Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(nerara @ 2012 06 21, 19:47)
kambario be kondiškės neįsivaizduoju, na gal naktį ir įmanoma miegoti be jo  mirksiukas.gif

O kam diena kambaryje kondiškė? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(DonaldaB @ 2012 06 21, 19:53)
Tie žemėlapiai nemokami ?

Taip, jie nemokami wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 06 21, 21:32)
Mums užtenka ir rankinių, negaištam laiko laukdami lagaminų  smile.gif O iš kitos pusės, tai aš žemėlapių ir neieškojau, nes visada nusiperku LT ir viską susižymiu GPS dar būnant namuose  smile.gif

Tai todėl ir negavot, kad jums nereikėjo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 21, 20:35)
O kam diena kambaryje kondiškė? wink.gif

Kaip tai kam? Tam, kad karšta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 21, 21:36)
Kaip tai kam? Tam, kad karšta  g.gif

O kam diena būti kambaryje wink.gif geriau mirkti baseine, gulėti po skėčiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 21, 20:39)
O kam diena būti kambaryje wink.gif geriau mirkti baseine, gulėti po skėčiu wink.gif

Mes keliaudavom visą dieną, kaip ir nerara, todėl po kelionių, labai smagu grįžti į vėsius namus. Gulint po skėčiu ar maudantis baseine, gal ir nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 21, 21:42)
Mes keliaudavom visą dieną, kaip ir nerara, todėl po kelionių, labai smagu grįžti į vėsius namus. Gulint po skėčiu ar maudantis baseine, gal ir nereikia  g.gif

Tokiu atveju reikia į rakto vietą ikišti savo kokią kortelę, nes kitaip dažniausiai jie neveikia, nes elektra atjungiama ją ištraukus wink.gif Nors gal būna ir kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 21, 20:44)
Tokiu atveju reikia į rakto vietą ikišti savo kokią kortelę, nes kitaip dažniausiai jie neveikia, nes elektra atjungiama ją ištraukus wink.gif Nors gal būna ir kitaip...

Nežinau, kaip kitur, bet esam keliavę per daugelį salų ir nei vienam viešbutyje nereikėjo kortelės, visur veikė nuo nustatytos temp.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 21, 21:48)
Nežinau, kaip kitur, bet esam keliavę per daugelį salų ir nei vienam viešbutyje nereikėjo kortelės, visur veikė nuo nustatytos temp.

O man nutiko preišingai, niekur neteko matyti, kad kondiškė veiktu kol tavęs nėra kambaryje ir durų raktas neistatyas į maitinimo dėžutę, Turkijoje, net šaldytuvas neveikdavo be durų rakto, tas pats buvo ir Egipte, ir Tunise, o Maljorkoje šaldytuvas neatsijungdavo, bet elektra dingdavo wink.gif
Bet čia tikriausiai kaip kam pasiseka wink.gif
Galų gale iš karščio papulti į šaltą patalpą irgi nėra gerai, gal visgi geriau jei atvėsta po truputi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 21, 21:44)
Tokiu atveju reikia į rakto vietą ikišti savo kokią kortelę.

Nenuskaitys mano Maximos litu ? g.gif arba mano minimalaus atlyginimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 21, 21:58)
Nenuskaitys mano Maximos litu ?  g.gif arba mano minimalaus atlyginimo  unsure.gif

Tai ikišk degalinės nuolaidų kortelę lotuliukas.gif gal prikals didesnę nuolaidą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 21, 22:07)
Tai ikišk degalinės nuolaidų kortelę  lotuliukas.gif  gal prikals didesnę nuolaidą  biggrin.gif

Mhmm, taip ir patikesiu... Suvartos be reikalo daug energijos, tai tik nuims nuolaida doh.gif boulingo klubo kortele kist bandysiu, a taip, a taip nepataikau...
Atsakyti
QUOTE(Velniux11 @ 2012 06 21, 19:30)
Pritariu pasakytai nuomonei, kad jaudintis dėl to neverta wink.gif oro uoste yra pridėta nemokamų, nuomos punkte, o lankytinas vietas jau turėjote susižymėti iš namų wink.gif
Papildyta:

o aš pritarčiau nuomonei..kad namų darbus atlieku namie..dar LT žemelapyje pasižymiu norimas aplankyti vietas..laiko tikrai sutaupoma,ypač jei intensyviai keliauji ir nori kuo daugiau pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 06 20, 09:46)
Kokį viešbutį išsirinkote?  bigsmile.gif

hotel valparaiso, rinkomes taupesni varianta, nes planuojam daug vazineti ir nebuti viesbutyje smile.gif
Atsakyti