ar maudant vaika kurem 2 men ir savaite y vandeny pilti ko nors sapmuno ar ko
QUOTE(nestuke26 @ 2013 11 13, 17:52)
Tikrai nepilčiau Mums jau 1 metukai ir 5 mėnesiai, bet puikiai išsimaudom tik su vandenuku
QUOTE(nestuke26 @ 2013 11 13, 16:52)
šampūno tai nereik mums sakė nusipirkt Sebamed prausimosi emulsijos http://grozis.e-pirk...-emulsija-200ml
QUOTE(Vitulka @ 2013 11 13, 23:30)
šampūno tai nereik mums sakė nusipirkt Sebamed prausimosi emulsijos http://grozis.e-pirk...-emulsija-200ml
Nebūkit reklamos aukos, kam tokiems mažiukams ta chemija..
QUOTE(ernesin @ 2013 11 13, 23:37)
Nebūkit reklamos aukos, kam tokiems mažiukams ta chemija..
Nevisiem mažiukams užtenka vandens. O natūralus produktas greičiau alergizuos nei chemija. Gydytoja veidui pasakė Emolium nusipirkti, nu ne galvoju, chemijos netepsiu. Nupirkau kreminio sviestmedžio, jei patepu dvi dienas iš eilės, beria
O mano vaikas paprakaituoja, jūs pabandyk prakaitą ar galvą tik vandeniu nusiplaut. Aš šiaip prieš chemiją, bet kartais su tuom nepakovosi.
Jei būčiau klausimus gydytojos, jau turėčiau tris kremus Emolium, Physiogel ir Eucerin. Ale nei vieno nepirkau.
Ta proga paklausiu, ar jojobos aliejus "nuimtų" nuo galvos lobelę? tam reikalui sakė Eucerin nusipirkt, bet kur aš jį paskui dėsiu
QUOTE(Vitulka @ 2013 11 14, 02:51)
Nevisiem mažiukams užtenka vandens. O natūralus produktas greičiau alergizuos nei chemija. Gydytoja veidui pasakė Emolium nusipirkti, nu ne galvoju, chemijos netepsiu. Nupirkau kreminio sviestmedžio, jei patepu dvi dienas iš eilės, beria
O mano vaikas paprakaituoja, jūs pabandyk prakaitą ar galvą tik vandeniu nusiplaut. Aš šiaip prieš chemiją, bet kartais su tuom nepakovosi.
Jei būčiau klausimus gydytojos, jau turėčiau tris kremus Emolium, Physiogel ir Eucerin. Ale nei vieno nepirkau.
Ta proga paklausiu, ar jojobos aliejus "nuimtų" nuo galvos lobelę? tam reikalui sakė Eucerin nusipirkt, bet kur aš jį paskui dėsiu
nepirk jokiu kremu,pries maudant patepk paprastu aliejumi kokio namie turi,po maudymo puikiai issisukuoja,o del muilu tai pasirodysiu sena mobike,bet as naudojau tik ukiska muila,man jis naturaliausei atrodo,kol buvo maziukas ir plaukeliu mazai jokio sampuno nenaudojau,nuo 1.5 metu pradejau plauti su Johnsons sampunu,ir iki siol naudoja tik ji,jokiu alergiju niekada neturejo
QUOTE(Vitulka @ 2013 11 14, 03:51)
Tik nejuokinkit, maniškis irgi prakaituojantis, bet kuo puikiausiai viskas nusiplauna, naudoju muilą tik po rimto reikalo ir tai ne nuo kūdikystės, o nuo metukų O luobelė taip pat atsiplauna vandenuku, aišku jei nevartosite vaikui netinkančių produktų. Mes netoleruojam karvės pieno, nuo jo mums lenda AD, maniau jau išaugome, bet pavartojus pieno produktus vėl pradėjo lysti AD ir atsirado luobelė, išbraukiau iš raciono ir vėl viskas savaime(prausiantis tik vandenuku) susitvarkė. Ji valosi palaipsniui, jei norit greičiau, darykit kaip patarė grazina37
O jūsų gydytojos siūlomi produktai, farmacijos verslas, mano motina farmacininkė, jos namai užversti dovaniniais šiais produktais
QUOTE(Vitulka @ 2013 11 14, 02:51)
ir mes nieko papildomai nepirkom luobelei nuimt - sutepiau galvytę paprasčiausiu namie turimu alyvuogių aliejumi (kiek jo ten tereikia, kelių lašų), uždėjau kepurytę, pabuvo kelias valandas prieš maudynes, numaudžiau, iššukavau, vualia
sveikos, turiu klausimeli. Mano zuikuciui yra 13d, ir nosyteje (giliau, uz landos) matau snargliuka, noriu isvalyti su vata, ja susukus, bet beda ta, kad nezinau kokio storio tas vatytes siuliukas turi buti. Kas gali patarti?
QUOTE(_spanguolele_ @ 2013 11 21, 15:24)
sveikos, turiu klausimeli. Mano zuikuciui yra 13d, ir nosyteje (giliau, uz landos) matau snargliuka, noriu isvalyti su vata, ja susukus, bet beda ta, kad nezinau kokio storio tas vatytes siuliukas turi buti. Kas gali patarti?
Manau 1cm tokiam mažučiui pakaktų, na ir + tiek, kiek jums reiks jo laikymui
QUOTE(_spanguolele_ @ 2013 11 21, 14:24)
aš imu ausies krapštuką, tik tą vatinį galą apipešu, palieku kūdą kitaip sunku tą bubiną pasiekt
QUOTE(ernesin @ 2013 11 14, 11:27)
Tik nejuokinkit, maniškis irgi prakaituojantis, bet kuo puikiausiai viskas nusiplauna, naudoju muilą tik po rimto reikalo ir tai ne nuo kūdikystės, o nuo metukų O luobelė taip pat atsiplauna vandenuku, aišku jei nevartosite vaikui netinkančių produktų. Mes netoleruojam karvės pieno, nuo jo mums lenda AD, maniau jau išaugome, bet pavartojus pieno produktus vėl pradėjo lysti AD ir atsirado luobelė, išbraukiau iš raciono ir vėl viskas savaime(prausiantis tik vandenuku) susitvarkė. Ji valosi palaipsniui, jei norit greičiau, darykit kaip patarė grazina37
O jūsų gydytojos siūlomi produktai, farmacijos verslas, mano motina farmacininkė, jos namai užversti dovaniniais šiais produktais
Norėjau paklausti, ar netoleruojat tik pačio pieno, ar ir jo produktų ( varškės, jogurto ir t.t.)? Ir ar kalba eina apie krūtimi žindomą vaiką?
Nesu tikra, bet įtariu, kad nuo pieno vaikui beria veiduką. Vaiką maitinu pati. Dabar išbraukiau pieno produktus, bėrimas sumažėjo. Ir galvoju, ar paprastai alergizuoja tik pienas, ar ir rauginto pieno gaminiai (kaip varškė, sūris, jogurtas ir t.t.)? Negi kol maitinu visai negalėsiu jokių pieno produktų valgyt...