Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (IX tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 07 12, 00:26)

Ko šypsais čia man? lotuliukas.gif

O kad Ženskij doktar pasiauksavo, temos viršinyke, tai nepasakai mirksiukas.gif Nebereikia, pati pamačiau ir jau siunčiuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 07 12, 09:46)
Ko šypsais čia man? lotuliukas.gif

Ženskij doktar

Na reik kartais ir pasišypsoti, ir akį pamirksėt, ir baliončiką padovanoti- jamkit jį 4u.gif nes aš gi to filmo nežiūriu, baisiai jau daug serijų, net auksu nevilioja lotuliukas.gif Čia tik jūs pas mumis brangininkė lotuliukas.gif
O jei parekomenduotumėt man kažką pažiūrėt už dušios griebiančio ar kokią gerą komediją, tai ne vieną o mulijoną baliončikų padovanočiau biggrin.gif
Na ką, gana čia man plepėt, varau į sodą ravėt kol ne taip karšta ir pasiskint juodųjų serbentų, niam niam...
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 07 12, 01:45)
Oi ne, as net neziuriu jau, uzteko 1,5 sezono. Сериал Закрытая школа онлайн cia online galima paziureti.

as ir sakau,kad pradejau ziureti nuo 3sezono.kai perziurejau visas turimas serijas,bandziau ziureti 1sezona,bet visai neuzkabino schmoll.gif
ir aciu uz nuoroda bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griaustinisvm: 12 liepos 2012 - 09:31
QUOTE(Visgi @ 2012 07 12, 10:18)
O jei parekomenduotumėt man kažką pažiūrėt už dušios griebiančio ar kokią gerą komediją, tai ne vieną o mulijoną baliončikų padovanočiau biggrin.gif
Na ką, gana čia man plepėt, varau į sodą ravėt kol ne taip karšta ir pasiskint juodųjų serbentų, niam niam...

Pasitenkink kol kas serbentais. Aš irgi pasitenkinu. Nes braškės baigėsi, aviečių nekažkas - apšalo. Tiesa, du litrus mėlynių nusipirkau ir sulapnojau.
Apie filmus...Paskutinis apynormaliai žiūrėtas - Vychožu tebia iskat.
Paskui su mb pradėjom žiūrėt Samara, tai aš kada-ne-kada, nes pradedu žiūrėt ir užmiegu. taip ir pabaigėm... Dabar taip žiūrom Šerif biggrin.gif
Atsakyti
Pradejau ziureti Зоннентау, uzkabino, aciu uz nuoroda. 4u.gif
Bet laukti nauju seriju, kaip as nemegstu doh.gif lotuliukas.gif
Dar ziuriu Сериал ЧС.Чрезвычайная ситуация
A siaip megstu mistinius, panasus i Сериал Грань
Dabar radau Сериал Тринадцатый апостол - Избранный/Il , bet irgi laukti reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 12 liepos 2012 - 10:10
QUOTE(Vilioja @ 2012 07 12, 08:46)
Ženskij doktar ..

Radau internete, rusiskuose saituose kad jau raso 41 serija. taip apsidziaugiau, maniau paziuresiu, o jie, parazitai, kai paspaudi ziureti, raso - kai tik si serija bus, mes ja tikrai parodysime blink.gif doh.gif

Ziuriu Самара, bet neuzkabino schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 12 liepos 2012 - 11:36
QUOTE(Ramsius @ 2012 07 12, 12:36)

Ziuriu Самара, bet neuzkabino schmoll.gif

Ir nemigdo? biggrin.gif Mane baisiai migdydavo lotuliukas.gif
Man pagrindinis aktorius nepatiko. Ir mintis - nereikia ir diplomo, svarbu būt krūtam cool.gif

Sakykit, o tas Doktar - vientisas ar atskirose serijose atskiros istorijos?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 07 11, 19:54)
Įdėtas naujas ''Профиль убийцы'' /2012/

http://kinozal.tv/de...s.php?id=985615

QUOTE(Džakonda' @ 2012 07 11, 20:04)
aciu 4u.gif lauksiu visu seriju smile.gif

as irgi lauksiu bigsmile.gif koks fainas tas pagrindinis aktorius man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 07 12, 13:27)

Sakykit, o tas Doktar - vientisas ar atskirose serijose atskiros istorijos?

Kiekviena serija-atskira ligos istorija,bet daktarų asmeninis gyvenimas rutuliojasi (jei taip galima sakyt) nuo pirmos serijos iki paskutinės tongue.gif
Atsakyti
Kas turit imeskit moteru daktara auksini biggrin.gif
as tai strigau ant "Dar" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 07 12, 15:23)
Kas turit imeskit moteru daktara auksini  biggrin.gif 
as tai strigau ant "Dar" blush2.gif

Tinginy tinginy, še kiaušinį smile.gif :
http://kinozal.tv/de...s.php?id=984947
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 07 12, 15:51)

blush2.gif blush2.gif biggrin.gif aciu ,nu rimtai tingejau google verstis ,rusu klaviaturos ieskot biggrin.gif
Atsakyti