Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (IX tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 06 19, 19:49)
group.gif

o aš vis dar nepažiūrėjus ''Дорога на остров Пасхи'' /2012/ blush2.gif jei jau vyras giria tai matyt veiksmo netrūksta bigsmile.gif

Man pradzia visai patiko ir veiksmo netruko, o paskui pasidare nuobodu. Siaip filmas labai istestas. Va 1 dalis apie Sinbada tai tikrai buvo idomi, iki paskutines serijos buvo intriga.
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2012 06 20, 19:25)
Man pradzia visai patiko ir veiksmo netruko, o paskui pasidare nuobodu. Siaip filmas labai istestas.

Mat kaip. Na, 16-ka serijų tai nemažai nemažai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 20 birželio 2012 - 18:34
Dabar žiūriu ''Примета на счастье'' /2012/
Анонс YouTube

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 06 20, 20:45)
Dabar žiūriu ''Примета на счастье'' /2012/

Laba, mergytes uogytes, 4u.gif Visgi a patiko filmas, bo kinozale raso kad tikras briedas?As irgi siunciuosiu.
Atsakyti
O as jau ziuriu fima "Dar" jo daugoka seriju ,bet visai nenuobodus nuo pat pradziu toks aktyvus ,tikiuos toks ir isliks iveikiau 12 seriju ,liko tik apie 100 lotuliukas.gif nu dviem savaitem ramu yra ka ziuret cool.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 06 21, 11:28)
O as jau ziuriu fima "Dar" jo daugoka seriju ,bet visai nenuobodus nuo pat pradziu toks aktyvus ,tikiuos toks ir isliks iveikiau 12 seriju ,liko tik apie 100 lotuliukas.gif  nu dviem savaitem ramu yra ka ziuret  cool.gif

Vajetau vajetau.."dar apie 100" ir tik dviem savaitėm blink.gif Aš su savo Syla pritiaženija 60 serijų jau trys savaitės dar tik 36-ą seriją žiūriu smile.gif Ai bet dar virtuvinis "Ženskyj doktor" įpusėtas smile.gif Bet vis tiek,aš jau negaunu tiek pažiūrėt,kiek anksčiau-mano mažiulis kuo toliau,tuo labiau atima iš manęs šitą reikalą. Nu bet nieko-po truputį..Kartais pagalvoju,kad kai vaikai bus užaugę,aš galėsiu filmų žiūrėt kiek norėsiu,bet kaži ar nesiilgėsiu to vaikiško neleidimo žiūrėt filmus wub.gif Oi,net susigraudinau...Čia ko tai skyst pradėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 06 21, 11:22)
Laba, mergytes uogytes, 4u.gif Visgi a patiko filmas, bo kinozale raso kad tikras briedas?As irgi siunciuosiu.

Laba 4u.gif
Aš nežinau dar, nes spėjau tik 18min pažiūrėti. Šiandien pratęsiu tai tikrai. Neverta gilintis kas ką sako, ar rašo, pažiūrėsim pačios mirksiukas.gif
Manau bus paprastas, lengvas (ech, kartais ir tokių reikia) nes kol kas pažiūrėjus pradžią, tikrai nekilo noras mest jį lauk.
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 06 21, 11:37)
Vajetau vajetau.."dar apie 100" ir tik dviem savaitėm  blink.gif  Aš su savo Syla pritiaženija 60 serijų jau trys savaitės dar tik 36-ą seriją žiūriu  smile.gif  Ai bet dar virtuvinis "Ženskyj doktor" įpusėtas  smile.gif  Bet vis tiek,aš jau negaunu tiek pažiūrėt,kiek anksčiau-mano mažiulis kuo toliau,tuo labiau atima iš manęs šitą reikalą. Nu bet nieko-po truputį..Kartais pagalvoju,kad kai vaikai bus užaugę,aš galėsiu filmų žiūrėt kiek norėsiu,bet kaži ar nesiilgėsiu to vaikiško neleidimo žiūrėt filmus  wub.gif  Oi,net susigraudinau...Čia ko tai skyst pradėjau  g.gif

nu jei du vakarai 12 seriju ,o tai reik paskaiciuot per 14 dienu po 6 serijas g.gif vo blyn nespesiu biggrin.gif o ir kai mb namie neziuriu as ju ,reik mastyt kaip pasijungt dvd su usb svetainei ,tai per dienas galeciau ziuret blush2.gif

O zenski doktor dar laukiu verysad.gif nerodo man to formato kuris dabar yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 06 21, 11:28)
O as jau ziuriu fima "Dar"
, iveikiau 12 seriju ,liko tik apie 100 lotuliukas.gif  nu dviem savaitem ramu yra ka ziuret  cool.gif

QUOTE(iowa @ 2012 06 21, 12:18)
nu jei du vakarai 12 seriju ,o tai reik paskaiciuot per 14 dienu po 6 serijas g.gif
,reik mastyt kaip pasijungt dvd su usb svetainei ,tai per dienas galeciau ziuret blush2.gif

oho, tai bent! praktiškai iki Mindauginių rolleyes.gif
aš irgi mėgstu taip žiūrėti, ypač ilgus filmus- pasikraunu į 16gb USB atmintinę ir pirmyn, pastarasis buvo 60-ties serijų rolleyes.gif nors namuose tris kompai bet vistiek mieliau per TV žiūrėti, na galiu sau leisti trumpus žiūrėti per pc, bet ne daugiau schmoll.gif
Atsakyti
o as vakar paziurejau Podstava, geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2012 06 21, 13:10)
o as vakar paziurejau Podstava, geras  thumbup.gif

4u.gif
ok. baigsiu tą kurį dabar žiūriu ir sekantis bus šis
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 06 21, 13:14)
4u.gif
ok. baigsiu tą kurį dabar žiūriu ir sekantis bus šis

o ka dabar ziurit? g.gif

pas mane liko nepaziuretas tik "Doroga na ostrov pasxi",o paskui nezinau ka ziuresiu g.gif

nu ir aisku labai laukiu visu seriju ''Отдел "С.С.С.Р" smile.gif jau 5yra,liko dar 3.
Atsakyti