Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (IX tema)

QUOTE(eris @ 2012 07 11, 19:28)
Oi nesamone ir idiotizmas visiskas, nukopijuota  nuo Черная лагуна.

sito as nemaciau irnesakyk.gif tai ir nezinau ar kopinta ar ne ax.gif galite sakyt,ka norite,bet man patinka
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2012 07 11, 12:18)
man labai patinka serialas "zakrytaja skola"

QUOTE(eris @ 2012 07 11, 18:28)
Oi nesamone ir idiotizmas visiskas, nukopijuota   nuo Черная лагуна.

eris, o jus abu juos žiūrėjot, kad palygint galit štai šitaip? Aš jokio dar 'varianto' nežiūrėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 liepos 2012 - 22:36
QUOTE(Visgi @ 2012 07 11, 23:35)
eris, o jus abu juos žiūrėjot, kad palygint galit štai šitaip? Aš jokio dar 'varianto' nežiūrėjau g.gif

Taip, pradejau nuo "zakrytaja skola", na kaip ir nieko, bet paskui suzinojau apie Черная лагуна, perziurejau visus sezonus, na visai nieko. Aisku fasistai, antras pasaulinis karas, pasislepe karo nusikalteliai, medicininiai experimentai su zmonemis Ispanioje visai imanomas dalykas, bet beveik Maskvoj doh.gif ( vokieciai iki tos vietos, kur ta a la mokykla, net nedaejo, tai apie kokius pasleptos laboratorijos galima kalbeti), na juokingai ir kvailai tai atrodo. Na ir aktoriai palyginus su ispanais prastai vaidina, aisku ne visi, bet pagridiniai (moksleiviai) tai ne labai. Tai meciau ta rusiska kopija ir perziurejau visa Laguna, man patiko.
Pabandykit paziureti, detektivine melodrama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 11 liepos 2012 - 23:14
QUOTE(eris @ 2012 07 12, 00:08)
Aisku fasistai, antras pasaulinis karas, pasislepe karo nusikalteliai, medicininiai experimentai su zmonemis Ispanioje visai imanomas dalykas, bet beveik Maskvoj,

net nenumaniau kad toks siužetas, o atrodė toks 'nekaltas' filmas (tik pagal pavadinimą sprendžiant) mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 07 12, 00:14)
net nenumaniau kad toks siužetas, o atrodė toks 'nekaltas' filmas (tik pagal pavadinimą sprendžiant)  mastau.gif

Siaip siulyciau paziureti, gan intriguojantis siuzetas mirksiukas.gif
Uzdara mokykla turtingu tevu vaikams ir mokyklos rusys, kur daug paslapciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 07 12, 00:24)
Uzdara mokykla turtingu tevu vaikams ir mokyklos rusys, kur daug paslapciu mirksiukas.gif

vilioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2012 07 11, 21:54)
sito as nemaciau  irnesakyk.gif tai ir nezinau ar kopinta ar ne  ax.gif galite sakyt,ka norite,bet man patinka

Labai atsiprasau, nenorejau Jusu izeisti, pabadykit paziureti Laguna, na gal ir nuomones sutaps, o jei ir ne, tai irgi nieko blogo, juk skoniai ne visada sutampa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 07 12, 01:27)
Labai atsiprasau, nenorejau Jusu izeisti, pabadykit paziureti Laguna, na gal ir nuomones sutaps, o jei ir ne, tai irgi nieko blogo, juk skoniai ne visada sutampa.  ax.gif

Mes neisizeidem biggrin.gif
siaip retai ziuriu serialus,nes per tv nesuseku.o cia kazkaip pradejau siustis is neto ir uzsikabinau ant tos mokyklos,net naktim nemiegojau rolleyes.gif o kai nebuvo nauju seriju,tai galvojau,kad neisgyvensiu lotuliukas.gif
bet butinai pazesiu laguna prie progos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2012 07 12, 00:35)
Mes neisizeidem  biggrin.gif
siaip retai ziuriu serialus,nes per tv nesuseku.o cia kazkaip pradejau siustis is neto ir uzsikabinau ant tos mokyklos,net naktim nemiegojau  rolleyes.gif o kai nebuvo nauju seriju,tai galvojau,kad neisgyvensiu  lotuliukas.gif
bet butinai pazesiu laguna prie progos  mirksiukas.gif

Lagunos pliusas, kad ten visi sezonai, galesit, net jei ir ziuresit Skola, ramiai miegoti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 07 12, 01:39)
Lagunos pliusas, kad ten visi sezonai, galesit, net jei ir ziuresit Skola, ramiai miegoti  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

o ta skola rodo dabar dar?gal zinai kada per tv?
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2012 07 12, 00:40)
o ta skola rodo dabar dar?gal zinai kada per tv?

Oi ne, as net neziuriu jau, uzteko 1,5 sezono. Сериал Закрытая школа онлайн cia online galima paziureti.
Atsakyti
Kai pradėjau zakrytaja skola žiūrėt ir gi pabandžiau El internado pažiūrėt. Bet pažiūrėjau tik 2 serijas. siužetas viens prie vieno, bet rusiškas man geriau, nes filmas originalo kalba nei vertimas man visada mielesnis ir rusiški vaizdai labiau priimtini. man tie ispanai visi panašūs, kol įsimeni kur kas doh.gif . O čia viskas paprasta- ir aktoriai jau kai kurie pažįstami, ir blondinų ir brunetų lotuliukas.gif
Atsakyti