaug apie Naujus metus biggrin.gif

* Įkalbėjot-siunčiuosi,bet kadu žiūrėsiu-nežinau,nes šiandien startuoju su 201 Voroninų serija doh.gif Po Svetoforo nusprendžiau,kad dabar miegamajam tik komedijas žiūrėsiu,o per tv visai patiko pora serijų matytų,bet niorvina vertimas.Taip,kad nusprendžiau parsisiųsti originalo kalba ax.gif
** lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na tai maždaug vienu metu pasidalinsim nuomonėm .Aš tuomet Gromovus turėčiau būt įpusėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 07 25, 10:24)
A jūs neprisimenat,kurį pirmiau aš žiūrėjau  ?  lotuliukas.gif

Va čia geras klausimas lotuliukas.gif O gal kas tadu prisimena ar aš esu mačiusi ar tik vis dar ruošiausi žiūrėti ''Счастливчик Пашка'' /2011/
nu nipomniu nors tu ką doh.gif mastau.gif
Atsakyti