Įkraunama...
Įkraunama...

Northamptono ir jo apylinkių mamytės ir tėveliai

QUOTE(Paranormali @ 2012 08 14, 16:44)
Derbio centre atsidarė naujas odontologijos kabinetas ,,Vitality Clinic Limited”. Tai patyrusių ir profesionalių gydytojų komanda iš Lietuvos, teikianti visas odontologijos paslaugas naudojant moderniausias technologijas, aukščiausios kokybės priemones ir įrangą.
Atidarymo proga visiems pacientams 10 % nuolaida.
Adresas:
Saint James Chambers, 11 Saint James Street, Derby, DE1 1QZ, 2-nd Floor.
Telefono Nr.: 07895041236.

ar yra internetinis puslapis?
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2012 08 14, 18:05)
ar yra internetinis puslapis?

ne ner ...... nes jie tik atsidare . As pati palnuoju ten apsilankyt kita sav . Bet kiek snekejau tai kainos ner baisios , jei pvz helio plomba apie 60£ , apziura 10 , konsultacija apie 30 ... palyginau su Lt kainom ner kazkaip baisiai ispustos g.gif
Atsakyti
4u.gif Labas paskutinis, grazus vasaros rytelis!!!

O cia kaip tanke! Mirtina tyla.. Auuuuuu, kur visos dingot?
Kuo gyvenam? smile.gif
Mes ok, dirbu, kai nedirbu, tai namie pilna darbu, taip ir pralieke vasarele.. Kaip gaila.. Tikiuosi bus siltas ir grazus ruduo smile.gif
Tuoj jau ir i mokykla vaikams..

Rade, aciukas uz smagu vakareli, vaikams labai patiko:)
Atsakyti
4u.gif

ech...paskutinis, rytas gražus, gal ir diena tokia pati bus rolleyes.gif

Lirina 4u.gif

Atsakyti
4u.gif labukas visoms!!! Grazus rudenelis smile.gif Visus vaikucius su prasidejusiais mokslo metais!!! Ir dar... su tarptautine sokolado diena visus!!! Va kiek progu turim! Kuo uzsiima musu mamukai,a? Dingusios visos..
Mes tai pasigavom kazkoki virusa ir visa seima paeiliui.. O, siaube! Aciu dievui, jau visi normoj!:)
Pradejo mano mazoji i darziuka eit, nelabai jai ten patiko, sunkiai pasilieka, oi, kaip tikiuosi, kad greit apsipras su naujom pareigom, o tai verkia, o man sirdis plysta... sad.gif
Senokai nebuvau nosi ikisus.. Bet kad tyla cia, net baugu, su savim kalbu, taip gaunas!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lirina @ 2012 09 13, 20:51)
4u.gif labukas visoms!!!

Sveikute 4u.gif

Reiktu kaip nors susibegti. blush2.gif Mergina musu buvo roto virusa pasigavusi , tai net teko atideti kelione i LT. Bet galiausiai nukeliavom. Atsivezem visa mikroautobusiuka pilna darzoviu, tad dabar viskas sukasi apie saldymus/dziovinimus/konservavimus. doh.gif jeeeeegu neber... bet kvapai, sklindantys po visus namus, ir ziemos skanestai atstos viska.

Kaip jus laikotes? as siaip net bijau pagalvoti apie merginos atidavima i darzeli.... tokia mazyyyyte atrodo. o gruodi dar ir mus palieka musu aukle cry.gif nezinau net kur ieskoti dar tokios auklytes...
Atsakyti
4u.gif Labas ponečkos,

sveikatos 4u.gif visoms mirksiukas.gif
pas mane tai nieko naujo ax.gif varinėju į mokyką kas 3 val biggrin.gif mažu sukūsiu hihihi.gif

gražių dienelių pažėrė rudenėlis, tai vis kur pasiganom.
Atidariau obuolių pyragų sezoną essen.gif nors obuolių kainos čia visus metus vienodos, bet kažkaip obuolių pyragai man tik rudeniu kvepia rolleyes.gif

QUOTE(angle_ligone @ 2012 09 14, 10:19)
Atsiprašau, kad įsiterpiu, bet kadangi girdėjau gerų atsiliepimų iš Supermamų forumo narių (ir ne tik iš jų) apie šį dalykėlį, norėčiau paskleist jį platesniai auditorijai. Taigi kviečiu sudalyvauti tyrime apie lietuvių kalbos vartojimą gyvenant ne Lietuvoje smile.gif Plačiau šioje forumo temoje smile.gif

padirbėjau nail.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 16 rugsėjo 2012 - 18:09
4u.gif Oho!!! Nu ir tyla.. Labas visoms, jei cia kas uzsuka biggrin.gif
kaip gyvuojam, kas geresnio?

Mes po truputuka, mergytes mano mokosi, mazesnioji darziuke, prasidejo sirguliavimai.. Ausyte kazkur ar prapute, ar siaip koks virusas, tai turejom temp., bet jau aciu dievui praeina..
Kuo jus uzsiimat? Mano nc kur dingo, mh??? Ar jau isskrydai pasisildyti? smile.gif
rade, kuo jus gyvuojat? Susibegt reik kaip nors vel wink.gif
Atsakyti
4u.gif

my tut kak tut biggrin.gif

aha reikia, kad rudeninis slogutis neužliūliuotų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 11 spalio 2012 - 22:15
Sveikos 4u.gif

Kaip sekasi? 100 metų unsure.gif

Pas mus nieko naujo. Planuojam į LT Kalėdom, bet tik pažiūrėjus į kainas baisu darosi. Gerai buvo, kai mergina dar skaitėsi leliukas. O dabar beveik pilną kainą reikia mokėti doh.gif

Lirina,
gal kaip nors susibėgti reiktų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos!!!
Zinoma reikia wink.gif Si savaitgali dirbsiu, sian laisva, gal vakarop, jei nepasikeis kas nors.. Jei ka, pasuksiu tau wink.gif
o siaip, nieko labai naujo smile.gif mes i lt gruodzio pradzioj ruosiames, gaila, kad kaledom nesigauna, neduoda atostogu tuo laiku.. sad.gif
Atsakyti
ph34r.gif ahoj

user posted image
Atsakyti