Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu vaiko

QUOTE(Revla @ 2012 05 17, 16:58)
Gal ne no savo vyro pastojot ar ji nemylit, kad dabar taip kalbat? g.gif
Siaubas.vaikutis viska jaucia unsure.gif


Jokio čia siaubo, ne kiekvienai motinai pavyksta iš karto nuo pat pastojimo įsimylėti savo vaiką, bet nebūtinai tai kaip nors negerai jam atsilieps.

Pudrine, aš manyčiau, tai yra normali reakcija, kai gyvenime iškyla kažkas netikėta, kai kažkas ne pagal planą, ne taip, kaip turi būti. Jums pastojimas buvo netikėtas, nesvajojot-nelaukėt, dėl to kyla susierzinimas, kad Likimas jums pakiša kažką, ko jo visai neprašėte. Kontroliuoti, būti šeimininkais savo gyvenimuose - tai visuomet yra kur kas komfortiškesnė būsena negu staiga susidurti su kažkuo netikėtu, kas kardinaliai jūsų gyvenimą keistų. Jūs, žinoma, norėtumėte vaiko, bet tada, kai pat užsimanytumėte, o ne dabar, tiesa?

Bet vis dėlto žmonėms tenka būti lanksčiais gyvenime. Na, išdūrė jumi vaikelis, ateina nekviestas. Nekviesti svečiai irgi kartais erzina, bet įkvėpi, skubomis surengi arbatą - ir žiū, visai smagus pasisėdėjimas gaunas. smile.gif Manau, reikia tiesiog laiko suvokti ir susitaikyti su tuo, kad gyvenimo planas pareikalavo korekcijų. Ir teikitės kitam scenarijui - laiko dar tikrai daug turite.

Manau, kad nepatrukdytų apsilankymas pas psichologą. Esate ne pirmas žmogus, kuris išgyvena tokią netikėtą agresiją savo vaisiui, jums padės.

O abortas - reikalas didelis ir skaudus. Pati niekad nepamiršite, vyrą giliai ir visam gyvenimui įskaudinsite. Tai yra labai jau radikalus sprendimas. O jeigu po metų pati užsimanysit vaiko? Kaip vyrui į akis pasižiūrėsit, kai jo geistą vaiką nužūdysit, o pati savo noru prašysite naujo vaiko?..
Atsakyti
Jeigu du zmones mylisi be apsaugos, tai reiskia jie visai nieko neturi pries vaika, tai jau neskaitosi kad vaikas atejo netiketai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 05 17, 17:43)
Jeigu du zmones mylisi be apsaugos, tai reiskia jie visai nieko neturi pries vaika, tai jau neskaitosi kad vaikas atejo netiketai... mirksiukas.gif


Vaje, kaip tu viską žinai. Būna įvairiai šiam gyvenime. Būna, kad mylėtis norisi, o apsaugos po ranka nėra, arba apsauga nesuveikia, arba tiesiog "nieko prieš" vaikus, bet iš esmės jie ne itin planuojami, nesitikima greitai pastoti. Įvairiai būna, o teisti yra lengviausia.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 17, 17:45)
Vaje, kaip tu viską žinai. Būna įvairiai šiam gyvenime. Būna, kad mylėtis norisi, o apsaugos po ranka nėra, arba apsauga nesuveikia, arba tiesiog "nieko prieš" vaikus, bet iš esmės jie ne itin planuojami, nesitikima greitai pastoti. Įvairiai būna, o teisti yra lengviausia.

Na tai jeigu viesai parase forume, tai turbut buvo pasiruosusi kritikai mirksiukas.gif

As suprantu, hormonai, bet gal geriau reikejo su vyru pakalbeti apie savo pergyvenimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2012 05 12, 00:09)
Sveikos mamytes, esmos ir busimos smile.gif  as turiu sunu beveik 5metuku beprotiskai ji myliu, tiesiog esu isprotejusi del jo wub.gif atsitiko taip jog laukiuosi anto jau 5savaites, bet as jo nenoriu blush2.gif  vyras beprotiskai nori antro vaiko, musu seimoje viskas labai puiku, vyras turi gera daba, su finansai neturime jokiu problemu tiesiog viskas labai gerai. Bet vaiko as nenoriu su kuo pakalbu sako praeis arba kaip gims pamilsi, dabar jau pora savaiciu sukasi viena mintis kaip as jo nekenciu ir nenoriu, priezasties nera kodel nenoriu, tiesiog as nemanau kad galesiu ji myleti jei dabar jam jauciu kazka nezmoniskai pikto  doh.gif ar kam nors taip buvo nutike? ar tai normalu? man atrodo kad jis jau dabar gadina mano gyvenima, dar pilnai neissivystes ir net nepanasus i vaika verysad.gif prasau nemerkit manes uz tai kaip jauciuosi ir ka parasiau, tiesiog noreciau isgirsti jusu nuomone... aciu smile.gif

ooooj, zuikely, hormonai tave veikia smile.gif o jeigu is psichologines puses ziureti, manau, kad tokie jausmai tau del to, kad pas jus viskas butent labai gerai ir, galbut, tu pasamoningai bijai visos sios euforijos griuvimo, nes prasides sauskelnes, kosytes, nepatogus 9 menesiai, bemieges naktys smile.gif
o isivaizduok, ten dukrele,auksines garbanos, kasytes, sukneles rolleyes.gif tu neturetum saves smerkti del nenoro, galima ir vaiko nenoreti, viskas galima.... tik.. tiesiog pagalvok apie suneli.. zinai, tu turi sunu, o jusu sunus turi mama ir teti. Isivaizduok, kaip jam bus sunku vienam su jumis dviem, kai pasensite.. As pati vienturte, tai ziauriai sunku vienai paciai..
Papildyta:
QUOTE(framelong @ 2012 05 13, 14:04)
Perskaiciau jusu temute ir pagalvojau, nejaugi tai tiesa? Nejaugi zmones, turintis grazius santykius, tvirta finansini pagrinda, zmones galintys suteikti antram leliukui viska, gali nenoreti vaikelio? Juk maziukai ateina ne tada kai mes to norim, o tada kai jie nori ateiti i musu gyvenima. Juk yra milijonai moteru, kurios svajoja tureti kudiki, svajoja  nestuke.gif ir negali, o jums dievas suteike toki sansa. Net nedvejuociau, neabejociau ir tikrai su didziuliu dziaugsmu lauksciausi antro.

Gali ir nenoreti antro. Vat mano tevai nenorejo antro, pvz. O as kad ir kaip noreciau - susilaukti negaliu, pastoti sunku, nuolatiniai persileidimai, daktarai, hormonai, inseminiacijos ir t.t. Labai dziugu, kad vis dar yra poru, kurie neturi jokiu problemu su pastojimu ir isnesiojimu ir nezino koks ilgas ir skaudus nevaisingumo kelias. Cia nesulaukiancioms yra nesuvokiama, kaip galima nenoreti vaiko, o normalioms poroms yra is ko rinktis. Tiesiog ta reikia suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 05 17, 17:53)
Na tai jeigu viesai parase forume, tai turbut buvo pasiruosusi kritikai  mirksiukas.gif

As suprantu, hormonai, bet gal geriau reikejo su vyru pakalbeti apie savo pergyvenimus g.gif



yra tokiu dalyku apie kuriuos nereikia skubeti sneketi su vyru. viesai parase, nes jai reikejo nuomoniu ir patarimu, o ne kritikos. jei jus visas kritikuojat, tai nereiskia, kad visos cia kritikuos. kolkas tik jus tokia kuri jai persa neistikimybe arba vyro nemylejima.
visai normalu nestumo pradzioje sumise jausmai del hormonu.
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 05 17, 17:53)
Na tai jeigu viesai parase forume, tai turbut buvo pasiruosusi kritikai  mirksiukas.gif

As suprantu, hormonai, bet gal geriau reikejo su vyru pakalbeti apie savo pergyvenimus g.gif


Nu jo,jeigu jau žmogus rašo forume, galima juo viešai bjaurėtis... Tas pats galioja ir tau. man, pvz, nepatraukliai atrodo, kai kas nors kategoriškai smerkia žmogų, neįsigilinęs į jo situaciją.
Atsakyti
Na ka, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu. 4u.gif
Apie savo vaikeli taip kalbeti schmoll.gif doh.gif man nesuprantama, net paveiktai hormonu doh.gif

Linkiu, kad isnesiotum ta vaikeli ir jis butu toks pat mylimas, kaip ir pirmas sunelis 4u.gif


Atsakyti
Cia tikrai hormonai ir minciu kratinys kaip reikes du priziuret, visur suspet, vel pampersai, kosytes, jei dar nemigo naktys, nori nenori barniai su vyru (del nuovargio ir lygioj vietoj randam del ko susipykt). Tokia netiketa naujiena ne visos priima iskart ir tikrai visko buna.. Bet dabar patariu nusiraminti, (nueik i koki spa, nes kaip rasiai finansai nera prasti), praleisk diena sau, ir tikrai ateis minciu, kad ne taip blogai viskas kaip atrodo. Tikrai bus lengviau su antru vien del to, kad jau bus daug kas zinoma nuo pirmo leliaus. Visada galima pasiderint vaiku prieziura su mociutem, tetom, draugem ar jei nieko nera is to rato susirast kokia aukle. O jausmai susitvarkys, kai pajusi pirmus spyrius pilvelyje, darant echo.. pamatysi rankytes, kojytes, pagimdzius paimsi ant ranku. Viskas bus gerai pamatysi 4u.gif Arteja vasara, saulute vis labiau mus dziugina, megaukis gyvenimu, o negrausk saves del ko visai nereiktu grauztis, pagalvok kokia tu laiminga: laukiesi antro maziuko, turi grazia darnia seima, mylinti vyra, finansini pagrinda, ko daugiau gali reiketi blush2.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai leliuko gaila, doh.gif jis gi vystosi, viską jaučia, neduok dieve kas nors....pati save griausi visą gyvenimą.
Atsakyti
man tai nesuvokiama kaip galima nenoreti vaiko...nezinau,dar cia tipo hormonai del to kalti g.gif manau tai pacios moters yra beda,gal ji kazko nepasako..nes taip is oro nenoreti vaiko,nesuvokiamas dalykas ir dar plius kaip jau viena turi. cia kaip nepilnametes prisidirba,pagrindo neturedamos ir galimybiu jy auginti.dar jei tevas pasiplauna,nu tai suprantama kad gali sauti mintis apie tai kad to vaiko nereikia. bet cia seima sukurta. sunku net kalbeti,kaip toki dalykai vyksta... atsiprasau uz yzeidima,bet man tokios moterys yra nenusipelne tapti mamom.
Atsakyti
Butinai kreipkites pas gera psichologa, o gal net psichoterapeuta. Vaikelis nekaltas, o ir Jums palengvetu, nes jei uzvedet tokia tema, vadinasi tai Jums rupi, sekmes. 4u.gif
Atsakyti