Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

QUOTE(*Dancer @ 2012 10 22, 21:39)
dar merginos noriu patarimo, vežimėlyje geriau patiesti vilnonį mažesnį dekutį ir užkloti leliuką kitu vilnoniu dekučiu, ar tiesiog užtenka vieno didelio, didesnio vilnonio dekio, jį perlenkus po apačia pakloti ir apkloti su juo leliuką? g.gif  kokio išmatavimo, maždaug, dekutis turėtų būti? g.gif  4u.gif

p.s. leliukas gims sausio mėn gale, žadu rengti su pūkiniu kombiu ir apkloti vežimuke su vilnoniu dekiu g.gif  g.gif  blush2.gif

Mes vilnoni vokeli turejome. Tai puikus sprendimas buvo, tarnauja dar ir sportiniame sedint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2012 10 22, 22:39)
dar merginos noriu patarimo, vežimėlyje geriau patiesti vilnonį mažesnį dekutį ir užkloti leliuką kitu vilnoniu dekučiu, ar tiesiog užtenka vieno didelio, didesnio vilnonio dekio, jį perlenkus po apačia pakloti ir apkloti su juo leliuką? g.gif  kokio išmatavimo, maždaug, dekutis turėtų būti? g.gif  4u.gif

aš turėjau ir kailinį voką, labai patogu, ir vilnonį pledą, kurį klodavau ant lopšio dugno ir kitais kraštais apvystydavau vaiką..jeigu įdomu, galėsiu išmatuot, kokio dydžio tas pledas..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 10 23, 10:44)
aš turėjau ir kailinį voką, labai patogu, ir vilnonį pledą, kurį klodavau ant lopšio dugno ir kitais kraštais apvystydavau vaiką..jeigu įdomu, galėsiu išmatuot, kokio dydžio tas pledas..

as vilnoni pleda uz 70 lt nusipirkau is cupo Vilniuje, galvoju irgi pateisti ant ciuzinuko, o i lovyte galvoju nupirkti vilnoni ciuzinuka ant ciuzinio padeciau, kad butu silciau vaikui, nes as pati ant tokio guliu, paklode ant virsaus uztiesus
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Turiu 1 men dukriuka, pradejome slapiai kosyti,persigandau,pamaniau kad nebutu koks plauciu uzdegimas, issikvieciau gydytoja i namus, si paklause plautukus, viskas gerai, svarus, sako kad cia gali buti vidine sloga, nosyte sausa,esu pasimetusi...i nosyte patare lasinti juros vandenuka,...sako taip issivalys,net nezinau ir ka galvoti, nesu susidurusi,tai kalusiu gal pas ka kas buvo panasaus?
Atsakyti
QUOTE(Rus555 @ 2013 01 08, 23:22)
Sveikos mamytes 4u.gif
Turiu 1 men dukriuka, pradejome slapiai kosyti,persigandau,pamaniau kad nebutu koks plauciu uzdegimas, issikvieciau gydytoja i namus, si paklause plautukus, viskas gerai, svarus, sako kad cia gali buti vidine sloga, nosyte sausa,esu pasimetusi...i nosyte patare lasinti juros vandenuka,...sako taip issivalys,net nezinau ir ka galvoti, nesu susidurusi,tai kalusiu gal pas ka kas buvo panasaus?

Kosejom ir mes, sake ta pati. Purskiau Juros vandni ir traukiau su aspiratorium, bergdziai aisku... Bet su laiku praejo, gerai nusidziaudejus po ipurksto juros vandens paste ejau jog yra vidinio sekreto isskyru, ne vien vandens, tada nurimau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, 4u.gif truputi ramiau pasidare,ciaudeja mazoji, ir bando atsikoseti smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif na aš po biški pradedu ruoštis motinystei ir iškilo toks durnas klausimas biggrin.gif kada naudojamos neperslampamos/daugkartinės sauskelnės (mačiau forume pardavinėja) ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 01 10, 10:47)
sveikos mamytės  4u.gif  na aš po biški pradedu ruoštis motinystei ir iškilo toks durnas klausimas  biggrin.gif  kada naudojamos neperslampamos/daugkartinės sauskelnės  (mačiau forume pardavinėja) ?  blush2.gif

jos naudojamos vietoj vienkartinių sauskelnių, kad ir nuo pat vaikelio gimimo 4u.gif
Atsakyti
mm, viskas aišku dabar jau, ,ačiū wink.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš su savo rūpestėliais, gal kas nuramins. Užvakar mums suėjo mėnesiukas ir sesutė atėjo suleisti skiepo nuo geltos. Tą dieną buvo labai nerami, bet pavykdavo nuraminti. Nu bet jau vakar kas dėjos, tai košmaras. Kaip prabudo 1 val dienos taip iki 10 val vakaro daviausi, niekaip nenorėjo miegot, labai smarkiai verkė, niekas nepadėjo nei sūpavimas, nei stačios panešiojimas, nei vėžimėlis. Pastoviai kišdavo kumštuką į burnytę, aš ją pasiguldydavau pamaitinti, tai ji biškelį patraukdavo ir vėl rėkia, ir vėl traukia ir vėl rėkia, ko įsiverkdavo tiek, kad net prakaitas išmušdavo, su pasikūkčiojimais, net blakstutės šlapios būdavo. Nakti kažkaip neblogai išmiegojo, bet dabar va ryte jaučiu kad dar nerami, vis paverkia (elgiasi tikrai ne taip kaip anksčiau). Ar gali tai būti reakcija į skiepą? Seselė sakė, kad gali ta pačia diena truputi nerami būti, o mums jau trečia diena va neramu. Na gal praeis šiandien, dabar lyg užmigo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 02 13, 11:31)
Ateinu ir aš su savo rūpestėliais, gal kas nuramins. Užvakar mums suėjo mėnesiukas ir sesutė atėjo suleisti skiepo nuo geltos. Tą dieną buvo labai nerami, bet pavykdavo nuraminti. Nu bet jau vakar kas dėjos, tai košmaras. Kaip prabudo 1 val dienos taip iki 10 val vakaro daviausi, niekaip nenorėjo miegot, labai smarkiai verkė, niekas nepadėjo nei sūpavimas, nei stačios panešiojimas, nei vėžimėlis. Pastoviai kišdavo kumštuką į burnytę, aš ją pasiguldydavau pamaitinti, tai ji biškelį patraukdavo ir vėl rėkia, ir vėl traukia ir vėl rėkia, ko įsiverkdavo tiek, kad net prakaitas išmušdavo, su pasikūkčiojimais, net blakstutės šlapios būdavo. Nakti kažkaip neblogai išmiegojo, bet dabar va ryte jaučiu kad dar nerami, vis paverkia (elgiasi tikrai ne taip kaip anksčiau). Ar gali tai būti reakcija į skiepą? Seselė sakė, kad gali ta pačia diena truputi nerami būti, o mums jau trečia diena va neramu. Na gal praeis šiandien, dabar lyg užmigo unsure.gif

Isbandykit viburcolio zvakutes 4u.gif Gali reakcija ir i skiepa buti, gali pilvuka skaudeti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rus555 @ 2013 01 08, 23:22)
Sveikos mamytes 4u.gif

Mums taip pat buvo. Taip pat ploveme juros vandenuku ir dar kai istraukdavau /neistraukdavau su aspiratoriumi, po to su pinosol truputi ant krapstuko uzlasinu ir snervytes pavilgau. Suuuper padejo greitai atsikratyti slogu.

QUOTE(taram-param @ 2013 02 13, 10:31)

Taip, Viburcol zvakute turetu truputi apraminti. Siaip nemanau, kad gali buti nuo skiepo. Gal pilvelis neramina greiciau.
Atsakyti