QUOTE(rircik @ 2012 05 12, 08:54)
mano vaikai nemegsta maudytis, rekia, isterikuoja, net dreba. ka patartumet daryti, kad abi puses butu patenkintos, t.y. ir mamyte, kad vaika ismaude, ir vaikas, kad neisterikuotu, ramiai issimaudytu, aciu
Mano princas pirmaisiais kartais irgi panasiai elgesi. Ir ne tik pacios maudynes buvo tragedija - kol paskui issisluostydavom, issivalydavom viska, budavau slapia nuo prakaito vidurziemi..
Veliau po truputi atrinkau - kaip ir pries tai mamyte sake, reikedavo pamaitinti (aisku ne visiskai sociai, kad neapsunktu pilviukas, bet kad tuo metu nenoretu), ir dar labai svarbus dalykas - vieta,kur viska po maudyniu tvarkemes. Kadangi buvo ziema, ta vietele perkeliau visai arti radiatoriaus ir baigesi visos dramos - matyt maziukas negerai jautes, nes jam buvo per salta
o as net nepagalvojau, nes visam kambary budavo tikrai silta - pasirodo, maziukui nepakankamai. Taigi, kai "pomaudyminis" procesas nebekele streso del salcio, viskas paskui jau ir maudyniu metu susitvarke. Mano nuomone, tai gana greitai praeinantis nesklandumas, svarbu kazkuo vis vaikiukus sudominti, uzsnekinti, sukelti smalsuma, kad patys noretu i vonia. Ir svarbiausia ne tik bendrauti, bet ir prie vandenuko labai atsargiai pratinti, tik kojytes pradzioj,paskui uzpakaliuka slapinti ir pan.. viskas smagiai, zaidimo forma
manau kazka panasaus jau darote, tad pamatysite - maudynes greitai taps malonumu ir vaikai verks is vonios traukiant, o ne i ja vedant