QUOTE(Rus555 @ 2013 01 08, 23:22)
Sveikos mamytes
Turiu 1 men dukriuka, pradejome slapiai kosyti,persigandau,pamaniau kad nebutu koks plauciu uzdegimas, issikvieciau gydytoja i namus, si paklause plautukus, viskas gerai, svarus, sako kad cia gali buti vidine sloga, nosyte sausa,esu pasimetusi...i nosyte patare lasinti juros vandenuka,...sako taip issivalys,net nezinau ir ka galvoti, nesu susidurusi,tai kalusiu gal pas ka kas buvo panasaus?
Mums taip pat buvo. Taip pat ploveme juros vandenuku ir dar kai istraukdavau /neistraukdavau su aspiratoriumi, po to su
pinosol truputi ant krapstuko uzlasinu ir snervytes pavilgau. Suuuper padejo greitai atsikratyti slogu.
QUOTE(taram-param @ 2013 02 13, 10:31)
Ateinu ir aš su savo rūpestėliais, gal kas nuramins. Užvakar mums suėjo mėnesiukas ir sesutė atėjo suleisti skiepo nuo geltos. Tą dieną buvo labai nerami, bet pavykdavo nuraminti. Nu bet jau vakar kas dėjos, tai košmaras. Kaip prabudo 1 val dienos taip iki 10 val vakaro daviausi, niekaip nenorėjo miegot, labai smarkiai verkė, niekas nepadėjo nei sūpavimas, nei stačios panešiojimas, nei vėžimėlis. Pastoviai kišdavo kumštuką į burnytę, aš ją pasiguldydavau pamaitinti, tai ji biškelį patraukdavo ir vėl rėkia, ir vėl traukia ir vėl rėkia, ko įsiverkdavo tiek, kad net prakaitas išmušdavo, su pasikūkčiojimais, net blakstutės šlapios būdavo. Nakti kažkaip neblogai išmiegojo, bet dabar va ryte jaučiu kad dar nerami, vis paverkia (elgiasi tikrai ne taip kaip anksčiau). Ar gali tai būti reakcija į skiepą? Seselė sakė, kad gali ta pačia diena truputi nerami būti, o mums jau trečia diena va neramu. Na gal praeis šiandien, dabar lyg užmigo
Taip, Viburcol zvakute turetu truputi apraminti. Siaip nemanau, kad gali buti nuo skiepo. Gal pilvelis neramina greiciau.