Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 26, 05:54)

Nežinau ar tiesa, bet kai mes grižinėjome viena moteris sakė, kad su Duty Free maišeliu (ta prasme duty free pirktas prekes) galima isinešti kaip atskira vienetą į lėktuvą... Tiesa tai ar ne,nežinau, nes pats neišbandžiau...

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 26, 06:54)
nesiūlyčiau... Girdėjau kaip šalia sėdėję sumokėjo 40 eurų už viršitus 0,9 kg.
Nežinau ar tiesa, bet kai mes grižinėjome viena moteris sakė, kad su Duty Free maišeliu (ta prasme duty free pirktas prekes) galima isinešti kaip atskira vienetą į lėktuvą... Tiesa tai ar ne,nežinau, nes pats neišbandžiau...
Jei tai tiesa lauktuvių nemažai galima nupirkti Duty Free parduotuvėse.

Ar Palmos oro uostui taikoma išimtis (girdėjau, ka tokių oro uostų, kur Ryanair'as leidžia atskirą duty free maišą, yra) ? Nes šiaip jau Ryanairo taisyklėse parašyta:

8.7.1 You may carry strictly one item of cabin baggage per passenger (no allowance for infants) subject to certain weight and dimensions restrictions (click here for Regulations concerning Cabin Baggage). If you have a handbag, briefcase, laptop, airport shop purchases , camera etc. these must be carried in your single permitted item of cabin baggage.

Norėtusi pamatyti, kur tai oficialiai parašyta, nes "viena moteris sakė" arba "aš nešiausi, man pavyko" labai neužtikrintai skamba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 26 birželio 2012 - 07:10
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 26, 07:09)
Ar Palmos oro uostui taikoma išimtis (girdėjau, ka tokių oro uostų, kur Ryanair'as leidžia atskirą duty free maišą, yra) ?

Tada tokios isimtys taikomos Lutone, Frankfurte, Lanzaroteje, Palmoje, Tenerifeje ir dar daugelyje oro uostu, kuriuose del duty free maiseliu niekas nieko nesake g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 26, 07:09)
Norėtusi pamatyti, kur tai oficialiai parašyta, nes "viena moteris sakė" arba "aš nešiausi, man pavyko" labai neužtikrintai skamba  smile.gif

Nesineskit ir nebus problemos biggrin.gif O jei jau labai labai noresis, turekit vietos rankiniame bagaze biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 26 birželio 2012 - 07:26
nuo liepos 15 d. Ispanijoj įsigalioja įstatymas, draudžiantis vartoti alkoholinius gėrimus viešoje vietoje, galioja ir vietiniams ir turistams, bauda nuo 500 eurų, teip kad atsargiai atostogaudami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 06 26, 07:02)
Artistai.... Norite gerų prekių už gerą kainą, reikia važiuoti į Kanarų salas, o ne Maljorkoje žiūrinėti. Senamiestis superinis, tik reikia rasti ir žiūrėti kur, gaila, tik kad kažkur savo žemėlapį nukišau, ten visi lankytini objektai sužymėti. beje, turėtų būti ten viena diena savaitėje, kai visi muziejai nemokami. Neprisimenu tik kuri.

Galvoju ką aš iš ten vežiausi, tiesa tada važiavau su čarteriu, bet tikrai vežiausi pyragą jų vietinį, dar krūva skanėstų, bet prisimink dabar... Nieko šiandien kylame, tad viską patikrinsime iš naujo... smile.gif

Kokie čia artistai? smile.gif Aš išvis jokių prekių nenorėjau, tame ir esmė, kad labai suprastino senamiesčio man dvasią. Nuo katedros pasukom pirma gatvele, ir kaip sakau vien tos visokios parduotuvės. Net barų nėra. Norėjom kur lauke atsisėsti , kavos išgerti, tai nežianu kiek turėjom nueiti smile.gif Bet čia tik šiaip pastebėjimas, kad man maži miesteliai daug jaukesni, su savo dvasia. O muziejų man per daug irgi nereikėjo. Tiesiog man Palma nepaliko didelio įspūdžio, o vat Felantix, Palenca senamiestis, Manacor senamiestis. Man ten taip gera ir žmonių tokių masių mera.
Atsakyti
Palmoje prieš mane ėjusi moteris nešėsi maišelį iš Duty Free + rankinį bagažą,tai tikrai praleido. O registruotą liepė nuimti net 600 gr. Pati savo akimis mačiau,taigi geriau pasisverti,kad ir pačiame oro uoste(tikrai galima tą nemokamai padaryti wink.gif ) Matyt jiems nuo mėnulio fazės nuotaika priklauso lotuliukas.gif Nes rankinį bagažą kišant į tą dėžę,tai dieve,dieve kokio griežtumo jos ten doh.gif Kišt kišo ne visus,dukros,vyro ereikėjo,o vat mano-reikėjo,kadangi pavertus lagaminą visi daiktai sukrito į apačią,tai jis iš pirmo karto neilindo,nors vyras būtų tikrai įtalpinęs,bet jos griežtai NE ir viskas.. doh.gif Tai kaip kokie vargšiukai,atsidarėm lagaminą,pažvelgėm akimis į daiktus ir vėl uždarėm ir ką.... viskas tvarkingai ten įlindo biggrin.gif
Beje,Ispanija turi savo saldumynų kaip Turron'ą(būna įvairių rušių,su maltais migdolų riešutais,kieti,minkšti),man labiausiai patinka su čielais riešutais.. Lauktuvėms parvešti thumbup.gif .Kaina toli gražu ne vienoda,nuo 1,25 euro iki 4 eurų. Po 1,25 eurus lentyna buvo iššluota,tai liko tenkintis po 1,95 euro smile.gif Kokie dar Snikeriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškiukas @ 2012 06 26, 11:23)
Kokie dar Snikeriai  doh.gif

drinks_cheers.gif Šiaip tai aš labiau būčiau linkes kokios gardesnės vytintos jautienos aptikti. Ar šiaip ko nors mėsiško ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 26, 11:40)
drinks_cheers.gif  Šiaip tai aš labiau būčiau linkes kokios gardesnės vytintos jautienos aptikti. Ar šiaip ko nors mėsiško  ax.gif

Oi to gerio ten tai yra. Mes Felanitx miestelio turguj prisipirkom tų kumpelių visokių, oi kaip skanu, kol keliavom, tai krimsnodavom vis.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 25, 22:09)
drinks_cheers.gif tik kad daugmaz viskas tas pats ir pas mus yra. Todel ir klausiu, gal kokia ideja pasigausiu  blush2.gif

Na pvz.: parvežėm lauktuvių "tic tac" tipo dražiukų su Barcos etikete, o ir žirniukai Barcos spalvų wink.gif
Aišku yra tas jų mėgstamas saldumynas Turonas su migdolais.
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 26, 11:40)
drinks_cheers.gif  Šiaip tai aš labiau būčiau linkes kokios gardesnės vytintos jautienos aptikti. Ar šiaip ko nors mėsiško  ax.gif

Jooo šito gero daug ir visokio: pirkau 0,8 kg gabaliuka už 18 eur., bet kitur mačiau 13 už kg., galvoju kame reikalas, o pasirodo jų kainos nuo "išlaikymo" priklauso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 26, 20:45)
Jooo šito gero daug ir visokio: pirkau 0,8 kg gabaliuka už 18 eur., bet kitur mačiau 13 už kg., galvoju kame reikalas, o pasirodo jų kainos nuo "išlaikymo" priklauso wink.gif

As tik vienas save pagaunu galvojant: perkam mesa uz ~65 lt/ kg, o skraidom pigiom avialinijom ? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti