Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (IX tema)

QUOTE(*Ciau ciau* @ 2012 05 31, 09:50)
Sveikos merginos,
O kas nors ziurite seriala Закрытая школа? Noreciau pamatyti pabaiga, internete pilna 3sezono seriju, bet iki 32serijos, o ten tikrai ne pabaiga. Gal zinote kur galima paziureti pabaiga?

Tai kad dar nesukurta pabaiga lotuliukas.gif Bus is viso 5 sezonai mirksiukas.gif
Asmeniskai man jau nusibodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 05 27, 21:09)

''Сила притяжения'' /2008/ - labai patiko (taip patiko, kad 60 seriju net neprailgo), ypač tas subtilus humoras. Dievinu tokius.

Ačiū už rekomendaciją. Nors serijų skaičius truputuką išgąsdino,bet surizikavau ir parsisiunčiau. Nors pirmą seriją žiūrėdama,jau buvau bepradedanti gailėtis,bet paskui nustojau tongue.gif Dar nedaug peržiūrėjau,tik trečią seriją težiūriu,bet jau kvatojau viena sau balsu tongue.gif Tikiuosi ir likusias 57 taip ir bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedžiukė @ 2012 05 29, 22:45)
Бабье царство'- ir man labai patiko  thumbup.gif

Patiko ir man. Ir šypseną sukeldavo kai kurios vietos biggrin.gif
Atsakyti
Su pirma vasaros diena! Nors ir šalta brrr... bet tikiuosi ta vėsa neilgam
Pasileidžiam garso ir sokiai.gif http://www.youtube.c...h?v=Zx4gG2JwHEw juolab šiandien penktadienis o tas mane labai džiugina nes prasideda man atostogos assa.gif

Grįžtų į temą. Pažiūrėjau vakar ''Бабье царство'' /2012/ ir... man asmeniškai visai nepatiko. Gal todėl kad turiu su kuo palyginti, nes sutapatinau su filmu ''Позвони в мою дверь'' /2008/ kuris man yra super fainas, o tuo labiau man Ольга Ломоносова (iš ''Бабье царство'') tokiems vaidmenims netinka, nes ji čia tokia per daug lyrinė natūra, personažas kaip 'mirštančios gulbės' o štai pvz filme ''Ночные сестры'' /2007/- man ji ten patiko, nes ten jos personažas toks 'guvesnis'.
Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 31, 13:22)
Dar nedaug peržiūrėjau,tik trečią seriją težiūriu,bet jau kvatojau viena sau balsu  tongue.gif 

Patikėkit manim, ne tik jūs kvatojot viena sau, bet aš irgi viena sau bežiūrint balsu kvatojau, net mano vyrui tam tikros juokingos vietos patiko.
Mane labai nustebino tai, kad aš aktorių Юрий Батурин filmuose visad matydavau tokiuose rimtuose, vyriškuose amplua, o čia ''Сила притяжения'' /2008/ jis mane labai nustebino, man labai patiko jo tas komedijinis personažas, mielai pažiūrėčiau kažką panašaus dar ir dar...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jokios vasaros, šalta, po koldrom ir filmus žiūrėt staigiai visos tongue.gif
Aš šiandien baigsiu Semeinyij dom. Patiko. Tik antroj filmo pusėj atkreipiau dėmesį į titruose aprėmintą vieną pavardę, paskaičiau, kad ir filmas išleistas ir aktorė Anna Samochina mirė tais pačiais 2010 metais. Užtat ir vaidino ji su peruku... verysad.gif Tai tokia nuotaikėlė savotiška dabar many tą filmą žiūrint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 06 01, 13:24)
Tai tokia nuotaikėlė savotiška dabar many tą filmą žiūrint verysad.gif

Tai čia kaip ir man.
Žiūrėjau visai čia neseniai filmą ''Вечерняя сказка'' /2007/ Šio filmo pagrindiniuose vaidmenyse yra trijulė- vyras, moteris ir vaikas (filme jie vaidina šeimą), bet esmė tame kad jie ir gyvenime yra šeima, t.y. vyras, žmona ir sūnus, kitaip sakant šeima vaidina šeimą kine. Ir ką jūs sau manot, šito filmo premjera buvo 2007 spalio 14d o 2007 lapkričio 03d šita aktorių šeima visa- žuvo, visi trys.
Tai buvo net graudu filmą žiūrėti verysad.gif po filmo paliko kartėlis toks...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 05 31, 10:58)
Tai kad dar nesukurta pabaiga lotuliukas.gif Bus is viso 5 sezonai mirksiukas.gif
Asmeniskai man jau nusibodo blush2.gif

o ne sis sezonas paskutinis?
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2012 06 01, 16:53)
o ne sis sezonas paskutinis?

Ta "Škola" tai labai nevykęs "El Internado" plagijatas. Mačiau kelias serijas,po originalo peržiūros,tai labai "neskaniai" atrodė. Tačiau "Sdes kto to jest" rusai gerai nukopino.
Yra žiūrinčių "Vsegda govori vsegda" 8-ąjį sezoną? Gal jau yra daugiau nei 8 serijų? 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau šiandien ''Поверь, все будет хорошо'' /2012/ na nebent laikui prastumti, kai nėr ką žiūrėti http://kinozal.tv/de...s.php?id=970447
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2012 06 02, 09:49)
Ta "Škola" tai labai nevykęs "El Internado" plagijatas. Mačiau kelias serijas,po originalo peržiūros,tai labai "neskaniai" atrodė. Tačiau "Sdes kto to jest" rusai gerai nukopino.
Yra žiūrinčių "Vsegda govori vsegda" 8-ąjį sezoną? Gal jau yra daugiau nei 8 serijų? 4u.gif

jo yra 9 paskutine sezono serija, sakyciau silpniausias is visu sezonu sis 4u.gif
Atsakyti
''Мать и мачеха'' /2012/ Pažiūrėsim kas čia per 'gėris' bus smile.gif
Трейлер http://play.md/aa996...c5-2c2d2b136543
http://kinozal.tv/de...s.php?id=972940
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 birželio 2012 - 16:08
Nu bliam kaip uzkereta doh.gif Filmus ziuriu online g.gif
Pradejau ziuret Каждый за себя, perziurejau 6 serijas, niekaip paskutiniu 2 neideda jau kelinta savaite blink.gif
Dabar vel tas pats Сердце не камень 13 seriju ir kelias dienas ne krust doh.gif
Atsakyti