Turiu dar vieną klausimėlį, gal kas man patars
maziukui tuoj mėnesis. jau keturius dienos niekaip nuo rankų dieną nenulipa..... nesuprantu kame šaknys naktį miega gerai, o tik pabunda ryte ir klykt. paimi ant rankų - kaip išjungia kas vaiką jau atrodo užmiega ant rankų -bandai paguldyti - vėl krokodilo ašaros.... vienu žodžiu pastaruoju metu horizontali padėtis - blogis ir ašaros. gal kam taip buvo? kaip išprendėt šią problemą? nenoriu,kad pataptų mažius "ridikiuliu" bandėm paguldžius truputuką leisti paverkti, bet įsiklykia iki pamėlynavimo su pamiršimu kvėpuoti... galvoju nėra tai gerai. gal galite man ką patarti. ačiū
QUOTE(rimcikas @ 2013 12 27, 14:30)
maziukui tuoj mėnesis. jau keturius dienos niekaip nuo rankų dieną nenulipa..... nesuprantu kame šaknys naktį miega gerai, o tik pabunda ryte ir klykt. paimi ant rankų - kaip išjungia kas vaiką jau atrodo užmiega ant rankų -bandai paguldyti - vėl krokodilo ašaros.... vienu žodžiu pastaruoju metu horizontali padėtis - blogis ir ašaros. gal kam taip buvo? kaip išprendėt šią problemą? nenoriu,kad pataptų mažius "ridikiuliu" bandėm paguldžius truputuką leisti paverkti, bet įsiklykia iki pamėlynavimo su pamiršimu kvėpuoti... galvoju nėra tai gerai. gal galite man ką patarti. ačiū
Gal jam patiktų būti vaikystėje? Manau, kad verta pabandyti
QUOTE(taukst @ 2013 12 28, 17:11)
Gal jam patiktų būti vaikystėje? Manau, kad verta pabandyti
Turbūt turėjote omenyje vaikjuostę
QUOTE(rimcikas @ 2013 12 27, 16:30)
Mūsų mažyliui 9 savaitės. Nuo pat pirmos dienos su vyru nutarėm, kad neklykinsim vaiko ir nešiosim ant rankų kai tik jis to norės. Pirmomis savaitėmis nuo rankų nenulipo ir naktimis ne visad norėjo vienas miegoti (nors lovytė prie pat ir be sienelės, tai praktiškai vienoj lovoj miegam). Dabar jau vis rečiau ant rankų prašosi, būna dienų, kai aš pasiilgstu to nuolatinio nešiojimo ir suprantu, kad tai taip trumpa, vaikas užaugs ir tada tik su ilgesiu prisiminsim tas dienas kai mažyliui buvom visas pasaulis...
Manau reikia vaikeliui duoti tai ko jis nori, o ypač pirmomis savaitėmis, kai jis toks mažiukas ir jam šitas mūsų pasaulis visai nepažįstamas, o vienintelė saugi vieta yra pas tėvelius ant rankų mano patarimas būtų nešioti ji, galbūt įsigyti vaikjuostę, kad būtų patogiau ir džiaugtis šiomis akimirkomis
QUOTE(Vitulka @ 2013 11 14, 03:51)
Nevisiem mažiukams užtenka vandens. O natūralus produktas greičiau alergizuos nei chemija. Gydytoja veidui pasakė Emolium nusipirkti, nu ne galvoju, chemijos netepsiu. Nupirkau kreminio sviestmedžio, jei patepu dvi dienas iš eilės, beria
O mano vaikas paprakaituoja, jūs pabandyk prakaitą ar galvą tik vandeniu nusiplaut. Aš šiaip prieš chemiją, bet kartais su tuom nepakovosi.
Jei būčiau klausimus gydytojos, jau turėčiau tris kremus Emolium, Physiogel ir Eucerin. Ale nei vieno nepirkau.
Ta proga paklausiu, ar jojobos aliejus "nuimtų" nuo galvos lobelę? tam reikalui sakė Eucerin nusipirkt, bet kur aš jį paskui dėsiu
O mano vaikas paprakaituoja, jūs pabandyk prakaitą ar galvą tik vandeniu nusiplaut. Aš šiaip prieš chemiją, bet kartais su tuom nepakovosi.
Jei būčiau klausimus gydytojos, jau turėčiau tris kremus Emolium, Physiogel ir Eucerin. Ale nei vieno nepirkau.
Ta proga paklausiu, ar jojobos aliejus "nuimtų" nuo galvos lobelę? tam reikalui sakė Eucerin nusipirkt, bet kur aš jį paskui dėsiu
sveikos, mums 5,5men. maudomes su vaikisku muilu, nes mano nuomone vien su vandeniu issimaudyti yra nesamone. (bet cia mano nuomone) luobele turejome 4 menesius ir jokie aliejukai nepadejo, nei pirkti vaistineje nei tureti namie aliejai, nei sukavimai. Luobele turejome ir kol pati maitinau ir kai perejome ant misinuko.Padejo tik bepanthen jam labai nieztedavo, kasydavosi galvyte, turejau miegui deti pirstinytes. KElias dienas patepus kremu praejo, nors as iki tol buvau nusistacius pries tuos kremus...
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 07, 11:39)
sveikos, mums 5,5men. maudomes su vaikisku muilu, nes mano nuomone vien su vandeniu issimaudyti yra nesamone. (bet cia mano nuomone) luobele turejome 4 menesius ir jokie aliejukai nepadejo, nei pirkti vaistineje nei tureti namie aliejai, nei sukavimai. Luobele turejome ir kol pati maitinau ir kai perejome ant misinuko.Padejo tik bepanthen jam labai nieztedavo, kasydavosi galvyte, turejau miegui deti pirstinytes. KElias dienas patepus kremu praejo, nors as iki tol buvau nusistacius pries tuos kremus...
Vadinasi maitindama kūdikį vartojote jį alergizuojantį produktą/-us
QUOTE(ernesin @ 2014 01 07, 16:04)
Vadinasi maitindama kūdikį vartojote jį alergizuojantį produktą/-us
kas alergizavo tuo metu kai maitinau misiniu?? jeigu dabar gauna ta pati misini ir luobeles nera?
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 07, 15:44)
kas alergizavo tuo metu kai maitinau misiniu?? jeigu dabar gauna ta pati misini ir luobeles nera?
Aš supratai, kad MP maitinote 4mėn ir tik pradėjus maitint mišiniu luobelė išnyko?
QUOTE(ernesin @ 2014 01 02, 16:06)
Turbūt turėjote omenyje vaikjuostę
Telefono auto-correct pataisė
QUOTE(ernesin @ 2014 01 07, 23:04)
Aš supratai, kad MP maitinote 4mėn ir tik pradėjus maitint mišiniu luobelė išnyko?
nea, MP maitinau 3 men, o luobele isnyko kazkur 4,5men. Nu nebent organizmas valesi 1,5men nuo per MP gautu alergenu