Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Sveikutes, kaip merginos marsrutus susidarinejate? prisiskaiciau visako , ir nebezinau , visko aprepti per savaite tikrai neiseis, nes nemegstu begti, noriu ir pailseti , gal kuri savo marsrutu dar parasytumet?
kur tikrai verta moketi pinigelius i apziureti ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijan @ 2012 06 25, 09:31)
O per kur uzsisakinejote masina?

http://www.hiperrent...om/portada.php3
Atsakyti
Gal kas galetu imest GPS koordinates lankytinu vietu maljorkoje?
Atsakyti
QUOTE(neferite @ 2012 06 25, 14:52)
Gal kas galetu imest GPS koordinates lankytinu vietu maljorkoje?

mane irgi domina toks dalykas blush2.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja 2 gultai+sketis Playa de Palma papludimiuose? rolleyes.gif
Atsakyti
Klausimas tiems kurie jau grįžo smile.gif Ar svėrė rankinius bagažus grįštant atgal? Biški viršijam svorį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 06 25, 18:01)
Klausimas tiems kurie jau grįžo smile.gif Ar svėrė rankinius bagažus grįštant atgal? Biški viršijam svorį  blush2.gif

Mes skridom i Franfurta, tai nesvere, bet i remus kiso beveik visus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 06 25, 19:01)
Klausimas tiems kurie jau grįžo smile.gif Ar svėrė rankinius bagažus grįštant atgal? Biški viršijam svorį  blush2.gif

Bent jau mums ši šeštadienį Palmoj rankinio bagažo ne svėrė.
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 06 25, 18:01)

Palmoje nesvere, tik be isimties visiems liepe kisti i deze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 25, 18:34)
Palmoje nesvere, tik be isimties visiems liepe kisti i deze  smile.gif

na mes si sestadieni grizom, tai mano lagaminas tikrai atrode gan issiputes ir galvojau jau kisti teks,bet kazkaip neliepe, tai tikrai ne visi kiso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juodaplauke123 @ 2012 06 25, 19:14)
na mes si sestadieni grizom, tai mano lagaminas tikrai atrode gan issiputes ir galvojau jau kisti teks,bet kazkaip neliepe, tai tikrai ne visi kiso biggrin.gif

Buna isimciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal sakykit kas buvot uzsuke i Palma Nova?Mes ir su brangiausiuoju turim bilietus tik viesbucio dar ne...Kazkaip paziurejau ten ir Magalufas netoli ir pliazas nemazas. g.gif
Atsakyti