Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (IX tema)

QUOTE(Ingaja @ 2012 07 05, 16:57)
Pabaigiau ta DAR ziuret, nu teisngiau virtuvej suejo (man tokie ilgi tik taip ir ziurisi), siaip tai idomus mano stiliaus filmuks  ax.gif

blink.gif pavarei cia ,klausimas ka tiek toi virtuvei veiki kad taip greit ta filma suedei blink.gif

o as savaite laiko isijungiu 44 serija ,bet tik ijungiu ,iskart koma ,issijungiu pati lotuliukas.gif nu rimtai 5 dienas iseiles ziurejau ir niekaip nedaziurejau tos serijos doh.gif ne del to kad neidomi tiesiog ,tiek nusikalu per diena kad vakare game over doh.gif uzmiegu rankose be rasydama sms ,atsibundu su telefu po sikna biggrin.gif

Oi tema tai apie filmus hihihi.gif hihihi.gif siaip man jis irgi patinka labai ,tik tu jau aplenkei mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 07 05, 17:22)
blink.gif  pavarei cia ,klausimas ka tiek toi virtuvei veiki kad taip greit ta filma suedei  blink.gif

o as savaite laiko isijungiu 44 serija ,bet tik ijungiu ,iskart koma ,issijungiu pati  lotuliukas.gif  nu rimtai 5 dienas iseiles ziurejau ir niekaip nedaziurejau tos serijos  doh.gif ne del to kad neidomi tiesiog ,tiek nusikalu per diena kad vakare game over doh.gif  uzmiegu rankose be rasydama sms ,atsibundu su telefu po sikna  biggrin.gif

Oi tema tai apie filmus hihihi.gif  hihihi.gif  siaip man jis irgi patinka labai ,tik tu jau aplenkei mane blush2.gif

A čia daržai tave taip iškrauna? tongue.gif
Atsakyti
Rekomenduoju pažiūrėti Пилот международных авиалиний Netrumpas, 16 serijų, bet smagiai žiūrisi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 07 05, 17:23)
A čia daržai tave taip iškrauna?  tongue.gif

Nee tinginystes lotuliukas.gif

istikro ,keliuos 7 val krosiukai ,visa diena namie ,darzai vakare ,vaikus suguldau 23 val ,tai pati dar intike pasedziu ,o veliau tai tik iki lovos dasliauziu ir pipec ,,,,,,, negyva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2012 07 05, 19:12)
Rekomenduoju pažiūrėti Пилот международных авиалиний Netrumpas, 16 serijų, bet smagiai žiūrisi. 4u.gif

Tai čia gal panašu kaip ir ''Немного не в себе'' /2011/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=927469
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 07 05, 19:04)
Tai čia gal panašu kaip ir ''Немного не в себе'' /2011/

Sita maciau, toks.. lengvutelis, suejo geriau uz kai kuriuos "rimtus".
Bet su siuo "Пилот международных авиалиний" nieko bendro neturi, nebent pavadinima. Pirmasis - komedija, sis ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perrin: 05 liepos 2012 - 21:34
Mat kaip. notworthy.gif notworthy.gif ačiū tamstai
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 07 05, 17:22)
blink.gif  pavarei cia ,klausimas ka tiek toi virtuvei veiki kad taip greit ta filma suedei  blink.gif

Tigi gyvenimo budas jau buvo tas filmas palikes, kaip musu seimos nariai hihihi.gif blush2.gif Pabaiga gana fainai sugalvota wub.gif
Atsakyti
Reiktu Всегда говори “всегда” paskutini sezona paziuret, bet ko gero nieko nebeatsiminsiu is ankstesniu va galvoju gal viska nuo pradziu perziuret g.gif
Atsakyti
Pribaigiau "20 let bez liubvi" ir ka galiu pasakyti? g.gif Man tai tupas pasirode, atleiskit uz issireiskima biggrin.gif tiek daug ivykiu, viens po kito, bet tokie nesamoningi doh.gif
Tirk to.
Dabar pradejau "Samozvanka" ziureti, vaidina man patinkantis aktorius, tai gal nieko? Gal kas matet?
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 07 06, 20:07)
Dabar pradejau "Samozvanka" ziureti, vaidina man patinkantis aktorius, tai gal nieko? Gal kas matet?

Man labai jau šiaip sau. Ir tas patinkantis aktorius (įtariu katras lotuliukas.gif ) vos vos tepasirodo.
Norisi geros, nenuvalkiotos melodramos, kad pažliumčiau, kad atsitraukt negalėčiau.
Ach, jau senai jau tokią mačiau verysad.gif

Dabar žiūriu "Одна ночь любви". visai nieko kolkas. Bet kaip ištempia tuos serialus doh.gif doh.gif 8 serijas iš 60 vakar pažiūrėjau, tai dar veiksmas kaip ir neprasidėjo.
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 07 06, 20:07)
Pribaigiau "20 let bez liubvi"

Aš vis dar tebežiūriu šitą 'santa barbara', įpusėjau rolleyes.gif

QUOTE(tura @ 2012 07 07, 10:30)
Dabar žiūriu "Одна ночь любви".
8 serijas iš 60 vakar pažiūrėjau, tai dar veiksmas  kaip ir neprasidėjo.

Matyt įžanga čia tokia pirmos 10 serijų hihihi.gif O jei rimtai, tai gražūs kostiumai ir aktoriai simpatingi...
Visąlaik norėjau pažiūrėti 3 tokio pobūdžio filmus (tik kada tas bus tai neaišku, gal kai išeisiu į pensiją hihihi.gif nes jomajo labai daug serijų visi trys filmai turi). Tai:

1. ''Бедная Настя'' /2003-2004/
user posted image

2. ''Талисман любви'' /2005/
user posted image

3. ''Одна ночь любви'' /2008/
user posted image
Atsakyti