QUOTE(Bulvė @ 2014 06 18, 15:19)
As pati patyriau persileidima, todel sitas nestumas man kaip dovana Labai laukiu pasimatymo su savo mazyle Nemanyk, kad gimus vaikui viskas sugrius, as manau kad tapsi dar laimingesne! Tuo labiau kad finansai leidzia islaikyti du mazylius
As tikiu kad tapsiu laimingesne, bet dabar mano galvoje sukasi ne kokios mintys....
QUOTE(Ramunita @ 2014 06 18, 15:22)
o tai jeigu šiaip vat imtum ir darytum tai,ką supranai-t.y. skirybos,mokslai ir pan-labai tie finansai nukentėtų? ir kiek laiko
Finansai nenukentetu,o del visa kito butu labai sunku paciai vienai augint, jau su vienu sedziu vaiku viena beveik visa laika ( vyras gryzta pora dienu per savaite) , tai as isivaizduoju kas bus kai du pypliai bus....man dar nedaug ,pora menesiu dar tik...
QUOTE(Ciccio @ 2014 06 18, 19:03)
Žiūrim, ką turim - vaiką bet kokiu atveju išnešiosi ir gimdysi. Priimk tą vaiko nenorėjimą kaip natūralų dalyką, susitaikyk su nenorėjimu ir nurimk. Neprivalai norėt ir mylėt, tiesiog - nekenk tai gyvybei, jei jau nusprendei ją išsaugot. O kai jau pagimdysi, tai ir bus matyt, ką darysi toliau.
Matai as save labai griauziu kad jo nenoriu, na kaip galima vieno noret o kito ne, kaip galima viena mylet o kito net nelaukt...noresi plaukus nusirauti
Aciu merginos uz palaikyma