Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (IX tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 07 02, 10:31)

Ir pažiūrėjau ''Моя большая семья'' /2012/. Turbūt kol kas esu vienintelė kuriai šis filmas nelabai patiko schmoll.gif 

Ne vienintele ax.gif biggrin.gif
Perziurejau/perklausiau virtuvej, man net gana vidutiniskas pasirode.
Dabar ziuriu "Svetafor" tai kartais viena zvengiu, negaliu. Pirmi sezonai nebuvo tokie uzkabinantys kaip keista, o kuo toliau tuo daugiau baiku jie prigalvoja. Kazkada buvau pradejusi ziureti, neuzkabino, numeciau i sona, o dabar negaliu atsitraukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 07 02, 12:34)
1. man net gana vidutiniskas pasirode.
2.  "Svetafor"  Kazkada buvau pradejusi ziureti, neuzkabino, numeciau i sona, o dabar negaliu atsitraukti  thumbup.gif

1. Tikrai taip, nes ir man jis toks pasirodė.
2. Ta pati situacija. Buvau pradėjusi žiūrėti, nieko ypatingo pasirodė, ir aš jį mečiau lauk. Bet kol kas matyt 'nepriprendau' jo žiūrėjimui iš naujo.
Deja, sunku man būna antrą kartą sugrįžti prie to paties.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 07 02, 11:45)
2. Ta pati situacija. Buvau pradėjusi žiūrėti, nieko ypatingo pasirodė, ir aš jį mečiau lauk. Bet kol kas matyt 'nepriprendau' jo žiūrėjimui iš naujo.
Deja, sunku man būna antrą kartą sugrįžti prie to paties.

O visgi patariu mirksiukas.gif
Cia is tos serijos kaip "Interny"
Pabandykit pirmasias serijas virtuvej prasukti, o toliau jau neina atsitraukti. Taip gerai jie ten vaidina, tokiu baiku geru, nenuvalkiotu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 07 02, 12:34)
Ne vienintele  ax.gif  biggrin.gif
Perziurejau/perklausiau virtuvej, man net gana vidutiniskas pasirode.
Dabar ziuriu "Svetafor" tai kartais viena zvengiu, negaliu. Pirmi sezonai nebuvo tokie uzkabinantys kaip keista, o kuo toliau tuo daugiau baiku jie prigalvoja. Kazkada buvau pradejusi ziureti, neuzkabino, numeciau i sona, o dabar negaliu atsitraukti  thumbup.gif

Man "Moja bolsaja semja" irgi toks tik 7 balams tempiantis. ax.gif
Uz tai nezinau kam turiu dekoti uz "Svetofor", uzkabino nuo pirmos serijos, ziurim su vyru, zvengiam vakarais thumbup.gif Cia "Internu" pakaita mums ir atgaiva tokio jumoro drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 07 02, 11:31)

Ir pažiūrėjau ''Моя большая семья'' /2012/. Turbūt kol kas esu vienintelė kuriai šis filmas nelabai patiko schmoll.gif 

kad man irgi nelabai,lyg ir aktoriai geri,ir aplinka,bet nieko ypatinga rolleyes.gif nors tą jaunuolį ,kur kalėjime sėdėjo,pamiršau kaip vadinas,įsidėmėjau po "Ostrov nenuznych liudei",ten jis gerai vaidino.

Dabar išvis neturiu ką žiūrėt,niekas nekabina,pažiūriu biškelį ir išjungiu,kepa filmų daug,bet kad liktų kažkas pažiūrėjus,nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 07 02, 20:47)
kad man irgi nelabai,lyg ir aktoriai geri,ir aplinka,bet nieko ypatinga rolleyes.gif nors tą jaunuolį ,kur kalėjime sėdėjo,pamiršau kaip vadinas,įsidėmėjau po "Ostrov nenuznych liudei",ten jis gerai vaidino.

Dabar išvis neturiu ką žiūrėt,niekas nekabina,pažiūriu biškelį ir išjungiu,kepa filmų daug,bet kad liktų kažkas pažiūrėjus,nėra rolleyes.gif

Gaila, perziurejau "Svetafor", noriu dar kokios komedijos ax.gif
Atsakyti
''Уральская кружевница'' /2012/

Nepatiko man visai schmoll.gif Geriausiu atveju kokiems tik 4balams tempia (bent jau man). Ir per daug lėtas tempas.

QUOTE(eliss @ 2012 07 02, 21:47)
kepa filmų daug,bet kad liktų kažkas pažiūrėjus,nėra rolleyes.gif

Pritariu. Iš 'naujesnių' tokių filmų kad būtų labai perfect- nėra. Gal vienas kitas...
Grįžau prie 'senesnių'.

Pažiūrėjau ''Казак'' /2012/ Nieko toks, bet neypatingas.
user posted image

Dabar žiūriu ''Беглец'' /2011/. Kol kas labai patinka.
Трейлер сериала Беглец 2011
user posted image
Atsakyti
Dabar sekantis peržiūrai, užsilikęs nuo senų laikų ''Уральская кружевница'' /2012/

QUOTE(instaliacijaaa @ 2012 07 02, 11:50)
Краткий курс счастливой жизни

QUOTE(Visgi @ 2012 07 03, 00:30)
[color=purple]''Казак'' /2012/
''Беглец'' /2011/.

visoms aciu uz rekomendacijas 4u.gif atsisiunciau. Bus ka ziuret per ilgaji savaitgali smile.gif
visoms geru artejanciu svenciu bei silto savaitgalio_isvaziuoju pajurin su vaikais.

laba ir iki 4u.gif
Atsakyti
as dabar ziuriu ,,Кулинар''(2012)...labai uzkabino...

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuciukas5: 03 liepos 2012 - 08:23
1 Pabaigiau žiūrėti ''Отдел С.С.С.Р'' /2012/. Patiko. Jis galėtų man tęstis ir tęstis, tokie nepabosta,

2 Ir pažiūrėjau ''Моя большая семья'' /2012/. Turbūt kol kas esu vienintelė kuriai šis filmas nelabai patiko schmoll.gif  

1 drinks_cheers.gif ir man ir vyrui patiko thumbup.gif
2 as net nesiunciau jo,o po jusu komentaru neziuresiu cool.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 07 03, 00:30)
Dabar žiūriu ''Беглец'' /2011/. Kol kas labai patinka.

aciu,einu ieskoti 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Paziurejau"Doroga na ostrov pasxi","Lichnyje obstajatelstva" patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2012 07 03, 09:23)
as dabar ziuriu ,,Кулинар''(2012)...labai uzkabino...

labas rytas 4u.gif

aciu,jau siunciu 4u.gif
stai nuoroda smile.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=972394
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džakonda': 03 liepos 2012 - 08:58
QUOTE(eliss @ 2012 07 02, 21:47)

Man ir gi nelabai schmoll.gif ir Vkus Granata schmoll.gif . Labai ištęstas. jei būtų, kokios 3 serijos padarytos iš 16, tai gal dar nieko būtų

"Дети Арбата" labai geras, jei dar nematėt.
Papildyta:
http://www.kino-teatr.ru/
Čia tarp kitko geras puslapis pasiskaityti apie filmus, kas vaidina ir pan. Gera paieška pagal aktorių. Panašiai sisitema, kaip ww.IMDB.com, tik daugiau rusų filmų
Atsakyti
Pradejau ziureti "20 let bez liubvi" ir nezinau testi ar neverta?
Atsimenu kad buvo apie ji kalbeti, bet nepamenu geri ar nelabai atsiliepimai buvo g.gif
Atsakyti