Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

QUOTE(Leonurus @ 2012 05 12, 11:40)
Nepatikėsit blink.gif  Krūtimi nemaitinu jau 4 mėnesiai, šiandien ryte atsirado priešpienis abiejose krūtyse! Kaip taip įmanoma? g.gif
Iš pradžių nesupratau: jaučiu, kad kažkaip drėgna, galvoju gal apsitaškiau, nes tik maže prausiau. Paspaudžiau krūtis - žiūriu bėga....

Girdėjau, kad maitinimą galima atgaivint ir po kelių mėnesių..Tai turbūt dėl to. rolleyes.gif
Atsakyti
Mamytes, atejau pas jus su klausimu...

baigiu nuprotet su tuo papildomu primaitinimu doh.gif doh.gif doh.gif

Auginu dvynukus, 7 men...

Sunus valgo tik piena arba misini, na dar gali buti kokia saldi ir labai skysta kose, kad isbegtu is buteliuko. Is saukstelio ir kalbos nera, navalgo nors tu ka, iskisa liezuvi lauk ir tiek doh.gif

O dukra gali suvalgyti tik 100 ml bet kokios koses ir tai... neduok D, kad bus tirsta ar per skysta, nes viska isvemia, o jei pasitaikis koks nesumaltas mazutelis gabaliukas irgi vems toliau nei mato doh.gif doh.gif ir su tokiu valgymu per menesi priaugo te 250 gr. unsure.gif beto ir gerti ji nemoka. Nes gerimas per skystas, nemoka gerti is buteliuko, o ir is saukstelio kai ipilu i burnyte ziaugcioja lyg tuoj tuoj vemtu...

Jau nebezinau ir ka daryt... ar cia situacija greitu laiku pasikeis ar as cia vargsiu iki nezinia kurio laiko verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif galvojau kurioj cia temoj geriau uzduoti toki klausima. Tikiuos atsakysit. Va kilo man minciu, kas dabar leliukams tik gimusiems yra rengiama? Kai turejau mazaji tai tada ligoninej buvo labai patogu siaustinukas, sliauztiniai ir bliuzkute. O dabar ziuriu tik bodziai ir bodziai, kelnytes? Ar nenukritusiai bambai tinkamas variantas? g.gif pasidalinkit savo patirtim. Labai dekoju is anksto. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo florida: 02 kovo 2014 - 22:41
QUOTE(florida @ 2014 03 02, 23:38)
Sveikos mamytes  4u.gif  galvojau kurioj cia temoj geriau uzduoti toki klausima. Tikiuos atsakysit.  Va kilo man minciu, kas dabar leliukams tik gimusiems yra rengiama? Kai turejau mazaji tai tada ligoninej buvo labai patogu siaustinukas, sliauztiniai ir bliuzkute. O dabar ziuriu tik bodziai ir bodziai, kelnytes? Ar nenukritusiai bambai tinkamas variantas?  g.gif  pasidalinkit savo patirtim. Labai dekoju is anksto.  4u.gif

Man iki menesio buvo patogiausia siaustinukai, nes atpildavo pienuka ir labai daznai perengineti reikedavo, tad su jais daug lengviau ir paprasciau kol leliukas tos gleznutis 4u.gif O visi kiti rubeliai tai ivairus ir sliauztukai ir kelnytes ir pedkelnes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2014 03 02, 22:38)
Sveikos mamytes  4u.gif  galvojau kurioj cia temoj geriau uzduoti toki klausima. Tikiuos atsakysit.  Va kilo man minciu, kas dabar leliukams tik gimusiems yra rengiama? Kai turejau mazaji tai tada ligoninej buvo labai patogu siaustinukas, sliauztiniai ir bliuzkute. O dabar ziuriu tik bodziai ir bodziai, kelnytes? Ar nenukritusiai bambai tinkamas variantas?  g.gif  pasidalinkit savo patirtim. Labai dekoju is anksto.  4u.gif

o man siaustinukai nepatiko, pirmai dukrai išbandžiau, nusivyliau - susisuka nugaroj, atsiraito, kyla į viršų, jau bodžiukai žymiai geriau 4u.gif ir nieko baisaus, kad bambutė nenukritus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2014 03 02, 22:38)

Man patogiausia būdavo siaustinukas ir bodžiukas. Labiausiai nepatiko nusipirkti komplektukai su marškinėliais ir kelnytėmis. Baisu būdavo paimti, toks gležnutis. Pirmą mėnesį daug ką darė vyras.
Atsakyti
QUOTE(rasamk @ 2014 03 03, 10:14)
Man patogiausia būdavo siaustinukas ir bodžiukas.

o kelnės kur?

patogiausia bodis ir šliaužtinis. Ir bambos nekliūna jokia guma. Bamba greit vaikui užgijo.
Siaustinukai ne, paimi vaiką ir vis tvarkyt turi, nes į viršų kylą.
Bet dažniausiai vis tik bodis ir kelnytės, ir taip iki šiol (5 mėn.)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 03 03, 10:21)
o kelnės kur?

patogiausia bodis ir šliaužtinis. Ir bambos nekliūna jokia guma. Bamba greit vaikui užgijo.
Siaustinukai ne, paimi vaiką ir vis tvarkyt turi, nes į viršų kylą.
Bet dažniausiai vis tik bodis ir kelnytės, ir taip iki šiol (5 mėn.)

biggrin.gif biggrin.gif šliaužtinukas turėjo būti. 4u.gif Sušaltų kleckas tik su bodžiuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasamk @ 2014 03 03, 11:24)
biggrin.gif  biggrin.gif šliaužtinukas turėjo būti. 4u.gif  Sušaltų kleckas tik su bodžiuku. smile.gif

Aciu uz pasisakymus, bet tai jei siaustinukas tai ant virsaus marskineliai ir pvz sliauztai,ane smile.gif ar as gerai suvokiu kad velkama yra arba siaustinukas arba bodis g.gif pataisykit jei ne?
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2014 03 03, 15:20)
Aciu uz pasisakymus, bet tai jei siaustinukas tai ant virsaus marskineliai ir pvz sliauztai,ane  smile.gif  ar as gerai suvokiu kad velkama yra arba siaustinukas arba bodis  g.gif  pataisykit jei ne?

Kol mažiukas patogu siaustinukas, nes jis trumpas. O kūdikis, kaip paguldai, taip ir guli smile.gif Ant viršaus šliaužtinukas su ilgom rankovytėm, o jei be rankovyčių, tai po apačia marškinukai. Bet Jūs pati turite nuspręsti, kaip Jums ir Jūsų kūdikiui patogiau smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, turim problemike mano mazoji nenori i vezima...seip labai ramus vaikas....o vezime isterijos didziausios, nezinau ka daryti nesuprantu kas mano pupulytei nepatinka g.gif siandien turejom vizita pas gydytoja visa kelia namo praverke niekaip negalejau nuraminti....noretusi dazniau i lauka iseiti... pasivaikscioti, bet kai sitaip isiverkia kazkaip net nebesmagu
Atsakyti
QUOTE(liguske @ 2014 03 03, 18:28)
sveikos mamytes, turim problemike mano mazoji nenori i vezima...seip labai ramus vaikas....o vezime isterijos didziausios, nezinau ka daryti nesuprantu kas mano pupulytei  nepatinka g.gif siandien turejom vizita pas gydytoja visa kelia namo praverke niekaip negalejau nuraminti....noretusi dazniau i lauka iseiti...  pasivaikscioti, bet kai sitaip isiverkia kazkaip net nebesmagu

Na atsakymo turit pati surasti, gal per daug uzkutojat ? Namie jei paguldot siaip neprirengta irgi rekia? Mano sunus taip pat nemego gulet vezime, kai paaugo pasimate uzdaru patalpu baime, nedidele, bet yra unsure.gif mano gime geguze tai budavo vezime kol neuzkloji ir gaubto pilnai neuzleidi, rudeni su vezimu lopsiniu praktiskai atsisveikinom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 03 kovo 2014 - 20:55