Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

iškilo klausimas, nes neradau tokios temos, koks čiužinukas geriausias kūdikiui? daug kur pardavinėja lovytes su kokosiniais ar jie nealergizuoja?
Atsakyti
paskaitinėkit čia

http://www.supermama...howtopic=819299

QUOTE(Milow @ 2013 05 04, 17:27)
iškilo klausimas, nes neradau tokios temos, koks čiužinukas geriausias kūdikiui? daug kur pardavinėja lovytes su kokosiniais ar jie nealergizuoja?
Atsakyti
Aš nuo savęs pridėsiu keletą aspektų būsimoms mamytėms, ko nežinojau, o ir per paskaitėles nesakė. Kuo dažniau guldyti kūdikį ant pilvuko, nes pradžioje man tas kūdikėlis toks trapus atrodė, o pasirodo, kad jau pirmą mėnesiuką trumpam reikia paguldyti,, kad po truputį pratintųsi laikyti galvutę, stiprėtų raumenukai.
Taip pat pradėkite namuose masažuoti, švelniais, glostomaisiais judesiukais visą kūnelį - gerėja kraujotaka.
Atsakyti
mielos mamytes gal kuri susiduret su situacija kai poros savaiciu naujagimis naguciais idreskia akyte viduje po vokais nes maniskis kai supyksta tai taip pirstukais kabina akytes kad dabar bemaudant supykes pradejo makaluoti pirstukais po akyte ir kai patraukiau eme verkt poto sviesoje pamaciau kad ties akies obuoliu matosi keliu milimetru toks idreskimas lyg butu iskabinta tos virsutines skaidrios pleveles ragena berods vadinasi.nagucius karpau bet jie tokie astrus pirstinyciu nebededu tai dabar pergyvenu ar galejo jis susizeist taip akyte kad veliau turesim bedu ar cia nieko tokio ir savaime uzgis.Aciu
Atsakyti
Suprantantiems angliskai,
http://www.youtube.c...h?v=PgkZf6jVdVg
pusiau juokais, pusiau rimtai... 4u.gif gal kam pades suprasti savo kudikelius. Kudikiu "kalba" iki 3ju menesiu. Noreciau, kad buciau atradusi si video, anksciau, ne kai mano sunus buvo dvieju su puse menesio. Kiek suprasdavau is jo verkimo, man tiko. 4u.gif "Zodziai" nuo 4.30 minutes. biggrin.gif
Idomu butu suzinoti, ar kam si si "teorija" tiko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 17 birželio 2013 - 01:34
QUOTE(gatinha2 @ 2013 06 17, 01:11)
Suprantantiems angliskai,
http://www.youtube.c...h?v=PgkZf6jVdVg
pusiau juokais, pusiau rimtai... 4u.gif gal kam pades suprasti savo kudikelius. Kudikiu "kalba" iki 3ju menesiu. Noreciau, kad buciau atradusi si video, anksciau, ne kai mano sunus buvo dvieju su puse menesio. Kiek suprasdavau is jo verkimo, man tiko. 4u.gif "Zodziai" nuo 4.30 minutes.  biggrin.gif
Idomu butu suzinoti, ar kam si si "teorija" tiko.  4u.gif

Šaunu, kad pasidalinai thumbup.gif Aš irgi atradau per vėlai, bet draugė sakė kad atitinka smile.gif
Atsakyti
O žirklutes nagučiams ir termometra vonios vandeniui pamatuoti vaistinej galima įsigyti?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2013 06 19, 12:06)
O žirklutes nagučiams ir termometra vonios vandeniui pamatuoti vaistinej galima įsigyti??  smile.gif

tikrai taip mirksiukas.gif aš ir prekybcentriuose mačiau smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytes, na ir as turiu bedele. Nuo par gimimo mano dukryte puikiai miegojo, praktisksi visa nakty, o dabar jai 8 men ir ji pradejo keltis kas dvi tris valandas, nelabai supranru kodel. Nuo oat gimimo maitinu pat, nei pilvelio skaudejo, nei asareliu buvo, visa naktele ismiegodavo. Todel mums nereikejo nei soskyciu nei buteliuko, o dabar ji net i buenyte neima. Nezinau ka daryri, nes pradejau itarti kad mano pienelis visai liesasa pasidare ir turbut krlias valandas pamiegojusi ji isalksta. Labai nenoriu duot misinuko o ir bonkutes ji visai nenori, is gertuves patraukia kelis gurksniukus, bet kaip zaidimas jai. Stengiuosi is vakaro sociau pamaitint, bet ir tas nepadeda , net nzn ka daryt ;(
Atsakyti
QUOTE(stela21 @ 2013 10 19, 01:22)
Labas vakaras mamytes, na ir as turiu bedele. Nuo par gimimo mano dukryte puikiai miegojo, praktisksi visa nakty, o dabar jai 8 men ir ji pradejo keltis kas dvi tris valandas, nelabai supranru kodel. Nuo oat gimimo maitinu pat, nei pilvelio skaudejo, nei asareliu buvo, visa naktele ismiegodavo. Todel mums nereikejo nei soskyciu nei buteliuko, o dabar ji net i buenyte neima. Nezinau ka daryri, nes pradejau itarti kad mano pienelis visai liesasa pasidare ir turbut krlias valandas pamiegojusi ji isalksta. Labai nenoriu duot misinuko o ir bonkutes ji visai nenori, is gertuves patraukia kelis gurksniukus, bet kaip zaidimas jai. Stengiuosi is vakaro sociau pamaitint, bet ir tas nepadeda , net nzn ka daryt ;(

Sveika
Nusiramink, manau dėl pienuko pergyvnk kuo mažiausiai, juk žinai, kad per lieso pieno nebūna - ji toks kokio reikia. Manau neverta pradėt žaisti su mišiniais. Be to, anksčiau išmiegodavo ir nenumirdavo iš bado biggrin.gif Tiesiog vaikutis auga, daugiau įspūdžių ir naktį sunkiau juos "suvirškinti", dėl to gali prasčiau miegoti. Arba galima kaltinti dantis - vis ramiau kai kas nors kaltas biggrin.gif daugiau nesugalvoju, gal dar kas ką patars. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stela21 @ 2013 10 19, 02:22)

Nepaguosiu, turėjom tokią pačią problemą, laikotarpiu tarp pusės metų ir metų vaikas pradėjo keltis vis dažniau, kol priėjo iki kas pusantros valandos... Ir pas geriausią neurologę vedžiau dėl "miego sutrikimų", galvos echo darė, Acosedum daviau, nuolat ieškojau pagalbos pas gydytojus, niekas nieko nepasakė. O priežastis mūsų atveju buvo paprasta, vaikui patinka glaustis prie (.), tai kodėl to nepadaryti kuo dažniau smile.gif Kėlinėjimaisi baigėsi, kai tvirtai apsisprendžiau, kad metinuko naktimis nemaitinsiu, be abejo, kelias naktis ašarų teko išklausyti, ir pradėjo miegoti normaliai. Vadinasi, ne alkis kankindavo. Nemaitinti naktį tai nereiškia, kad nereikia maitinti ryte ir/ar prieš miegą smile.gif Iki pusantrų metų maitinau, dabar jau baiginėju, nes pats prarado interesą. Mano vaikas užaugęs be mišinukų, nė karto neragavo. Linkiu kantrybės ir rasti jums geriausią sprendimą (esu skaičiusi, kad kitoms mamoms visiškai nesunku keltis kiek tik vaikui prireikia).
Atsakyti
Vaje kaip viskas sudetinga blink.gif
Atsakyti