QUOTE(gaudyk @ 2012 07 13, 15:17)
suppykusi - kadangi atsakomybes jums tikrai netruksta - tai meile ateis savaime, per rupinimasi (kad ir priverstini ), prisirisima, buvima kartu kiekviena diena.
Mes vaikucio susilauksim rugseji, bet namie jau turiu du "vaikus" - du sunis kurie iki siol buvo ir liks musu "vaikai". jie ne zmones, jie gyvunai ir sitas palyginimas nera gal labai tikslus, taciau kartu su atsakomybe uz kazkieno gyvybe ir sveikata ateina tas prisirisimas ir meile, as be ju neisivaizduoju musu seimos ir man visai nera sunku keltis rytais 6 valanda ir lakstyt po miskus ar saule sviecia ar lija, o kazkur isvyke visada ju labai labai pasiilgstam ir as nuolat jaudinuosi kad tik kas jiems nenutiktu Todel isivaizduoju kad gimus savam vaikeliui jausmas turetu isaugt panasus tik turbut 100 kartu intensyvesnis
As irgi nemegstu svetimu vaiku, o ypac mane erzina neisaukleti vaikai, as nekalbu su savo pilvu ir nesiseileju pamacius kudiki, bet tikrai labai laukiu SAVO vaiko
Beje, del to vyno - as leidziu sau isgert po puse taures retkarciais (karta i 2-3 savaites) jei labai norisi, juolab kad ir mano gydytojas tam pritare ir nepriestaravo. Moralinis pasitenkinimas taip pat yra labai svarbu. Kai labai nori tai vynas kaip sakai "kvepia braskem" - o kai gali paragaut tai to gurksniuko ir visai uztenka, ir tas is vidaus grauziantis kirminukas buna nuramintas
Mes vaikucio susilauksim rugseji, bet namie jau turiu du "vaikus" - du sunis kurie iki siol buvo ir liks musu "vaikai". jie ne zmones, jie gyvunai ir sitas palyginimas nera gal labai tikslus, taciau kartu su atsakomybe uz kazkieno gyvybe ir sveikata ateina tas prisirisimas ir meile, as be ju neisivaizduoju musu seimos ir man visai nera sunku keltis rytais 6 valanda ir lakstyt po miskus ar saule sviecia ar lija, o kazkur isvyke visada ju labai labai pasiilgstam ir as nuolat jaudinuosi kad tik kas jiems nenutiktu Todel isivaizduoju kad gimus savam vaikeliui jausmas turetu isaugt panasus tik turbut 100 kartu intensyvesnis
As irgi nemegstu svetimu vaiku, o ypac mane erzina neisaukleti vaikai, as nekalbu su savo pilvu ir nesiseileju pamacius kudiki, bet tikrai labai laukiu SAVO vaiko
Beje, del to vyno - as leidziu sau isgert po puse taures retkarciais (karta i 2-3 savaites) jei labai norisi, juolab kad ir mano gydytojas tam pritare ir nepriestaravo. Moralinis pasitenkinimas taip pat yra labai svarbu. Kai labai nori tai vynas kaip sakai "kvepia braskem" - o kai gali paragaut tai to gurksniuko ir visai uztenka, ir tas is vidaus grauziantis kirminukas buna nuramintas
Kaip tik tokiomis viltimis as ir guodziuosi Savo vyra as taip myliu, kad kartais verkti norisi is tos meiles ir padaryti bet ka jam lengva, dargi ir malonu. Tikiuos, kad vaiko atzvilgiu pajusi ta tokio lygio meile, kai su sypsena ir didziausiu atsidavimu vaikuciu rupinsiuos
As labai noriu suns, bet vyras niekad nesutiko - sako "bus vaikas, bus ir suo", nes tada busime seslesni ir t.t. Dabar isitaisysime suni, iskart, kai tik bus mus tenkinanti vada Nes norime sokoladinio labradoro. Bet suvokiu ta atsakomybe uz suniuka is tiesu, tevu namuose auginau ne viena ir niekada nebuvo problemos vest po 5 k i diena, kai dar buvo mazas ir t.t. Tai visiskai suprantu, kodel sunis vaikais vadinate
Na as ir neketinu su pilvu savo sneketis, kudikiai manes taip nejaudina Vieninteliai vaikai, su kuriais galiu buti be nervu priepuolio yra vyro sunenas ir dukterecia. Bet jie mane myli, o ir as juos patenkinu Ir siaip as dar nesuvokiu savo vaiko atsiradimo fakto, tiesiog zinau, kad jis ten tupi, nes maciau, bet realiai jausmine prasme to nesuprantu. Tai ir nezinau, laukiu ar ne.
Vyno tai sau leidziu atsigerti, zinoma, saikingai. Nei daktare, nei mama daktare nedraudzia, tiesiog atrodo, kad norisi lakti be saiko ))) kol baigsis visos namu atsargos Bet nieko tokio, praeis